Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Ciotka, to nie jest jakieś tam zwykłe szczenię. :mad::evil_lol:
Przecież Ty nie sprzedajesz im psa i chcesz na tym zarobić. To jest kwestia zwrotu kosztów leczenia, które musieliby ponieść gdyby pies był u nich od początku. Myślę, że to jest fair. Napewno nie zaszkodzi przedstawić im zestawienia kosztów. W końcu mają wielką posesję, więc nie zabierzesz im ostatniego grosza. :evil_lol:
A jak nic z tego nie wyjdzie to będziemy myśleć. Kiedy po nią przyjadą? A tak w ogóle to czy ktoś był u nich i sprawdzał te 2.500 m kw.???

Maja, ja sprawdzalam, to naprawde nie jest pierwszy pies jakiego wydaje do adopcji... i mowie Ci, ze adopcja powinna byc darmowa, na dogo nie bierze sie kasy za psa, nie ma czegos takiego jak "zwrot kosztow"
dwa ja nie umiem brac kasy od ludzi, to naprawde nie takie proste:shake:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
Maja, ja sprawdzalam, to naprawde nie jest pierwszy pies jakiego wydaje do adopcji... i mowie Ci, ze adopcja powinna byc darmowa, na dogo nie bierze sie kasy za psa, nie ma czegos takiego jak "zwrot kosztow"
dwa ja nie umiem brac kasy od ludzi, to naprawde nie takie proste:shake:

OK rozumiem. Zostałam przekonana, choć nie do końca:cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):
tzn?? bo nie rozumiem, chcesz pojechac sprawdzic warunki ?

Przekonałaś mnie (prawie), że na dogo nie funkcjonuje termin "zwrotu kosztów leczenia" O to mi chodziło. Jeśli Ty sprawdziłaś warunki to wierzę, że wszystko jest ok. Inaczej byś im Inki nie oddała. Masz pewnie ciotka nosa bo nie jedną adpcje przerobilaś :evil_lol:

Posted

DIF napisał(a):
Inka jest śliczna!! Cudna!! Wspaniała!!

To molos "straszy" jest!!!! :evil_lol::loveu: Wyrośnie duża i piękna!
Ale potrzebny naprawdę Dobry Dom!!!! Będę szukać!!!! 0X

ciotka dom juz jest
mala przestala wyginac nozki, coprawda na poczatku jadla juniorka :diabloti: dla moloskow ale teraz dzieki MaJi wcina odpowiednie jedzonko i wapno z twarozkiem
wetka powiedziala, ze jest poprawa :multi:

MaJa moze na poadopcyjna sie ze mna wybierzesz??

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka dom juz jest
mala przestala wyginac nozki, coprawda na poczatku jadla juniorka :diabloti: dla moloskow ale teraz dzieki MaJi wcina odpowiednie jedzonko i wapno z twarozkiem
wetka powiedziala, ze jest poprawa :multi:

MaJa moze na poadopcyjna sie ze mna wybierzesz??

Zawsze i chętnie :lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
mala jest po szczepieniu i nadal czuje sie swietnie, wiec na pewno jest zdrowa :multi:

Uwielbiam czytac dobre wiesci:multi:

Ciotka kopnij mnie w doope bo od dluzszego czasu nie ruszylam nawet tej strony.... potrzebuje motywacji albo porzadnego kopa.... licze na Ciebie

Posted

furciaczek napisał(a):
Uwielbiam czytac dobre wiesci:multi:

Ciotka kopnij mnie w doope bo od dluzszego czasu nie ruszylam nawet tej strony.... potrzebuje motywacji albo porzadnego kopa.... licze na Ciebie

aha, ale jak to zrobic na odleglosc? a tak na powaznie Fur, wez sie do roboty jak znadziesz chwile, coraz wiecej CC do adopcji ale tez coraz wiecej ludzi jest chetnych na przysposobienie psa, lawiej byloby nam sie odnalezc wzajemnie

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Cudo, prawdziwe cudo. Jestem zazdrosna, że leży u Ciebie na dywanie, a nie u mnie:razz:

jakbys miala tez na dywanie to co sie z niej wydobywalo wczesniej nie bylabys taka zachwycona :evil_lol:

Posted

No tu masz rację. Ja jescze wytrzymałabym takie skutki uboczne, ale mój TZ....reanimacja gwarantowana:lol:
Szkoda, że nie mogę jej wziąć. :placz: Za rok o tej porze...byłabym po nią pierwsza..

Posted

MaJa 75 napisał(a):
No tu masz rację. Ja jescze wytrzymałabym takie skutki uboczne, ale mój TZ....reanimacja gwarantowana:lol:
Szkoda, że nie mogę jej wziąć. :placz: Za rok o tej porze...byłabym po nią pierwsza..

za rok o tej porze, zglos sie do mnie, znajde Ci taka sama :loveu:

Posted

MaJa 75 napisał(a):

a moj TZ dzielnie papierem wyjmowal jej z pupy na wpol wylazle robaki :eviltong:

Posted

MaJa 75 napisał(a):
A mój TZ ma problemy z wyjęciem kociej kupy z kuwety:mad:
Zamieńmy się TZ-ami:lol:

nie ma mowy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: