Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Fakt suki potrafia byc gorsze od 2 samocow:shake: ale co sie dziwic...baby wkoncu:lol:

wczoraj bylo mi za nia wstyd, jeszcze powiedzialam do babki, ze hexa jej nic nie zrobi na 100% :oops: a ta maupa sie na nia rzucila

nie bede juz wspominala co zrobila w sobote jak przez przypadek facet wszedl do nas do mieszkania :siara::grab:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
wczoraj bylo mi za nia wstyd, jeszcze powiedzialam do babki, ze hexa jej nic nie zrobi na 100% :oops: a ta maupa sie na nia rzucila

nie bede juz wspominala co zrobila w sobote jak przez przypadek facet wszedl do nas do mieszkania :siara::grab:

Nie mozesz byc pewna w 100% jak sie zachowa pies, zawsze cos moze jej sie niespodobac.

Ciekawa jestem jak mala bedzie wygladac jak dorosnie:loveu:

Posted

nie mam pojecia, ale jest przesliczna
wczoraj jacys ludzie mnie zaczepili na ulicy, przez nia, oczywiscie wyklad 20 min o adopcji sie odbyl :evil_lol:
chca psa ale mniejszego , beda dzwonic :p

Posted

no nie denerwuje sie,w przypadku tamtych psiaczkow sie spoznialam:)a potem widzialam te setery w dolinie na spacerku z nowymi wlascicielami :)ostatnio byla u nas dozyca na DT prawie rok i teraz jest juz u swojej pani,ale mys ie przyzwyczailismy do dwoch psow w domu i z jednym tak jakos dziwnie :)

Posted

madziakikrzys napisał(a):
no nie denerwuje sie,w przypadku tamtych psiaczkow sie spoznialam:)a potem widzialam te setery w dolinie na spacerku z nowymi wlascicielami :)ostatnio byla u nas dozyca na DT prawie rok i teraz jest juz u swojej pani,ale mys ie przyzwyczailismy do dwoch psow w domu i z jednym tak jakos dziwnie :)

ja poprostu pytam ;) a reszte powodow podalam wyzej

po roku czasu mozna jeszcze oddac psa? nie przyzwyczailiscie sie?

Posted

oj bardzo,ale u nas to byla taka dziwna sytuacja z tym DT bo dozia miala swoja wlascicielke,ktora poprosila nas o dt bo miala problemy finansowe wiec sie zgodzilismy,bo kochamy psiaki a dogi to juz szczegolnie (i dlatego sie Inka zainteresowalam bo bedzie duza:) )

Posted

ps
tu na dogomani też dziala moja ciocia,ktora w warszawie mieszka i ma juz 5 psiakow u siebie w domku,ale pojecia nie mam jaki ma nick :D

fajnie masz, z moej rodziny nikt nie przejawia takich pasji

Posted

GameBoy napisał(a):
fajnie masz, z moej rodziny nikt nie przejawia takich pasji

wyobraz sobie ze pod tym wzgledem to nawet z rodziny jestem dumna :)
moja mama-sunia,ja-sunia,ciotka-5 psiakow,ciotka-pies i kot,ciokanastepna-2 koty-takze jest wesolo
to moze mi cos wiecej opowiesz o Ince-jak w domku sie zachowuje,jak z innym siakami sie digaduje itd :)

Posted

Inka mieszka z moja suka i sie dobrze dogaduja
przy jedzeniu nie warczy jak pies, kot czy ja podchodze
nie piszczy jak zostaje sama
ladnie spi w nocy w lozku swoim, strasznie gania kota
lubi sie bawic, bardzo aktywna jest
sioo i koo tylko na balkonie
bardzo odwazna, mysle, ze bedzie dosc dominujaca

Posted

no to widze ze grzeczna kiedy trzeba i wariat tez :),wogule to jest przesliczna, a co ty za dziecine w domu masz (rase?) bo my mala sunie,mix pinczera :)

suke cane corso ma prawie 9 mcy

Posted

no to cudna dziewczynka :), a jak byś sie zapatrywala na adopcje Inki przez nas?

nie wiem jakie warunki Ince mozecie zaproponowac, tzn gdzie mialaby mieszkac, ile zostawalaby sama, musialabym zorganizowac wizyte przedadopcyjna, Inka jest do odbioru osobistego - przyjechalibyscie po nia?

Posted

ciotka zwierzus przyslala nam 100 zlotych wiec jestesmy na minusie 236 zl

bardzo bardzo dziekuje :Rose::Rose::Rose:

ciotka MaJa75 przywiozla dzis karme i witaminki dla malej :Rose::Rose::Rose:

jak wszystko bedzie ok w srode rano bede ja szczepila, dzis kupilam jej frontline i wylalam na plecki bo jeszcze sie drapala

Posted

A moge zapytać jaką dożyce mieliście na DT bom nieraz patrze na dożki :)

Posted

vena&vivi napisał(a):
A moge zapytać jaką dożyce mieliście na DT bom nieraz patrze na dożki :)

prawdopodobnie niemiecką;) madziakikrzyś są zalogowani na forum molosów z tego co pamiętam i chyba też dobrze pamiętam, ze jakis czas temu chcieli od nas (z Kielc) dać domek młodemu doziowi niemieckiemu, ale niestety jego właściciel się odnalazł:shake: i nic z tego nie wyszło...a szkoda...

Posted

GameBoy napisał(a):
porozmawiaj z nim, jak sie zgodzi bedziemy organizowac wizyte przedadopcyjna
sa jeszcze dwie dziewczynki 6 tyg cane corso do adopcji jakby co

:lying::lying: kto to ma takie cuda?