GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 furciaczek napisał(a):Fakt suki potrafia byc gorsze od 2 samocow:shake: ale co sie dziwic...baby wkoncu:lol: wczoraj bylo mi za nia wstyd, jeszcze powiedzialam do babki, ze hexa jej nic nie zrobi na 100% :oops: a ta maupa sie na nia rzucila nie bede juz wspominala co zrobila w sobote jak przez przypadek facet wszedl do nas do mieszkania :siara::grab: Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):wczoraj bylo mi za nia wstyd, jeszcze powiedzialam do babki, ze hexa jej nic nie zrobi na 100% :oops: a ta maupa sie na nia rzucila nie bede juz wspominala co zrobila w sobote jak przez przypadek facet wszedl do nas do mieszkania :siara::grab: Nie mozesz byc pewna w 100% jak sie zachowa pies, zawsze cos moze jej sie niespodobac. Ciekawa jestem jak mala bedzie wygladac jak dorosnie:loveu: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 nie mam pojecia, ale jest przesliczna wczoraj jacys ludzie mnie zaczepili na ulicy, przez nia, oczywiscie wyklad 20 min o adopcji sie odbyl :evil_lol: chca psa ale mniejszego , beda dzwonic :p Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 no nie denerwuje sie,w przypadku tamtych psiaczkow sie spoznialam:)a potem widzialam te setery w dolinie na spacerku z nowymi wlascicielami :)ostatnio byla u nas dozyca na DT prawie rok i teraz jest juz u swojej pani,ale mys ie przyzwyczailismy do dwoch psow w domu i z jednym tak jakos dziwnie :) Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 madziakikrzys napisał(a):no nie denerwuje sie,w przypadku tamtych psiaczkow sie spoznialam:)a potem widzialam te setery w dolinie na spacerku z nowymi wlascicielami :)ostatnio byla u nas dozyca na DT prawie rok i teraz jest juz u swojej pani,ale mys ie przyzwyczailismy do dwoch psow w domu i z jednym tak jakos dziwnie :) ja poprostu pytam ;) a reszte powodow podalam wyzej po roku czasu mozna jeszcze oddac psa? nie przyzwyczailiscie sie? Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 oj bardzo,ale u nas to byla taka dziwna sytuacja z tym DT bo dozia miala swoja wlascicielke,ktora poprosila nas o dt bo miala problemy finansowe wiec sie zgodzilismy,bo kochamy psiaki a dogi to juz szczegolnie (i dlatego sie Inka zainteresowalam bo bedzie duza:) ) Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ps tu na dogomani też dziala moja ciocia,ktora w warszawie mieszka i ma juz 5 psiakow u siebie w domku,ale pojecia nie mam jaki ma nick :D Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 madziakikrzys napisał(a):ps tu na dogomani też dziala moja ciocia,ktora w warszawie mieszka i ma juz 5 psiakow u siebie w domku,ale pojecia nie mam jaki ma nick :D fajnie masz, z moej rodziny nikt nie przejawia takich pasji Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):fajnie masz, z moej rodziny nikt nie przejawia takich pasji wyobraz sobie ze pod tym wzgledem to nawet z rodziny jestem dumna :) moja mama-sunia,ja-sunia,ciotka-5 psiakow,ciotka-pies i kot,ciokanastepna-2 koty-takze jest wesolo to moze mi cos wiecej opowiesz o Ince-jak w domku sie zachowuje,jak z innym siakami sie digaduje itd :) Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Inka mieszka z moja suka i sie dobrze dogaduja przy jedzeniu nie warczy jak pies, kot czy ja podchodze nie piszczy jak zostaje sama ladnie spi w nocy w lozku swoim, strasznie gania kota lubi sie bawic, bardzo aktywna jest sioo i koo tylko na balkonie bardzo odwazna, mysle, ze bedzie dosc dominujaca Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 no to widze ze grzeczna kiedy trzeba i wariat tez :),wogule to jest przesliczna, a co ty za dziecine w domu masz (rase?) bo my mala sunie,mix pinczera :) Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 madziakikrzys napisał(a):no to widze ze grzeczna kiedy trzeba i wariat tez :),wogule to jest przesliczna, a co ty za dziecine w domu masz (rase?) bo my mala sunie,mix pinczera :) suke cane corso ma prawie 9 mcy Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 no to cudna dziewczynka :), a jak byś sie zapatrywala na adopcje Inki przez nas? Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 madziakikrzys napisał(a):no to cudna dziewczynka :), a jak byś sie zapatrywala na adopcje Inki przez nas? nie wiem jakie warunki Ince mozecie zaproponowac, tzn gdzie mialaby mieszkac, ile zostawalaby sama, musialabym zorganizowac wizyte przedadopcyjna, Inka jest do odbioru osobistego - przyjechalibyscie po nia? Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 my jestesmy z krakowa,mieszkamy w kamienicy nad wisła-miejsce do wybiegania jest :),samochod posiadamy,pracujemy po 8h dziennie,moj K. jest zakochany w dogach ale mysle ze sie zgodzi :) Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 porozmawiaj z nim, jak sie zgodzi bedziemy organizowac wizyte przedadopcyjna sa jeszcze dwie dziewczynki 6 tyg cane corso do adopcji jakby co Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ciotka zwierzus przyslala nam 100 zlotych wiec jestesmy na minusie 236 zl bardzo bardzo dziekuje :Rose::Rose::Rose: ciotka MaJa75 przywiozla dzis karme i witaminki dla malej :Rose::Rose::Rose: jak wszystko bedzie ok w srode rano bede ja szczepila, dzis kupilam jej frontline i wylalam na plecki bo jeszcze sie drapala Quote
vena&vivi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 madziakikrzys napisał(a):no nie denerwuje sie,w przypadku tamtych psiaczkow sie spoznialam:)a potem widzialam te setery w dolinie na spacerku z nowymi wlascicielami :)ostatnio byla u nas dozyca na DT prawie rok i teraz jest juz u swojej pani,ale mys ie przyzwyczailismy do dwoch psow w domu i z jednym tak jakos dziwnie :) A moge zapytać jaką dożyce mieliście na DT bom nieraz patrze na dożki :) Quote
andzia69 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 vena&vivi napisał(a):A moge zapytać jaką dożyce mieliście na DT bom nieraz patrze na dożki :) prawdopodobnie niemiecką;) madziakikrzyś są zalogowani na forum molosów z tego co pamiętam i chyba też dobrze pamiętam, ze jakis czas temu chcieli od nas (z Kielc) dać domek młodemu doziowi niemieckiemu, ale niestety jego właściciel się odnalazł:shake: i nic z tego nie wyszło...a szkoda... Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 vena&vivi napisał(a):A moge zapytać jaką dożyce mieliście na DT bom nieraz patrze na dożki :) a mielismy czarna dożyce-Obsesje :) ona jest juz z włascicielka Quote
sugarr Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):porozmawiaj z nim, jak sie zgodzi bedziemy organizowac wizyte przedadopcyjna sa jeszcze dwie dziewczynki 6 tyg cane corso do adopcji jakby co :lying::lying: kto to ma takie cuda? Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 sugarr napisał(a)::lying::lying: kto to ma takie cuda? za 2 tyg ja bede miala dwie, psa i suke juz wydalam Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 co sie ciotki obijaja i do maluni nie zagladaja?:mad::mad::mad::mad: Quote
Folen Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja zaglądam, GameBoy dostałam maila w sprawie suni, pokierować na dzwonienie czy coś odpisać? Quote
Recommended Posts