Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu się akurat nie zgodzę... jak ktoś kupuje psiaka i nie zamierza go wystawiać, ani nawet rodowodu mu wystawiać, to moze nie pamiętać...

Aa nazwy hodowli nauczyłam się dopiero, kiedy już zakumplowałam się z Acrobą, imię mamusi Chrumy pamiętam, ale ojca... ukatrupcie mnie, a sobie nie przypomnę. Już prędzej Franco i kilku innych dogomaniaków pamięta...

Kumpel też wziął haszczaka ze znanej hodowli, byliśmy tam razem po odbiór psiaka i ni cholery teraz po półtora roku nie pamiętamy, co to za hodowla...

Czasem po prostu dla ludzi to nie jest ważne, a zbędne informacje szybko wietrzeją z główek.

Co nie zmienia faktu, że ludzie, którzy po kilku tygodniach wymieniają amstaffiątko na staffiątko, nie budzą mojego zaufania i problemy węszę.

Dowiedz się proszę z jakiej hodowli mają staffiątko, bom ciekawa strasznie.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jam też ciekawa, ale Daguchna, pytałam jaka hodowla, gość mówi stafik, ja mówię, że wiem co to za rasa, ale chodzi mi o nazwe hodowli to chwile pomilczał i zaraz zmienił temat na Athamasa. Może następnym razem spytam skąd przywiózł psiaka...

Posted

Mati no niestety sa ludzie i ''ludzie'' ja nie moge znalezc na to wytłumaczenia, ale co do nazyw hodowli to ja mysle ze wlasnie jak ktos chce szpanowac to uczy jej sie na pamiec a mało tego znam chłopaka ktory zna na pamiec cały rodowod swojego staffika

Posted

Słuchajcie,

w dzisiejszej auto giełdzie znalazłam ogłoszenie:

"BULL TERRIER

szczenięta 8-tygodniowe, z domieszką Americana Staffordshire Terriera, zaszczepione, odrobaczone,

Cena: 200 zł "

Zatkało mnie trochę :o :evil: :evil:

Posted
Słuchajcie,

w dzisiejszej auto giełdzie znalazłam ogłoszenie:

"BULL TERRIER

szczenięta 8-tygodniowe, z domieszką Americana Staffordshire Terriera, zaszczepione, odrobaczone,

Cena: 200 zł "

Zatkało mnie trochę :o :evil: :evil:

Szok to brzmi jakby to była zaleta że jest z "domieszką "

:evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

taaa pisza ze z domieszka, zeby sie lepiej sprzedaly, bo grozniejsze :evilbat: . ja widzialem ogloszenie typu (mniej wiecej) "ostre psy, ida na psy i na ludzi" to bylo o kanarkach.. :roll: rece opadaja.....