Clover Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wystawa już za 2 dni a tu taka cisza! (chyba nie przeoczyłam tematu??):cool3: Kto się pojawi? ;) Ja będę i będzie Ada z bearded :) Quote
Dog Handler Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja również staruje w MP ale jeszcze nie wiem z jakim psem :D:D Quote
Kaya Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 gr. młodsza: Ela Jedlińska + zw. dnia dalej nie wiem gr. starsza Asia Szczepańska Agata Wilczewska Ania Wojewska (nie jestem pewna) nam poszło fatalnie juz przed ringiem po tym czekaniu wiedziałam że to będzie porażka i nie myliłam się ;) Gratulacje dla wszystkich :) Zdjęcia oczywiście mam, jutro najprawdopodobniej będą, ale za to jakie prezenty ksiązka "historia świętych" i "dieta śródziemnomorska" :P Quote
Clover Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Gr, młodsza (nie widziałam bo biegałam po ringu i czekali na mnie:-() 1 + Zw. Dnia Ela Jedlińska 2. ? 3. ? 4. ? Gr starsza 1. Asia Szczepańska 2. Agata Wilczewska 3. Ania Wojewska 4. Ada Żelech - debiutantka z mojej namowy (super Ci poszło ;) ) Kaya ja też dostałam książkę z dietą (jakaś głodówka? :P ). Ale przynajmniej KAŻDY coś dostał a nie jak w niektórych oddziałach.. płacisz 30 zł i nie masz nic... Quote
Martynaaaa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Century Gothic]gratulacje dla wszystkich.! ;)[/FONT] Quote
Kaya Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ostatnio głośno o nadwadze u dzieci to dbają o nas :evil_lol: No własnie fajnie że kazdy coś dostał mój pies oczywiście najbardziej zadowolony z piłki ;) Quote
Clover Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Kaya napisał(a):mój pies oczywiście najbardziej zadowolony z piłki ;) Ja na JH byłam z smooth a piłkę przywłaszczyła sobie rough:evil_lol: Quote
Clover Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Ja mam film. Jak go obrobie to może wstawię! :p Quote
Clover Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Nie może tylko wstawisz ;) To muszę tatę pogonić aby mi go podzielił na kilka części bo za długi :) Postaram się niedługo wstawić :D Quote
Recommended Posts