Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak.

Ona obiecała prowadzić moją Czatę do śmierci i sama powiedziała, że powie mi, kiedy mam ją uspić... :cry:

Ostatnio dawno jej nie widziałam, bo Czata bardzo dobrze się czuje. Sms'ujemy sobie czasem z dr MG :fadein:

Posted

To masz niunię w dobrych rękach. Pogłaszcz ją ode mnie i Buby tak blisko serduszka.

A my w czwartek będziemy pobierać krew - już w naszej lecznicy. Mam nadzieję, że na wakacje pojedziemy już spokojni...

Jeszcze raz pogłaski i pozdrowienia.

• 2 weeks later...
Posted

No więc byłam u weta, wysłuchał mnie i powiedział, że trzeba zrobić EKG :( :errrr: , polecił mi doktora Schultza (nie wiem, czy dobrze piszę, wymawia się Szulz) w Warszawie, ale nie potrafił mi podać namiarów na niego

i tu prośba do Was: czy ktoś zna adres lub telefon do doktora Schultza? To jest specjalista od EKG, więc może ktoś go zna?

I ile może kosztować zrobienie EKG dużego psa?

Posted

dziękuję, dziękuję! A może ktoś może mi polecić innego weterynarza (adres, telefon) z Warszawy/okolic, który dobrze wykonuje EKG? W moim mieście nie przeprowadza się takich zabiegów.

Posted

Dr Bohdan Kurski w Elwecie, Al. Niepodległości 24/30 był już tutaj przez innych polecany jako kardiolog (nie mylić z jego synem Grzeorzem, który też tam przyjmuje, ale nie specjalizuje się w kardiologii). Nie wiem, czy możesz do niego iść tylko na EKG i wyniki zabrać gdzie indziej - raczej idziesz na konsultację i wtedy kosztuje drożej niż 30 zł. Ale możesz zadzwonić i się zapytać: 843-23-46