Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FIGA1981 napisał(a):
podejrzewam ze napłodziły młodych ludzie zarobili na nich a teraz się ich pozbywają:(

byc moze tak jest,nic wiecej na ich temat nie wiem trzeba dzwonic, nie wiadomo czy to jest ogłoszenie aktualne

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Witam, jestem zainteresowana pomocą Cavalierą w potrzebie, a także i innym psom. Powiem tak, chciałabym zapewnić dom stały Cavalierowi obojętnie w jakim wieku i jakiej płci. Miałam sunię Cavalierkę, ale po 13 latach odeszła. Służę także pomocą w zapewnieniu domu tymczasowego innym psiakom. Mam nowy dom z ogrodem, wokół lasy, łąki i pola. Pracuję 2-3 dni w tygodniu po 8 godzin, a mąż prowadzi własną działalność w domu. Zawsze interesowałam się sytuacjami w schroniskach i pomagałam bezdomnym zwierzętom. Jestem w stanie zawozić moich "podopiecznych" do weterynarza, leczyć, wychowywać a przede wszystkim szukać im najodpowiedniejszych domów stałych. Służę pomocą i poszukuję pupila na kolana.

Posted

Z jakiego miasta jesteś, jeśli mogę zapytać?
Co do cavalierów w potrzebie najlepiej by było abyś śledziła forum cavalierów, tam szybciej są jakieś informacje.
A jeśli chodzi o pomoc innym psiakom w potrzebie, np. dać któremuś DT, to jest tego mnóstwo i na pewno nie jeden psiak by skorzystał.Napisz czy DT i pomoc oferujesz płatną czy tez nie, to jest bardzo istotne.

Posted

[quote name='Vicky62']Kopiuję z forum cavalier world, nie wiem czy jeszcze aktualne;

[/HR] Kochani, w schronie na Paluchu cocker spanielka zaledwie roczna sunia, pewnie po takim opisie z niewielkimi szansami na przygarnięcie.
Może ktoś coś ?

https://www.facebook.com/...&type=3&theater

Byłabym bardzo zainteresowania suczką. Chętnie podjęłabym się wychowania nawet jako DT. Tylko chciałabym wiedzieć czy jest to agresja czy raczej strach i taka jej reakcja? Dodam, że w domu mam 10 letnią córkę.

Posted

Z tego co czytam, niektórzy mają problem z zarejestrowaniem sie na forum.Proszę poczytaj wcześniejsze posty, jak nie którym to się udaje co nieco jest napisane.A może szybciej uda sie przez FB.
A co do suni spanielki niestety nic nie wiem na jej temat, nawet nie wiem czy sprawa aktualna.Myślę,ze trzeba by zadzwonić do schroniska i sie dowiedzieć

Posted

[quote name='Vicky62']Z tego co czytam, niektórzy mają problem z zarejestrowaniem sie na forum.Proszę poczytaj wcześniejsze posty, jak nie którym to się udaje co nieco jest napisane.A może szybciej uda sie przez FB.
A co do suni spanielki niestety nic nie wiem na jej temat, nawet nie wiem czy sprawa aktualna.Myślę,ze trzeba by zadzwonić do schroniska i sie dowiedzieć[/QUOTE]

A jak ich znaleźć przez FB?

Posted

[quote name='ImagineCreate']Chcicałam jeszcze podziękować za link, ponieważ mam problem z zalogowaniem sie na cavalier world.[/QUOTE]

Z tego co pamiętam to forum nie wysyła linku aktywacyjnego, ale on nie jest konieczny. Spróbuj się po prostu zalogować.

Posted

[quote name='Macia']Z tego co pamiętam to forum nie wysyła linku aktywacyjnego, ale on nie jest konieczny. Spróbuj się po prostu zalogować.

Nie da się zarejestrować niestety. Próbowałam i za każdym razem wyskakuje od nowa formularz do wypełnienia. Może ktoś mi mógłby pomóc? Np. zarejestrować mnie jako ImagineCreate na maila: imagine.and.create2013@gmail.com i hasło jakieś dowolne, które poda mi prywatnie na maila albo poprzez prywatną wiadomość, bo ja już nie wiem sama jak to zrobić. Próbowałam wiele razy.

Posted

[quote name='ImagineCreate']Nie da się zarejestrować niestety. Próbowałam i za każdym razem wyskakuje od nowa formularz do wypełnienia. Może ktoś mi mógłby pomóc? Np. zarejestrować mnie jako ImagineCreate na maila: imagine.and.create2013@gmail.com i hasło jakieś dowolne, które poda mi prywatnie na maila albo poprzez prywatną wiadomość, bo ja już nie wiem sama jak to zrobić. Próbowałam wiele razy.

Faktycznie coś jest nie tak. W formularzu do którego przekierowuje nie ma miejsca na mail. Ale faktycznie o suni cocker spaniel nie ma informacji.

Posted

Dobrze Macia,ze jesteś, może będziesz coś wiedziała o suni do adopcji cavalier lub cocer spaniel.
Z tego co pamiętam miałaś na DT cavalierkę Madzię,która znalazła na forum super domek.
Czy sie mylę...:p

Posted

[quote name='Vicky62']Dobrze Macia,ze jesteś, może będziesz coś wiedziała o suni do adopcji cavalier lub cocer spaniel.
Z tego co pamiętam miałaś na DT cavalierkę Madzię,która znalazła na forum super domek.
Czy sie mylę...:p[/QUOTE]

Tak, dokładnie Madzia była u mnie ;). I faktycznie znalazła na forum genialny dom. Nic nie wiem w tej chwili o cavalierze do adopcji. Z cocker spanielem na pewno byłoby łatwiej.

Posted

Tak pomyślałam,ze jeśli ImagineCreat, może dać DT spanielowi, a wiem że ich nie brakuje to warto by to sprawdzić i wykorzystać wiemy,że z domami jest bardzo ciężko.Co o tym myślisz? No i oczywiście ImagineCreate musisz udzielać sie na wątku i być w kontakcie jeśli sprawa z DT jest nadal aktualna.Ja na tą chwilę o cavalierze również nie słyszałam...( na szczęście dla tej rasy)

Posted

[quote name='Vicky62']Tak pomyślałam,ze jeśli ImagineCreat, może dać DT spanielowi, a wiem że ich nie brakuje to warto by to sprawdzić i wykorzystać wiemy,że z domami jest bardzo ciężko.Co o tym myślisz? No i oczywiście ImagineCreate musisz udzielać sie na wątku i być w kontakcie jeśli sprawa z DT jest nadal aktualna.Ja na tą chwilę o cavalierze również nie słyszałam...( na szczęście dla tej rasy)[/QUOTE]

Jeśli ImagineCreate byłaby zainteresowana spanielem to jak najbardziej. Porozmawiam z Asią od spanieli i na pewno będzie mieć jakiegoś kandydata.

Posted

[quote name='Macia']Jeśli ImagineCreate byłaby zainteresowana spanielem to jak najbardziej. Porozmawiam z Asią od spanieli i na pewno będzie mieć jakiegoś kandydata.[/QUOTE]
W taki razie czekamy, co na to ImagineCreate...

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

cavaliery do adopcji więcej szczegółów tutaj:
[url]http://www.skrzydlatypies**********/grupa-9-psy-ozdobne-i-do-towarzystwa-w-typie-ras,120/cavaliery-szukaja-domu,3001.html[/url]