Jump to content
Dogomania

Cavikada - I Krajowa Wystawa Cavalier King Charles Spanieli

Recommended Posts

Posted

skoro mowa o fotkach to chyba trzeba pokazać fotki z Caikady-myślę, że największego, wystawowego wydarzenia w świecie Cavalierów, w tym roku!! Przyjechali do Polski znani i uznani sędziowie z zagranicy, wieloletni hodowcy tej rasy, Norma i Gordon Inglis :)

Byo super, przede wszystkim przesymaptyczna atmosfera, świetna pogoda piękne miejsce i rekordowa liczba Cavików, bo aż 93!!:)

Kilka fotek :)

Nagrody!!

Blania na ringu (po raz pierwszy wystwiałyśmy się w klasie Championów) :)

I wygrana:multi:

Super się bawiłyśmy i mam nadzieję, że Cavikada wejdzie na stałe do terminarza wystaw!:cool1:

-----------------------------------------------------
Hej,

Zmniejszyłam te zdjęcia, ale następnym razem pamiętajcie że max. rozmiar zdjęć to 500 x 500 px. Nie zapominajcie o modemowcach i możliwościach serwera ;)

Pozdrawiam,

Chefrenek

Posted

Też mam taką nadzieję.Bo mimo tego,że ja nie mogłam być obecna ,to mój kochany Beniś wystawiony przez młodziutką dziewczynę(Olę),z którą się świetnie zaprezentował przywiózł do domku piękny pucharek:multi:
A więc czekamy na następną,świetnie zorganizowaną Cavikadę.
Pokłony dla organizatorów, za wspaniałą imprezę.

Posted

pięęękne fotki xD
a takto to juz bylam blisko namowy rodzicow (tak mi sie wydawalo) az mama powiedziala znowu ze NIE dopoki jest Kleks:/ czyli za 6 lat kupie sobie cavisia :/ ;( ;( :( :( :( :( :( :(