Cekinka13* Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No to może ja pochwalę się troszkę swoim pekinkiem :razz: Coś o nim: Killer jest to pies w typie pekińczyka (kiedy go kupowałam, nie miałam pojęcia o czymś takim, jak rodowód, niestety), który ma 2 latka. Kocha pielęgnację (szczotkowanie, przemywanie oczek itd.) oraz psie smakołyki :loveu:. Lubi wizyty o weta :crazyeye:, jazdę smochodem oraz długie spacerki na łonie natury ;-). Uwielbia bawić się z innymi psami oraz ganiać za piłeczką. Najbardziej ze wszystkiego kocha ganiać koty. Nienawidzi kąpieli. Umie: - siad, - podaj łapę, - leżeć, - proś, - daj głos, - obróć się, - zdechł pies, - hop! (przez coś i na coś), - slalom (jak w agility), - buziak, - w której ręce, - do tyłu, - zostań, - do mnie, - aport, - podaj, - szukaj, - dotykaj, - ja! (patrzym na mnie), - ukłon, - ząbki, - poza :lol: (jak na wystawę), - równaj, - turlaj się, - piątka, - ósemka, - nie rusz, - przepuść mnie, - przejdź, - bierz go! :lol: i coś tam jeszcze. Jesteśmy w trakcie nauki stania na przednich łapach ;-). Quote
oktawia6 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Izabela124. napisał(a): Sadystka z ciebie Oktawio, bo kusisz mniv tymi fotakmi aaa nie będę więcej:evil_lol::eviltong: Cekinka-śliczne zdjęcia!-pamiętam skąd pochodzi Twój Pekin-z pseudo z którym walczymy-teraz już jesteś uświadomiona-to znaczy Twoi rodzice-mają świadomośc co uczynili prawda? mam też info o Pekińczykach z pewnej pseudo-kryte Molosami.....więcej informacji na wątku publicznym nie mogę podac dla dobra sprawy. Quote
Cekinka13* Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 oktawia, tak, mają już tego świadomość, choć przyznam, że ciążko było ich przekonać :roll: Quote
oktawia6 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cekinka13* napisał(a): oktawia, tak, mają już tego świadomość, choć przyznam, że ciążko było ich przekonać :roll: Cekinko: pokaż rodzicom pierwsze strony-są ważne z tego wątku-są tam filmy z pseudo oraz zdjęcia z rozmnażalni i przemytu oraz ze Słomczyna. Quote
oktawia6 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 piękna okolica! to się nazywa przechadzka:lol:on też widac wypielęgnowany i wyczesany-od razu widac że dbasz, szelki, radosny pyś super! Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 piękne te zdjęcie Cekinka!:crazyeye::loveu:czy on ma tak idealnie przystrzyżone falbanki przez dobrego fryzjera czy Ty tak wyregulowałaś zdjęcie/kontur? jest bardzo podobny do mej Lisi:lol:: Quote
Cekinka13* Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Wyregulowałam tak fotkę ;). A Killer do Twojej Lisi rzeczywiście jest bardzo podobny :cool3:. Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cekinka13* napisał(a): Wyregulowałam tak fotkę ;). A Killer do Twojej Lisi rzeczywiście jest bardzo podobny :cool3:. aaa tak sobie pomyślałam: znalazła dobrego fryzjera co zna się na rasie i tnie jak laser-równiutko jak trza:evil_lol:a to Ty tniesz jak trza:evil_lol:-moje Pekinki mają regulowane falbany, i przód by nadac puszystości i bezwzględnie między opuszkami-czyli to co Ty wyczarowałaś:lol:. Lisia i Twój są jak rodzeństwo!:loveu: Quote
oktawia6 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cekinka13* napisał(a): Fotki z wczoraj ;-) : Te Ci się otwierają, Okta?:cool1: piękne! :loveu::loveu::loveu:te widzę-ale tamtych nie.:-( Może zrób edycję postu i wstaw tamte ponownie? Quote
Cekinka13* Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Nikomu się fotki nie podobają??? :placz: Quote
Cekinka13* Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 O, cieszę się :loveu: Dam jeszcze coś: Quote
oktawia6 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cekinko-przecież Wiesz że ja kocham wszystie Pekiny:loveu: przychodzę i oglądam te zdjęcia by się zrelaksowac!:loveu: piękne zdjęcia!:lol: Quote
oktawia6 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 co za skoki!:evil_lol:i ta roześmiana paszcza smoka! :loveu: nie łatwo uchwycic ciekawą pozycję w szale zabawy-ale tutaj Ci się udało Cekinka-jak zawsze się uśmiecham jak patrze na te pekińskie mordeczki smocze:lol::loveu: Quote
Cekinka13* Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Dzięki!!! :loveu: Nowe fotoski :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witanko Ale cudny pekin Pozdrawiam i zapraszam do siebie Quote
Recommended Posts