Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy juz pierwsze koty za ploty :wink: W sobote byl po raz I na treningu. Chyba mu sie sztywny tunel spodobal :) Duzo pracy bede musiala w niego wlozyc bo chlopaczyna boi sie na kladke wchodzic, a jezeli na kladke to i na palisadke tez z pewnoscia :( Chyba ma lek wysokosci :lol:

Ale wszystko jeszcze przed nami, bedzie dobrze! :fadein:

Posted

Jestem tak szczesliwa ze to szok :D Dzis Masajek juz prawie sam (ja go tylko trzymalam na sznurku) przeszedl cala palisadke :laola: Normalnie taki postep, cos nieprawdopodobnego :angel: :angel: Teraz jeszcze ma lekkie zachwiania przed wejsciem, jeszcze sie troszeczke cyka, ale jak juz jest na pierwszej czesci to leeeeciii jak pocisk :o :scared: Moje slonczeko :fadein:

A ten cardigan jest bardzo ladny :wink:

Posted
Jestem tak szczesliwa ze to szok :D Dzis Masajek juz prawie sam (ja go tylko trzymalam na sznurku) przeszedl cala palisadke :laola: Normalnie taki postep, cos nieprawdopodobnego :angel: :angel:

To super :)

A ten cardigan jest bardzo ladny :wink:

No ba, ja nie widziałam w Polsce ładniejszego cardigana :wink:

• 8 months later...
Posted

To podnosze temacik bo chcialam sie pochwalic ze w debiutanckim przebiegu agility Masaj zajal 3 miejsce :D :beerchug: :drinking: :drinking:
Tu sa foty Najedzcie na srodkowe zdjecie i bedzie tam Masajek, na I stronce, cztery pierwsze zdjecia :D

• 3 weeks later...
Posted

Dziekujemy :D
Ale to jeszcze nie wszytsko :lol: :lol: :lol: Na ostatnich zawodach zdobylismy 1 i 2 miejsce z trzech przebiegow :lol: :lol: :D :angel:
Fota autorstwa Wind :D

:ylsuper: