Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze z pięć może zdjęć... Kiepskie warunki na fotografowanie, szczególnie tego co się dzieje na ringu. Więc sobie odpuściłam i... rozkoszowałam wzrok :multi:

I wiesz... tak siedząc tam z dwie godziny ... to już nie wiem... pembroke czy cardigan? ;)

Podobały mi się rude cardigany, cudne :loveu: W pembrokach też ... oczywiście te co mają ogonki :loveu: No patrz na te mordki cudne :loveu:

Ogólnie wrażnie dobre. Duża hala, dużo miejsca naokoło. Czy psy znane... nie wiem, bo nie znam się na wszystkich hodowlach corgasów. Ale mogę Ci przepisać z katalogu kto był. :smile:

Posted

nice_girl napisał(a):
Kasiu!

Byłabym bardzo wdzięczna za stawkę! A moze nie przepisuj tylko zrób zdjęcie? Będzie mniej roboty. :)

Nie ma sprawy. :smile:
Tyle że późnym wieczorem, oki? Jak położę spać małego brzdąca. ;)

Posted

Justynka
Sorki.. ale nie mam jak Ci tego dziś przesłać. :roll: Wywaliło mi komputer, jakiś diabelny plik graficzny z systemu :roll: Marek tylko tyle, że uruchomił internet. Dopiero teraz... Nie mam dostępu do żadnych programów oprócz przeglądarki, nie wpomnę o grafice w jakiej teraz działam. :roll: jak za króla ćwieczka :roll:
Zobaczymy... może uda się coś zdziałać do jutra......
Mam nadzieję... bo oprócz programów mam na tym dysku kupę zdjęć, informacji, etc.

Posted

Justynka

Wysyłam Ci na emaila stawkę pembroków i cardiganów. 13 zdjęć (jedna strona foto w dwóch lub trzech częściach).

Co do kompa, to narazie nadal brak dostępu do mojego dysku :roll: