stratoos Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Heeeej :) Jak zawsze cudny Benio dziś w roli małego turysty :evil_lol: :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Pies turysta :D Spóźnione stolat :lol: Mówisz smycza wygodna ? :) Chyba tez psu sprawię :lol: Quote
Izuuus Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A co Benio zwiedził? Poza miejscami na fotkach.. :cool3: Quote
kaskaSz Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 O jakie fajne wycieczkowe fotki. Na zamek wpuszczają z psem? :-o Quote
Pestka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Cavy napisał(a):Kolejne turysta wrócił! :loveu: Pięknie wygląda Benio, ale zdawało mi się, że do zamków nie wpuszczają psów, przynajmniej do tych, które odwiedziłam :lol: kaskaSz napisał(a):O jakie fajne wycieczkowe fotki. Na zamek wpuszczają z psem? :-o Do tego mnie wpuścili, miałam pewne obiekcje chciałam już stac i czekac na zewnątrz z nim, ale widze ze wychodzi pani z pieskiem z zamku myślę moge spróbowac i się pytam tego chłopaka co wpuszcza czy mozna z psem, a on: ja go nie widziałem :lol: Izabela124. napisał(a):Super zdjęcia:multi: Shel napisał(a):super wycieczkę mieliście!:loveu: Nati28 napisał(a):Piekny Benek :loveu: Foxowa napisał(a):Sliczny Benek, super fotki :loveu::loveu: Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: stratoos napisał(a):Heeeej :) Jak zawsze cudny Benio dziś w roli małego turysty :evil_lol: :loveu: deer_1987 napisał(a):Typowy psiak turysta :D O tak turysta z niego pierwszy :cool3: Onomato-Peja napisał(a):Pies turysta :D Spóźnione stolat :lol: Mówisz smycza wygodna ? :) Chyba tez psu sprawię :lol: Bardzo wygodna - polecam :diabloti: Swietna jest. Izuuus napisał(a):A co Benio zwiedził? Poza miejscami na fotkach.. :cool3: Strumyk, Szczawnice, okolice domku, Czorsztyn, bacówki, wąwóz tyle co pamietam ale wiecej pewnie ;) Quote
groszek83 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Fajnie mieliście;) Benio urodzony podróżnik:evil_lol: Quote
Pestka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='groszek83']Fajnie mieliście;) Benio urodzony podróżnik:evil_lol: Hehe :cool3: Nad strumieniem Quote
Izabela124. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 http://images48.fotosik.pl/172/d3d822eaf953c573.jpg jaki dumny piesio Quote
taxelina Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A jak ludzie reagowali ze macie psiaka ze soba? w pl zdaje sie lepiej miec wakacje z psem bo tu ciagle tylko sie slyszy ze tu nie wolnmo z psem ani tu bo sa alergicy.. nagle 99% to alergicy.. Quote
Onomato-Peja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Udane wakacje jak widzę :lol: śliczny Beniuszy :loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Hejjj! Ale fajnie :D Śliczna obróżka, pasuje :loveu: http://images50.fotosik.pl/171/51a40364085471e7.jpg Quote
Sweet Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Świetne zdjęcia:D dobrze wam tak na wakacjach:p:p fajnie:D Quote
Doginka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Widzę, że Wy po wycieczce, a my niedługo wyjeżdżamy nad morze:loveu: Benio jak zwykle fajnie wyszedł:loveu:Fotogeniczny chłopsiaczek z niego:loveu: Quote
Pestka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Doginka']Widzę, że Wy po wycieczce, a my niedługo wyjeżdżamy nad morze:loveu: Benio jak zwykle fajnie wyszedł:loveu:Fotogeniczny chłopsiaczek z niego:loveu: O zazdroszcze Wam ja tam wolę morze od gór powiem szczerze, dwa lata chyba z rzedu jeździliśmy do Ustki którą bardzo lubię. W tym roku byla odmiana - góry, ale rodzice jeszcze chcieli na kilka dni nad morze do Łeby ale nie opłacalo się za bardzo i zrezygnowaliśmy. Za rok coś mówili o Karpatach czy Bieszczadach więc znów góry się szykują. [quote name='Sweet']Świetne zdjęcia:D dobrze wam tak na wakacjach:p:p fajnie:D [quote name='Izabela124.']http://images48.fotosik.pl/172/d3d822eaf953c573.jpg jaki dumny piesio [quote name='Karolina&Lucky']Benio podróżnik :loveu: Hej :multi: [quote name='Foxowa']Super Benek :loveu: [quote name='Shel']Kurde! Zazdroszczę Wam :eviltong::placz: DZIEKUJEMY :loveu: [quote name='deer_1987']A jak ludzie reagowali ze macie psiaka ze soba? w pl zdaje sie lepiej miec wakacje z psem bo tu ciagle tylko sie slyszy ze tu nie wolnmo z psem ani tu bo sa alergicy.. nagle 99% to alergicy.. Ludzie się patrzyli ciągle, generalnie kiedy rodzice poszli do jakiegoś sklepiku ja czekalam na nich to trafiłam na kolonie więc masakra, dzieci zaczęły podbiegać - szok. Ale ogólnie nikt nie miał nic przeciw. [quote name='Onomato-Peja']Udane wakacje jak widzę :lol: śliczny Beniuszy :loveu::loveu::loveu: Sądze że można je zaliczyć do udanych :D [quote name='Bewarka']Hejjj! Ale fajnie :D Śliczna obróżka, pasuje :loveu: http://images50.fotosik.pl/171/51a40364085471e7.jpg Tak obrożka bardzo pasuje szczególnie do szelek :lol: W drugi dzien - Bez Benka byliśmy na wyciągu krzesełkowym W drodze powrótnej było mini zoo - struś Quote
Pestka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Były tez kaczuchy Konik Oraz trzy psy pasterskie w tym jeden na łańcuchu :| Ten mały byl uroczy i nosił jakieś kopyto Oo Quote
Pestka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Była też mala koza I spory koziol Teraz wizyta w zatłoczonej Szczawnicy. Quote
Recommended Posts