Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudysiaczek']Ja też czasem zostawiam przypiętą smycz, bo różnie bywa... :roll:

Ja z przypiętą smyczą czuję się o wiele lepiej psychicznie. :lol:

Posted

Ja jak idę z Cziką przy ulicy to musze mieć na smyczy , bo gania za samochodami , bo myśli , że któryś nasz , a ona uwielbia jazdę samochodem :) Ale na łace biega spuszczona i często przychodzi taki sznaucerek - Cziko się nazywa :) Czika i Cziko :)No i biegają sobie szczęśl.iwe cudaki :)
Fotki śliczne ,a modele jeszcze śliczniejsi:loveu:

Posted

Byłam dzisiaj na spacerze i mam zdjęcia jak Benek sam chodzi tzn, niby spuszczony, ale ze smyczą przyczepioną do szelek. Nie mam filmików, ale nadrobię to jutro, bo mi dzisiaj aparat padł, a zdjęcia i tak nie odzwierciedlają tego jakie szaleństwa odchodziły :lol: Spacer się udał, nawet bardzo, tylko jak szliśmy do lasu to spotkaliśmy wolno biegającego amstafa, bez właściciela, a w lesie "niezrównoważonego psychicznie" czarnego labradora.

Posted

[quote name='karja']benek sie wyszalał :razz: fajny macie las , ja uwielbiam lasy:loveu:
Wyszalał, wyszalał. :cool3:

Widzę, że mało osób odwiedza galeryjkę, nie podoba się Saba i Benio? :placz:

Posted

Hej... nawet tak nie pisz, ze sie nie podobają bo Cię walne... ja na dogo rzadko wpadam, a jak jestem to dam fotki do galierii moich sun i spadam... postaram sie teraz wpadac czesciej... :) Pozdrawiamy... :buzi:

Posted

Kinguska napisał(a):
Wyszalał, wyszalał. :cool3:

Widzę, że mało osób odwiedza galeryjkę, nie podoba się Saba i Benio? :placz:

Wpadłam z rewizytą:loveu:

Z tymi smaczkami jak piesio wracał to dobrze robiłaś - on to zapamięta:p
Nie ma możliwości, żeby moje psy odwołane do mnie nie przyszły - nawet jak jest suka z cieczką:cool3: Uczyłam tak jak Ty - na smaczka;)