Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek napisał(a):
A ja za kazdym razem robie zakupy gdzie indziej :eviltong:

Ja na razie robiłam w Kuchni Pupila tylko :eviltong:

Cześć :smile: śliczne masz psiaki :loveu:

http://i33.tinypic.com/2h7qt0o.jpg :loveu:

Pozdrawiam!

Witam

ale siczne psiaki:loveu: :loveu:

slicznie jej w tym czerwonym kompleciku:loveu:

Dziękuję :loveu:

heyyyooo ;];]

Hej ;)
Hej Kinguska :multi:
Co do miski szklanej to nie polecam :shake: Zawsze jest ryzyko, że psiak ją zbije, połknie kawałek szkła bądź nadepnie :roll: Ja mam metalowe ;-)

Witaj ;) Faktycznie o tym nie pomyślałam. W takim razie będę zastanawiać się czy kupić metalowe pojedyncze, czy na stojaku :lol:?
Hej hej:smile:
Co do sklepu polecam Futrzakowo!:smile:

Też, właśnie słyszałam że dobry jest, przeglądałam ich ofertę i mają ciekawą , tylko nie mają Chaby (obroży) :placz:
Zdjęcia ze spacerku.

Zobaczył kolegę.:lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Moim skromnym zdaniem Benek jest fajniejszy od jorków :razz: :loveu:

Hehe :cool3: Mi też się tak wydaje :eviltong:

Podoba mi sie ta ONkowata sunia:loveu::loveu:

Saba :p
heyooooo ;];]
co tam slychac ?

Hej ;)
Co słychać? Hmm. oprócz tego że nowe Id nam się zgubiło w przeciągu 3 dni od dostarczenia, a dzisiaj znalazło popsute, to nic :razz:
Witamy :multi:

Hejka !!!:multi:

Hej:cool1:

Niedługo dam nowe zdjecia bo dzisiaj nie mam juz czasu bo pisze referat na biologie :shake:

Posted

Nowe zdjęcia 8)

Nie ma to jak męczyć misia :twisted:

Co do planów zakupowych to trochę się pozmieniało, bo większe zakupy będę robila dopiero w październiku, wiec w przyszłym tygodniu jadę do zoologicznego i kupuję zwykłe legowisko, bo doszłam do wniosku, że legowisko zawsze się przyda, a nie wiadomo czy mały będzie w nim spał, więc nie będę kupowała jakiegoś drogiego. Przy okazji kupię jakieś zabawki i miski.
W październiku chcę mu kupić karmę, smaki, puszki, żeby starczyło na dłużej trochę.
I jeszcze jeden problem, nie wiem czym go karmić, żeby przytył, je na razie suche, Brita który w miarę mu wchodzi, chociaż i tak in nie lubi suchej karmy,codziennie trzeba go zachęcać by zjadł, i je puszki jeszcze, myślałam nad gotowanym np. dwa dni w tygodniu, co o tym myślicie?

Posted

A gdzie Sabusia??:roll:
Jutro będzie :p
Piekności :loveu:
Po co ma przytyć? wygląda ok :razz:
To pozory, pod stertą kłaków czuć mu kości, nawet przy lekkim dotknięciu. Ale i tak przytył, jak go przyniosłam do domu miał szelki tak luźno, na tym pasku na brzuchu, ze mu się na bok przesuwały, a teraz ledwo co się dopiął :razz:
Te oczka:loveu::loveu:
:cool1:
Hejj... Sliczne foteczki... Jak sie ladnie bawi... co do jedzonka ja moim suniom daje karme robie przerwe i daje gotowane wtedy im sie to nie nudzi i chetnie jedza...
Chyba też tak muszę zrobić. :shake:
idz juz sobie :mdrmed:
Chyba tak sobie pomyslał :eviltong:

Nie można misia? A pani nogę? :razz:

Albo lalkę?:cool3:

Posted

Dziękujemy. ;)
Dzisiaj na spacerze, chciałam wybiegać Benka, ale bałam się go jeszcze spuścić ze smyczy, więc puściłam smycz na ziemię, żeby na wszelki wypadek go złapać, nie wiem czemu, ale pewniej się czuje jak ma smycz przypiętą do szelek.. Więc puściłam go, jakbyście go widzieli jak szalał, biegał, skakał jak królik w wysokich trawach, był taki szczęśliwy :lol: , ganiałam się z nim, chowałam w krzakach, on zataczał koła i przybiegał do mnie, szalał jak nie wiem. A co najważniejsze zawsze przybiegał jak go wołałam, za co zostawał nagradzany, mimo tego szaleństwa, potrafił się skupić na komendach, żałuje że nie wzięłam aparatu i piłki, bo byście zobaczyli tego wariata, generalnie jestem bardzo zadowolona z niego, tylko nie wiadomo co by bylo gdyby zobaczył gdzieś w oddali psa...
A teraz zdjęcia, nie ze spaceru.