Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream napisał(a):
Raczej chodzi o to, że za nisko.

Baaj też czasem nosi kolce na spacerach, ale to dlatego, że cał czas uczymy go nie ciągnąć do innych psów. Jeśli tylko jest Michał w domu, pies nie nosi kolczatki, bo on umie go dobrze ściąć na obroży.

Za nisko? :-o
Moja Saba nosi kolczatke z podobnego powodu, mamy obroże zwykłą i szelki i niestety ja idąc z dwoma psami na smyczy nie jestem w stanie poradzić sobie z Sabą w momencie kiedy zobaczy psa ;) Chociaż ona ogólnie oduczyla się ciągnąć, boję się wziać ja na szelkach.

Posted

Raczej chodzi o to, że za nisko.

Baaj też czasem nosi kolce na spacerach, ale to dlatego, że cał czas uczymy go nie ciągnąć do innych psów. Jeśli tylko jest Michał w domu, pies nie nosi kolczatki, bo on umie go dobrze ściąć na obroży.

Posted

Widziałam fotki :loveu:

PS:Wiecie co, mam tak samo :D Normalnie nie ma niektórych idiotów, bo zwiali, nie ma lekcji [prawie wszystkich], są skrócone o 10 min i w ogóle...Noo tak to sobie nawet można chodzić xD

Posted

Marta_Ares napisał(a):
witam
ogladalam fotki:loveu: fajne ze wspolnego spacerku:loveu: :loveu:

witaam :loveu:
Aleksandrossa napisał(a):
O :)
Podobny duecik jak u mnie :D
Tylko ja mam 2 ONki i yorka :)

Oba psiaki śliczne :) Gratuluję znalezienia wymarzonego przyjaciela :)

Dziękuje, mój wymarzony i wyśniony Beniu :loveu:
Bewarka napisał(a):
Widziałam fotki :loveu:

PS:Wiecie co, mam tak samo :D Normalnie nie ma niektórych idiotów, bo zwiali, nie ma lekcji [prawie wszystkich], są skrócone o 10 min i w ogóle...Noo tak to sobie nawet można chodzić xD

pff, a u nas nie bylo skróconych lekcji :mad:

Ale już jutro zakończenie jae sobie autobuskiem 8.15 na murek przesiedzieć msze i do szkoły na zakonczenie :evil_lol:

Posted

Ja już dziś miałam koniec roku :D
W końcu 6 klasa skończona :P

Mqrtynq napisał(a):
Ja też jestem w 6 klasie ;)
Ale jutro po świadectwo , nie idziesz ? xdd

[FONT=Century Gothic] Widzę, że nie tylko ja taki szczyl jestem:diabloti:[/FONT]
Nie, my dziś dostaliśmy :)
Była akademia o 16, wręczenie nagród, świadectw i koniec roku :)

[FONT=Century Gothic]U nas to samo, tylko mnie nie było i mi mama odbierała:roll:[/FONT]