Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam. Zauroczyły mnie twoje pieski. Zobaczyłam, że coś tu piszecie o zootechnice. Może byście pomogli mi, jakie są jeszcze studia oprócz wet bo czytałam, że po zootech. trudno pracę znaleźć. Myślałam o groomerze, ale na to to tylko kursy.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cortezik_82'] Wpadłam się przywitać
:loveu:
[quote name='agaciaaa'] Fajne wycieczkowe fotki Ale ja dalej czekam na psie
Psie będą jutro :diabloti:
[quote name='Agrafka2-'] witam. Zauroczyły mnie twoje pieski. Zobaczyłam, że coś tu piszecie o zootechnice. Może byście pomogli mi, jakie są jeszcze studia oprócz wet bo czytałam, że po zootech. trudno pracę znaleźć. Myślałam o groomerze, ale na to to tylko kursy.
Witam :cool3:
Ja nie mam pojęcia co moze byc po ootechnice, z tym to do Bonsai :razz:

haaaaj

a to czemu ?

haaaaj :loveu:

Posted

Mam domowe zdjecia Benkowego, poniewaz na dworzu ciągle leje (nie no rano o 7 nie lało kiedy biegalismy z Benkiem po lesie, pani zaczeła uprawiac jogging :evil_lol:) i nie mam jak aparatu na taka pogodę wynieść. Wiec zadowolić się musicie domowymi :cool3:

Posted

Po zootechnice można mieć ukończone studia :evil_lol:. Na poważnie to za bardzo nie wiem. Można pracować w gospodarstwie, na stacji badawczej itp... Ja będę starała się otworzyć właśnie gospodarstwo :razz:.

A tak swoją drogą - pokażcie mi JAKIKOLWIEK kierunek studiów [najlepiej związany ze zwierzakami], po którym można bez problemu znaleźć pracę :diabloti:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
hehe :eviltong: mój miał taką obrożę czarno srebrną, ale do schronu poszła :eviltong:

Więcej rzeczy do schronu to ja mam Benkowych :evil_lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
no jak Sabę tak zaniedbujesz i jej nic nie kupujesz :shake:

:evil_lol:

Jak to nie kupuje ma trzy obroze szelki i dwie smycze a do tego halti :cool3: nie wiesz co mówisz :evil_lol: