Agrafka2- Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 witam. Zauroczyły mnie twoje pieski. Zobaczyłam, że coś tu piszecie o zootechnice. Może byście pomogli mi, jakie są jeszcze studia oprócz wet bo czytałam, że po zootech. trudno pracę znaleźć. Myślałam o groomerze, ale na to to tylko kursy. Quote
Onomato-Peja Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Shappy napisał(a):Słuchawki na uszach każdy musiał mieć bo inaczej sie pani darła :evil_lol: haaaaj :loveu: a to czemu ? :cool3: Quote
Pestka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Cortezik_82'] Wpadłam się przywitać :loveu: [quote name='agaciaaa'] Fajne wycieczkowe fotki Ale ja dalej czekam na psie Psie będą jutro :diabloti: [quote name='Agrafka2-'] witam. Zauroczyły mnie twoje pieski. Zobaczyłam, że coś tu piszecie o zootechnice. Może byście pomogli mi, jakie są jeszcze studia oprócz wet bo czytałam, że po zootech. trudno pracę znaleźć. Myślałam o groomerze, ale na to to tylko kursy. Witam :cool3: Ja nie mam pojęcia co moze byc po ootechnice, z tym to do Bonsai :razz: haaaaj a to czemu ? haaaaj :loveu: Quote
Pestka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 deer_1987 napisał(a):Jak ja zajrze to moze Ty do nas zajrzysz? :P już lecę :cool3: Quote
Pestka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Mam domowe zdjecia Benkowego, poniewaz na dworzu ciągle leje (nie no rano o 7 nie lało kiedy biegalismy z Benkiem po lesie, pani zaczeła uprawiac jogging :evil_lol:) i nie mam jak aparatu na taka pogodę wynieść. Wiec zadowolić się musicie domowymi :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ale on słodki taki puchacz włochacz :loveu: Quote
taxelina Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Domowe tez sa fajne np. http://i44.tinypic.com/348k6yw.jpg Quote
Pestka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dzięki :D Dzisiaj jest grill (ja sie juz zmyłam xd) i Saba z Benem ciagle urzędowali przy kiełbaskach :D Quote
bonsai_88 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Po zootechnice można mieć ukończone studia :evil_lol:. Na poważnie to za bardzo nie wiem. Można pracować w gospodarstwie, na stacji badawczej itp... Ja będę starała się otworzyć właśnie gospodarstwo :razz:. A tak swoją drogą - pokażcie mi JAKIKOLWIEK kierunek studiów [najlepiej związany ze zwierzakami], po którym można bez problemu znaleźć pracę :diabloti: Quote
Pestka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Po zootechnice można mieć ukończone studia :evil_lol:. ahh :diabloti: Dzisiejsze :cool3: Quote
Pestka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):o matko Saba zjadła Benkowi głowe :D a jak, powiesiłam ją sobie teraz na ścianie :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Haha :eviltong: a Sabowej nie chcesz jakiejś ładnej obroży kupić ? :cool3: Quote
Pestka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Haha :eviltong: a Sabowej nie chcesz jakiejś ładnej obroży kupić ? :cool3: Saba ma ładne szelki :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Shappy napisał(a):Saba ma ładne szelki :diabloti: hehe :eviltong: mój miał taką obrożę czarno srebrną, ale do schronu poszła :eviltong: Quote
Pestka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Onomato-Peja napisał(a):hehe :eviltong: mój miał taką obrożę czarno srebrną, ale do schronu poszła :eviltong: Więcej rzeczy do schronu to ja mam Benkowych :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Shappy napisał(a):Więcej rzeczy do schronu to ja mam Benkowych :evil_lol: no jak Sabę tak zaniedbujesz i jej nic nie kupujesz :shake: :evil_lol: Quote
Pestka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Onomato-Peja napisał(a):no jak Sabę tak zaniedbujesz i jej nic nie kupujesz :shake: :evil_lol: Jak to nie kupuje ma trzy obroze szelki i dwie smycze a do tego halti :cool3: nie wiesz co mówisz :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Shappy napisał(a):Jak to nie kupuje ma trzy obroze szelki i dwie smycze a do tego halti :cool3: nie wiesz co mówisz :evil_lol: tjaaa ? to pokaż no czekam :eviltong: Quote
Recommended Posts