Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
Witamy wieczorkiem i czekamy na fotki ;-)

Nie mam fotek :placz:
Doginka napisał(a):
Dawno u Was nie byłam, więc teraz zaglądam:diabloti::loveu:

:loveu:
deer1987 napisał(a):
a czemu jej nie focisz? :-(

Foce, foce, ale nie mam kiedy wrzucić :cool3:
Cosmo napisał(a):
Witam :bigok:
śliczne pieski :loveu: :p

Witam :loveu::loveu:
dziekii :cool3:

Posted

Witamy witamy :loveu:
Mam dobrą wiadomość jeżeli dobrze mi pójdzie i wszystko pozaliczam to będę mieć srednią 4,2... ale najpierw musze to pozaliczać a nawet nie chcecie wiedzieć ile mi zostało.. :shake:
- jutro referat z plastyki (?!)
- czwartek: kartkówka z fizyki, sprawdzian z niemca
- piątek: sprawdzian z matmy
- poniedziałek: kartkówka z chemii, kartkówki dwie z niemca
- środa: odpowiedź z geografi i poprawa sprawdzianu (10 tematów)

masakra... :shake:

Posted

Cosmo napisał(a):
no to ladnie ;) ja taka mialam w gimnazjum swego czasu :cool3: i potem w sredniej tez :p

na studiach uczyc mi sie nie chce :lol:

a ja bym już chciała na studiach być... :razz:
co studiujesz?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Duzo roboty masx:P

sporo sporo ale jakoś tak pod koniec tygodnia kiedy wiekszosc zaliczone - nie wiem jak ja to zrobilam :evil_lol:
a i z biologi niby zaliczyłam jej na 4 a w dzienniku pisze 3/4
:angryy:

bonsai_88 napisał(a):
Oj, na studiach nie jest tak fajnie jak by się mogło wydawać :roll:.

mam nadzieję ze sie mylisz :cool3: jak ma byc jeszcze gorzej to ja sobie nie wyobrazam..
lenka13 napisał(a):
witam czwartkowo ;-)
srednia dobra, ciekawe jak to bedzie ze mna w 3 gim.....
a klasowek wspolczuje

witam :loveu:

Dzisiaj miałam zawody w kosza :diabloti: a ja nie cierpię kosza i jaki wynik jak myslicie? 44:10 - no coż nie zawsze trzeba wygrywać :lol:

Posted

Jak myślisz, że nie może być gorzej to spróbuj ze mną wytrzymać teraz 10 minut sam na sam.... jestem w czasie sesji, muszę pozaliczać absolutnie wszystko, bo możliwe, że będę zmieniać uczelnię, mam okres i 2 egzaminy jutro, a przygotowuję się do nich z dzieckiem na karku :diabloti:. Na razie najdłużej wytrzymuje ze mną Birma, ale i ona musi robić sobie przerwy :evil_lol:. Tak co pół godziny odchodzi odsapnąć na 5 minut :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Jak myślisz, że nie może być gorzej to spróbuj ze mną wytrzymać teraz 10 minut sam na sam.... jestem w czasie sesji, muszę pozaliczać absolutnie wszystko, bo możliwe, że będę zmieniać uczelnię, mam okres i 2 egzaminy jutro, a przygotowuję się do nich z dzieckiem na karku :diabloti:. Na razie najdłużej wytrzymuje ze mną Birma, ale i ona musi robić sobie przerwy :evil_lol:. Tak co pół godziny odchodzi odsapnąć na 5 minut :evil_lol:

Wycofuje to co powiedziałam :cool3: A co Ty studiujesz wogóle?

Posted

Zootechnikę... niestety w związku z prawdopodobną zmianą uczelni cała rodzina znowu będzie mi gadać o weterynarii :roll:. Oni po prostu nie rozumieją, że ja NIE CHCĘ iść na weterynarię. Za dobrze znam samą siebie i wiem, że na tym kierunku nie dam rady :roll:.

Posted

Zootechnikę... niestety w związku z prawdopodobną zmianą uczelni cała rodzina znowu będzie mi gadać o weterynarii :roll:. Oni po prostu nie rozumieją, że ja NIE CHCĘ iść na weterynarię. Za dobrze znam samą siebie i wiem, że na tym kierunku nie dam rady :roll:.
U mnie tez cała rodzina 'idz na weterynarza..' ehh, ale ja wiem ze nie pójdę, bo to praca stanowczo nie dla mnie... :shake:

Posted

http://i41.tinypic.com/73dx85.jpg

Ta współczesna młodzież spijająca każde słowo z ust przewodnika :evil_lol:...

Wiesz, u mnie sytuacja jest o tyle trudna, że ja na weterynarię się dostałam :roll:. Od tej pory [czyli już prawie rok] rodzinka mnie czasami wkurza... zwłaszcza, że praca zootechnika wcale nie jest mniej ważna :razz:. Ja po prostu wolę uczyć się zapobiegania chorobom, niż leczenia ;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
http://i41.tinypic.com/73dx85.jpg

Ta współczesna młodzież spijająca każde słowo z ust przewodnika :evil_lol:...

Wiesz, u mnie sytuacja jest o tyle trudna, że ja na weterynarię się dostałam :roll:. Od tej pory [czyli już prawie rok] rodzinka mnie czasami wkurza... zwłaszcza, że praca zootechnika wcale nie jest mniej ważna :razz:. Ja po prostu wolę uczyć się zapobiegania chorobom, niż leczenia ;)

o tak, kazdy słuchał jak nigdy :evil_lol:
Chociaż i tu trzeba było sie wykazac powaga bo to bylo w oswięcimiu i gernalnie jak nigdy sami z siebie taka cisza ...

U mnie jest tak ze ja nawet gimnazjum nie skończyłam a rodzina mnie namawia zebym szła na weta... Ale według mnie to nie jest praca dla mnie, po pierwsze i najważniejsze za duza odpowiedzialnośąć boję się ze jak cos zle powiem/ zrobie zaszkodze psu albo go zabiję nie daj Boże.. :shake:

Posted

RCookie napisał(a):
Ci ze słuchawkami na uszach wyglądają na szczególnie zainteresowanych :lol:.

Jak wrażenia z wycieczki? ;)

Słuchawki na uszach każdy musiał mieć bo inaczej sie pani darła :evil_lol:

Wrażenia? Udana ale jak już pisalam myślałam że w oświęcimiu będziemy więcej zwiedzać... Ale w autobusie bylo wesoło :D