Pestka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 agaciaaa napisał(a): Witamy wieczorkiem i czekamy na fotki ;-) Nie mam fotek :placz: Doginka napisał(a): Dawno u Was nie byłam, więc teraz zaglądam:diabloti::loveu: :loveu: deer1987 napisał(a):a czemu jej nie focisz? :-( Foce, foce, ale nie mam kiedy wrzucić :cool3: Cosmo napisał(a): Witam :bigok: śliczne pieski :loveu: :p Witam :loveu::loveu: dziekii :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Shappy napisał(a):Nie mam fotek :placz: To zrób :diabloti: Quote
Pestka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Witamy witamy :loveu: Mam dobrą wiadomość jeżeli dobrze mi pójdzie i wszystko pozaliczam to będę mieć srednią 4,2... ale najpierw musze to pozaliczać a nawet nie chcecie wiedzieć ile mi zostało.. :shake: - jutro referat z plastyki (?!) - czwartek: kartkówka z fizyki, sprawdzian z niemca - piątek: sprawdzian z matmy - poniedziałek: kartkówka z chemii, kartkówki dwie z niemca - środa: odpowiedź z geografi i poprawa sprawdzianu (10 tematów) masakra... :shake: Quote
Cosmo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 no to ladnie ;) ja taka mialam w gimnazjum swego czasu :cool3: i potem w sredniej tez :p na studiach uczyc mi sie nie chce :lol: Quote
Pestka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Cosmo napisał(a):no to ladnie ;) ja taka mialam w gimnazjum swego czasu :cool3: i potem w sredniej tez :p na studiach uczyc mi sie nie chce :lol: a ja bym już chciała na studiach być... :razz: co studiujesz? Quote
bonsai_88 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Oj, na studiach nie jest tak fajnie jak by się mogło wydawać :roll:... Quote
lenka13 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 witam czwartkowo ;) srednia dobra, ciekawe jak to bedzie ze mna w 3 gim..... a klasowek wspolczuje Quote
Pestka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Duzo roboty masx:P sporo sporo ale jakoś tak pod koniec tygodnia kiedy wiekszosc zaliczone - nie wiem jak ja to zrobilam :evil_lol: a i z biologi niby zaliczyłam jej na 4 a w dzienniku pisze 3/4 :angryy: bonsai_88 napisał(a): Oj, na studiach nie jest tak fajnie jak by się mogło wydawać :roll:. mam nadzieję ze sie mylisz :cool3: jak ma byc jeszcze gorzej to ja sobie nie wyobrazam.. lenka13 napisał(a): witam czwartkowo ;-) srednia dobra, ciekawe jak to bedzie ze mna w 3 gim..... a klasowek wspolczuje witam :loveu: Dzisiaj miałam zawody w kosza :diabloti: a ja nie cierpię kosza i jaki wynik jak myslicie? 44:10 - no coż nie zawsze trzeba wygrywać :lol: Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jak myślisz, że nie może być gorzej to spróbuj ze mną wytrzymać teraz 10 minut sam na sam.... jestem w czasie sesji, muszę pozaliczać absolutnie wszystko, bo możliwe, że będę zmieniać uczelnię, mam okres i 2 egzaminy jutro, a przygotowuję się do nich z dzieckiem na karku :diabloti:. Na razie najdłużej wytrzymuje ze mną Birma, ale i ona musi robić sobie przerwy :evil_lol:. Tak co pół godziny odchodzi odsapnąć na 5 minut :evil_lol: Quote
Pestka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 bonsai_88 napisał(a):Jak myślisz, że nie może być gorzej to spróbuj ze mną wytrzymać teraz 10 minut sam na sam.... jestem w czasie sesji, muszę pozaliczać absolutnie wszystko, bo możliwe, że będę zmieniać uczelnię, mam okres i 2 egzaminy jutro, a przygotowuję się do nich z dzieckiem na karku :diabloti:. Na razie najdłużej wytrzymuje ze mną Birma, ale i ona musi robić sobie przerwy :evil_lol:. Tak co pół godziny odchodzi odsapnąć na 5 minut :evil_lol: Wycofuje to co powiedziałam :cool3: A co Ty studiujesz wogóle? Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Zootechnikę... niestety w związku z prawdopodobną zmianą uczelni cała rodzina znowu będzie mi gadać o weterynarii :roll:. Oni po prostu nie rozumieją, że ja NIE CHCĘ iść na weterynarię. Za dobrze znam samą siebie i wiem, że na tym kierunku nie dam rady :roll:. Quote
Pestka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Dawno nie było zdjęc więc wrzucam z wycieczki, przynajmniej nie bedzie pusto i bedziecie mieli co oglądać :diabloti: Quote
Pestka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Zootechnikę... niestety w związku z prawdopodobną zmianą uczelni cała rodzina znowu będzie mi gadać o weterynarii :roll:. Oni po prostu nie rozumieją, że ja NIE CHCĘ iść na weterynarię. Za dobrze znam samą siebie i wiem, że na tym kierunku nie dam rady :roll:.U mnie tez cała rodzina 'idz na weterynarza..' ehh, ale ja wiem ze nie pójdę, bo to praca stanowczo nie dla mnie... :shake: Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 http://i41.tinypic.com/73dx85.jpg Ta współczesna młodzież spijająca każde słowo z ust przewodnika :evil_lol:... Wiesz, u mnie sytuacja jest o tyle trudna, że ja na weterynarię się dostałam :roll:. Od tej pory [czyli już prawie rok] rodzinka mnie czasami wkurza... zwłaszcza, że praca zootechnika wcale nie jest mniej ważna :razz:. Ja po prostu wolę uczyć się zapobiegania chorobom, niż leczenia ;) Quote
Pestka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 bonsai_88 napisał(a):http://i41.tinypic.com/73dx85.jpg Ta współczesna młodzież spijająca każde słowo z ust przewodnika :evil_lol:... Wiesz, u mnie sytuacja jest o tyle trudna, że ja na weterynarię się dostałam :roll:. Od tej pory [czyli już prawie rok] rodzinka mnie czasami wkurza... zwłaszcza, że praca zootechnika wcale nie jest mniej ważna :razz:. Ja po prostu wolę uczyć się zapobiegania chorobom, niż leczenia ;) o tak, kazdy słuchał jak nigdy :evil_lol: Chociaż i tu trzeba było sie wykazac powaga bo to bylo w oswięcimiu i gernalnie jak nigdy sami z siebie taka cisza ... U mnie jest tak ze ja nawet gimnazjum nie skończyłam a rodzina mnie namawia zebym szła na weta... Ale według mnie to nie jest praca dla mnie, po pierwsze i najważniejsze za duza odpowiedzialnośąć boję się ze jak cos zle powiem/ zrobie zaszkodze psu albo go zabiję nie daj Boże.. :shake: Quote
Illusion Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ci ze słuchawkami na uszach wyglądają na szczególnie zainteresowanych :lol:. Jak wrażenia z wycieczki? ;) Quote
Pestka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 RCookie napisał(a):Ci ze słuchawkami na uszach wyglądają na szczególnie zainteresowanych :lol:. Jak wrażenia z wycieczki? ;) Słuchawki na uszach każdy musiał mieć bo inaczej sie pani darła :evil_lol: Wrażenia? Udana ale jak już pisalam myślałam że w oświęcimiu będziemy więcej zwiedzać... Ale w autobusie bylo wesoło :D Quote
taxelina Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 bonsai_88 napisał(a):http://i41.tinypic.com/73dx85.jpg Ta współczesna młodzież spijająca każde słowo z ust przewodnika :evil_lol:... Niezle :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Fajne wycieczkowe fotki ;) Ale ja dalej czekam na psie :diabloti: Quote
Recommended Posts