Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej:D
co tam??
ominęły mnie jakies zdjecia ostatnio? bo nie mam czasu nawet nadrobić za bardzo a chciałam do wszsytkich powchodzic chociaz na chwile zeby nie bylo ze zapomniałam..

Posted

Hej wpadłam na chwilę.
Dziękuje wszystkim :razz:
Dzisiaj dostałam 2- z niemieckiego nie cieszy mnie to za bardzo bo bede musiała teraz poprawiać na 3 na koniec roku... Ehh..
W piątek mam ognisko :multi: A w niedziele komunię.. :roll: i do tego do Warszawy także wcale a wcale mi sie tam nie chce jechac.
zdjec nie mam bo nie miałam kiedy zrobic zaraz pedze na spacerek z benem i na rozmowy w toku a potem uczyć się matmy :D
Wogóle dowiedzialam sie od nauczycielki od bioloogi ze jestem bezczelna bo zwantrowałam sie z nią bo ona twierdzize ściagałam ze miałam ksiazke z boku :D
dobra spadam pozdrawiam wszystkich :loveu:

Ps, mam nowa klawiature i nie moge sie przyzwyczaić do niej, ale przynajmniej mi spacja nie wypada :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
eh chyba jestem za stara na jezyk mlodziezowy bo nie wiuem co to znaczy :roll:

podejrzewam, że miało być "awanturowałam", tylko dla Shappy się 'z' wcisnęło zamiast 'a' :evil_lol:

Posted

[quote name='Feigned']podejrzewam, że miało być "awanturowałam", tylko dla Shappy się 'z' wcisnęło zamiast 'a' :evil_lol:
bo tak miało być :cool3:
awanturowałam*

Hej! :smile:
i jak bylo na ognisku? :-D
ja jutro mam festyn xd .

Ognisko było dzisiaj o 18, wrocilam o 23 :D było fajniee :cool3: I darek mnie odprowadził do domuu samego :eviltong: i z Szymonem niby flirtowałam ale to nie prawda jest bo on mnie kijkiem dźgal kiedy tamci grali w butelke :lol:
Kilka razy wpdałam w rów bo był nieco nierówny teren i ogólnie spodnie zielone.
Fotki jutro :oops:

Posted

Shappy napisał(a):

Kilka razy wpdałam w rów bo był nieco nierówny teren i ogólnie spodnie zielone.

Nie zwalaj na nierówny teren, każdy się domyśli, że to co innego :evil_lol:.

Posted

[quote name='RCookie']Nie zwalaj na nierówny teren, każdy się domyśli, że to co innego :evil_lol:.
no nie, Ty to zawsze mnie rozgryziesz :evil_lol:

mam kilka zdjątek tylko ale mam nadzieje ze wam sie spodobaja :eviltong: