Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale sie fajnie ganiaja i gryza :D

Bardzo :evil_lol:

Dzisiaj może skoczymy do babci to wezmę aparat i porobię Benkowemu fotki z czarną labradorką wujka :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale cos nie ma foek z ich ganiania :(

A no nie ma bo nie miałam jak robic, raczej pilnowałam porządku bo Tosia chyba nieświadoma swojej siły kilka razy uderzyła łapą małego Benka który aż poległ pod jej ciężarem :evil_lol:

Posted

Shappy napisał(a):
A no nie ma bo nie miałam jak robic, raczej pilnowałam porządku bo Tosia chyba nieświadoma swojej siły kilka razy uderzyła łapą małego Benka który aż poległ pod jej ciężarem :evil_lol:

No tak to ciezej jak szczeniak i jeszcze nie zdaje sobie sprawy ze swojej masy :roll::roll:

Posted

[CENTER]A dzisiaj jestem zła jak nie wiem, cały tydzień czekałam na niedzielę bo mieliśmy na wystawę do Łodzi jechać, a tu ojciec wczoraj wieczorem mówi ze nie będzie nigdzie jechać bo mu się nie che :angryy: No super po prostu.
[/CENTER]

Posted

Shappy napisał(a):
A dzisiaj jestem zła jak nie wiem, cały tydzień czekałam na niedzielę bo mieliśmy na wystawę do Łodzi jechać, a tu ojciec wczoraj wieczorem mówi ze nie będzie nigdzie jechać bo mu się nie che :angryy: No super po prostu.

daleko masz do lodzi?

Posted

Agathee napisał(a):
To ja też zaglądnę :eviltong:.

Piękne pycholki ;). I super masz ogródek :p

Witamy :loveu:
Dzięki. A ogródek to nie wiem czy taki super, trochę mały :evil_lol: