Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shappy napisał(a):
Witam wszystkich wtorkowo :loveu: U nas wszystko w porządku własnie dzisiaj doszła flexi od Soyi, lecz niestety odbiorę z poczty ja dopiero jutro :angryy: Zaliczyliśmy dzisiaj długi spacerek niestety bez zdjeciowy. Jutro postaram się cos wrzucic, ja jak narazie ciesze sie wolnoscia - 5 dni bez szkoły :multi: Ale pomyśleć że juz za rok to ja bede pisała egzamin po 3 gim:shake:

Skro się lenić będziesz możesz za mnie kciuki trzymać :evil_lol:

Posted

Witam wszystkich wtorkowo :loveu: U nas wszystko w porządku własnie dzisiaj doszła flexi od Soyi, lecz niestety odbiorę z poczty ja dopiero jutro :angryy: Zaliczyliśmy dzisiaj długi spacerek niestety bez zdjeciowy. Jutro postaram się cos wrzucic, ja jak narazie ciesze sie wolnoscia - 5 dni bez szkoły :multi: Ale pomyśleć że juz za rok to ja bede pisała egzamin po 3 gim:shake:

Posted

Shappy napisał(a):

ale ci dobrze:razz:
A ja muszę pisać testy w tym roku już.. w sumie jeden za mną jeszcze tylko dwa:evil_lol::evil_lol::diabloti: ale powiem ci więcej nerwów miałam niż tego było potrzeba także rada na przyszły rok nie stresuj się jak sie uczysz dosc dobrze to jakos ci pójdzie:p
a jak pójdziecie na spacer nastepny to zdjecia:razz:

I jutro szczególnie mocno za nas kciuki trzymac bo będzie jutro masakra mat-przyr:roll::eviltong:

Posted

Shappy napisał(a):
(...) Ale pomyśleć że juz za rok to ja bede pisała egzamin po 3 gim:shake:

Też jesteś w drugiej gimnazjum? :razz:
To za rok my będziemy przeżywały :evil_lol:

Masz 5 dni wolnego? Ale ci dobrze...ja dzisiaj pisałam próbny test humanistyczny, a jutro piszę matematyczny :placz: Dlaczego tylko w mojej szkole tak musi być?! :cool1: