Pestka Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Martens napisał(a):Witam Sabcia śliczna, pokaże TZtowi jak wróci z pracy, to się zakocha - on miłośnik długowłosych owczarków i nowofundlandów ;) Bardzo mi się podoba Benio - nie taka delikatna miniaturka, tylko śliczny kundelek z przesympatyczną mordką. Chociaż po ostrzyżeniu naprawdę bardzo yorka z mordki przypomina ;) Skąd go macie? Biedak chyba nie miał wcześniej lekkiego życia. Ze schroniska. :shake: Nie wiem jak takie cudo można wyrzucić. Mały na początku był bardzo bojaźliwy, bał się wszystkich. Teraz jest kochanym pieskiem domowym uwielbiającym się przytulać. :lol: Hmm. Faktycznie na yorka wygląda, zresztą to raczej mieszaniec tej rasy. A z kucyczkiem :loveu: Ale bez jeszcze fajniej jak mu grzywka na cały pychol spada. :cool3: Quote
Dozia_13 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Kinguska napisał(a):Prawda, prawda. A co? :cool3: Ty też? :D Bo to jest miasto rodzinne mojej suni Elzy... :) no i może kiedyś ja tam ponownie zabiore... ale to jak bede starsza hehe:cool3: A foteczki śliczne... ale chyba boi się wody... ?? Quote
Sara_i_Aris Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Witam! Benek po metamorfozie naprawdę do yorka podobny :-o I uszka mu stanęły... Wstawiaj trochę większe zdjęcia (max 640x640) - na takich miniaturkach dużo nie widać :shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Cześć :multi: Dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii i zaproszenie :D http://i33.tinypic.com/fepbh5.jpg śliczny :loveu: Quote
zaba14 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 witam sie poraz pierwszy, psiaki sliczne ;) a Benek ma szczescie ;) moze ktos go wyrzucil bo za duzy jak na yorka.. ;) ale za to jest boski :loveu: Quote
jmw Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dodało się Benka, dodało :cool3: Nie no, Benek i Saba są CUDOWNI! Zakochałam się w nich :loveu: A, to co pisałaś na perro o tych dziewczynach że mówiły, iż Benek to mutant - olej ich! Widać, że są głupie :roll: Nie przejmuj się, bo Benek jest przekochany i nie zasługuje na takie komentarze! ;) Quote
Kasia&Rika Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mutant:angryy: Benek to piękne cudo, a przede wszytskim ważne, że kochany pies~! :loveu: Quote
Dozia_13 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 piciminikas napisał(a):Mutant:angryy: Benek to piękne cudo, a przede wszytskim ważne, że kochany pies~! :loveu: wlasnie wazne ze kochany... i wazne ze w twoim sercu jest najukochanszy i najpiekniejszy a opinnia innych sie nie liczy dla Ciebie on jest wszystkim, a ty dla niego jestes wszystkim i to jest wazne...;) Quote
Pestka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 A foteczki śliczne... ale chyba boi się wody... ?? Tak, boi. Niestety. ;C Witam! Benek po metamorfozie naprawdę do yorka podobny I uszka mu stanęły... Witam. Do yorka podobny, oj podobny. Uszka mu bardziej stanęły ale i tak końcówki ma klapłe. :lol: Cześć Dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii i zaproszenie Witam. a gdzie nowe fotki Już daję. :cool3: witam sie poraz pierwszy, psiaki sliczne a Benek ma szczescie moze ktos go wyrzucil bo za duzy jak na yorka.. ale za to jest boski Też tak myslałam, może ktoś go kupił pod hasłem 'york miniaturka' :roll: A jak wyrósł duży to wyrzucił. Witaj.;) Nie no, Benek i Saba są CUDOWNI! Dzięki. :p piciminikas , Dozia_13 Dziękuje. :wink: Nowe zdjęcia, niektóre jeszcze z nad morza. Benek z kolegą, mieszańcem pitbulla o imieniu Sanczes, który byl u mojej babci na takim jakby DT W parku Quote
Dozia_13 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Śliczne foteczki... Kolego troszkę większy, ale Benkowi to nie przeszkadza... :) Quote
AngelsDream Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 A czemu ma przeszkadzać? W końcu kolega, to kolega :D Quote
Katarama Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Widzę, że kolega Benka tż lubi małe pieski. Mój jak jesteśmy na wybiegu i ma możliwość wybrać sobie kolegów to zawsze szuka mniejszych. Może to dlatego, że od małego mieszka z pudelka miniaturką pod jednym dachem? Quote
Pestka Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Benek ma ślicznego kolegę Ślicznego. ;) Ale pies jest z przeszłością i miałam pewne obawy co do zabawy z nim, kilka razy Sanczes zaatakował małego. Pies był od faceta który aktualnie jest w więzieniu, jak był mniejszy był bity i pasiony sterydami. :shake: Śliczne foteczki... Kolego troszkę większy, ale Benkowi to nie przeszkadza... A czemu ma przeszkadzać? W końcu kolega, to kolega Właśnie. :lol: Nieważne że kilka razy pogryzł lekko :D Widzę, że kolega Benka tż lubi małe pieski. Mój jak jesteśmy na wybiegu i ma możliwość wybrać sobie kolegów to zawsze szuka mniejszych. Może to dlatego, że od małego mieszka z pudelka miniaturką pod jednym dachem? Benek lubi wszystkie psy! Jak tylko zobaczy na spacerze psa ciągnie niemiłosiernie. :lol: Słodkie oczka :cool1: Jak ona lubi się tarzać. :cool3: Jak mu wygodnie :lol: Wariat Zjem Cię! :diabloti: Quote
GrubbaRybba Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Piękne :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam takie połączenia 'piękna i bestia' :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Śliczne fotki:loveu: Najlepsze walcowanie trawy:D Quote
Kasia&Rika Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 http://img385.imageshack.us/img385/2576/87898486qv4.jpg cóż za spojrzenie :loveu: Quote
Pestka Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 (edited) ................ Edited October 5, 2012 by Pestka Quote
Bartiśkowa_ Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Super psiska :lol: http://img385.imageshack.us/img385/2576/87898486qv4.jpg i jak tu takiego nie kochać :loveu: Quote
Illusion Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wszystkiego najlepszego pańciu + gratis spełnienia wszystkich marzeń ;). :new-bday::tort: Quote
Olusia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Fotki super :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego Najlepszego! :multi::multi::multi: :tort: :new-bday: :tort: :cunao::cunao: Quote
bonsai_88 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No to przyszłam w odwiedzinki :)... fajny Benek jest, Saba też... tylko się zastanawiam które to ma być "bestia", a które "piękna" :D Quote
Klaudysiaczek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Focie naprawdę super słodkie...Jak tu takich nie kochać? No właśnie, które to piękna, a które bestia? :cool3: Quote
Recommended Posts