Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martens napisał(a):
Witam
Sabcia śliczna, pokaże TZtowi jak wróci z pracy, to się zakocha - on miłośnik długowłosych owczarków i nowofundlandów ;)
Bardzo mi się podoba Benio - nie taka delikatna miniaturka, tylko śliczny kundelek z przesympatyczną mordką. Chociaż po ostrzyżeniu naprawdę bardzo yorka z mordki przypomina ;) Skąd go macie? Biedak chyba nie miał wcześniej lekkiego życia.

Ze schroniska. :shake: Nie wiem jak takie cudo można wyrzucić.
Mały na początku był bardzo bojaźliwy, bał się wszystkich.
Teraz jest kochanym pieskiem domowym uwielbiającym się przytulać. :lol:

Hmm. Faktycznie na yorka wygląda, zresztą to raczej mieszaniec tej rasy. A z kucyczkiem :loveu: Ale bez jeszcze fajniej jak mu grzywka na cały pychol spada. :cool3:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinguska napisał(a):
Prawda, prawda. A co? :cool3:
Ty też? :D

Bo to jest miasto rodzinne mojej suni Elzy... :) no i może kiedyś ja tam ponownie zabiore... ale to jak bede starsza hehe:cool3:

A foteczki śliczne... ale chyba boi się wody... ??

Posted

Dodało się Benka, dodało :cool3:
Nie no, Benek i Saba są CUDOWNI! Zakochałam się w nich :loveu:
A, to co pisałaś na perro o tych dziewczynach że mówiły, iż Benek to mutant - olej ich! Widać, że są głupie :roll: Nie przejmuj się, bo Benek jest przekochany i nie zasługuje na takie komentarze! ;)

Posted

piciminikas napisał(a):
Mutant:angryy: Benek to piękne cudo, a przede wszytskim ważne, że kochany pies~! :loveu:

wlasnie wazne ze kochany... i wazne ze w twoim sercu jest najukochanszy i najpiekniejszy a opinnia innych sie nie liczy dla Ciebie on jest wszystkim, a ty dla niego jestes wszystkim i to jest wazne...;)

Posted

A foteczki śliczne... ale chyba boi się wody... ??

Tak, boi. Niestety. ;C
Witam!
Benek po metamorfozie naprawdę do yorka podobny I uszka mu stanęły...

Witam. Do yorka podobny, oj podobny. Uszka mu bardziej stanęły ale i tak końcówki ma klapłe. :lol:
Cześć
Dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii i zaproszenie

Witam.
a gdzie nowe fotki

Już daję. :cool3:
witam sie poraz pierwszy, psiaki sliczne a Benek ma szczescie moze ktos go wyrzucil bo za duzy jak na yorka.. ale za to jest boski

Też tak myslałam, może ktoś go kupił pod hasłem 'york miniaturka' :roll: A jak wyrósł duży to wyrzucił.
Witaj.;)
Nie no, Benek i Saba są CUDOWNI!

Dzięki. :p

piciminikas , Dozia_13 Dziękuje. :wink:

Nowe zdjęcia, niektóre jeszcze z nad morza.

Benek z kolegą, mieszańcem pitbulla o imieniu Sanczes, który byl u mojej babci na takim jakby DT

W parku

Posted

Widzę, że kolega Benka tż lubi małe pieski. Mój jak jesteśmy na wybiegu i ma możliwość wybrać sobie kolegów to zawsze szuka mniejszych. Może to dlatego, że od małego mieszka z pudelka miniaturką pod jednym dachem?

Posted

Benek ma ślicznego kolegę

Ślicznego. ;) Ale pies jest z przeszłością i miałam pewne obawy co do zabawy z nim, kilka razy Sanczes zaatakował małego.
Pies był od faceta który aktualnie jest w więzieniu, jak był mniejszy był bity i pasiony sterydami. :shake:
Śliczne foteczki... Kolego troszkę większy, ale Benkowi to nie przeszkadza...

A czemu ma przeszkadzać? W końcu kolega, to kolega

Właśnie. :lol: Nieważne że kilka razy pogryzł lekko :D
Widzę, że kolega Benka tż lubi małe pieski. Mój jak jesteśmy na wybiegu i ma możliwość wybrać sobie kolegów to zawsze szuka mniejszych. Może to dlatego, że od małego mieszka z pudelka miniaturką pod jednym dachem?

Benek lubi wszystkie psy! Jak tylko zobaczy na spacerze psa ciągnie niemiłosiernie. :lol:
Słodkie oczka :cool1:

Jak ona lubi się tarzać. :cool3:

Jak mu wygodnie :lol:

Wariat

Zjem Cię! :diabloti: