Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinguska napisał(a):
A coś zamawialaś, że nie moga dojechac czy jak? :lol:
ja żałuje że to ubranko nie przyszło wcześniej, albo że wogole nie kupiłam czegoś już na jesień.

W sklepie mi powiedział że widział tyle fajnych i że mi przywiezie tylko że jedzie już od świąt...:shake:
No ja tamto miałam na taką wczesną jesień bo powtm trochę za małe się zrobiło...:-(

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Benuś to dopiero wygodniś tu na krześle na kanapie też sobie poleży a co :evil_lol:

Byleby wygodnie :lol:
Najfajniejsze jest jak schodze rano wyjść z nim siku, a ten rozlożony na kanapie sam, łapy na brzuchu i chrapie, (serio, Benek naprawdę chrapie ;) ) a jakie problem ma jak chce go obudzić, nie chce zejść na kanapy a co tu mówić o wychodzeniu na takie zimno :evil_lol:

Niedługo nam setka wybije :razz:

Posted

Sweetaśna, a u nas wszystko w porządku :D Właśnie mam nadzieję, że nasza bluza dojdzie jutro i zamówienie z TZ również, bo już się doczekać nie moge :lol:

Posted

[quote name='Kinguska']Sweetaśna, a u nas wszystko w porządku :D Właśnie mam nadzieję, że nasza bluza dojdzie jutro i zamówienie z TZ również, bo już się doczekać nie moge :lol:

to fajnie;)
pewnie dojdzie niedługo:):)
jakie zamówienie z tz?:eviltong:

Posted

Z twojzwierzak.pl ;)
Zamówiłam m.in. wędzone kości, kurze łapki,smaki, zabawki i obroże :loveu:

Przed chwilą skonczyłam ćwiczenia z małym. Powtórzyliśmy sobie wszystkie znane komendy i dopracowaliśmy skok przez nogę na razie nisko, opartą o coś, stanie na dwóch łapkach. Zaczełam powoli uczyć go obrotu. :p

Posted

Heej! :multi:
super foteczki :loveu::loveu: Benek jest taki słodki :) . Sabcia tez :p

:laola:
:multi::multi: GRATULACJE :multi::multi:
:multi::multi: 100! :multi::multi:

:laola:

to widze z twojego zamówienia psiaki beda mialy wyzerke :D
jak uczysz go obrotu? ;]
my tez umiemy ;P
Pozdrawiaaam ! :]

Posted

Pusiakowa, naprowadzam go smakołykiem i klikam za pełny obrót ;)

Na tygodniu raczej nie będę mieć dostępu do kompa, a jeśli juz to na chwilę. Mam trzy sprawdziany - niemiecki, biologia i fizyka, więc cały tydzien w nauce :shake: