Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus, chciałabyś :evil_lol:
NUTELLASTELLA, skądś to znam, ja w tygodniu też na kompa nie mam czasu, najczęsciej wchodze w weekendy, ale niedługo ferie to pewnie będę częściej.
***Paulina***, ja też bym chciala wiedzieć co z tym ubrankiem :shake: idzie juz tydzień.
Cavy, wiem :razz:
deer_1987, nom sporo, sporo :razz: Sypało tak i sypalo przez kilka dni i tyle się nazbierało.
psiara1996, też mi się te tory podobają :cool3:

Zrobiłam babeczki :evil_lol:

Posted

[quote name='Kinguska']***Paulina***, ja też bym chciala wiedzieć co z tym ubrankiem :shake: idzie juz tydzień.

Oby doszło w ogóle...
Fajne będzie:loveu: Kati ma też coś w tym stylu ale czerwone tylko troszkę małe już się zrobiło:evil_lol: bo kupowałam jak miała 2,5 miesiąca i nie pomyślałam wtedy że urośnie:evil_lol::placz:

Posted

Paulina, mam nadzieje że dojdzie w przyszłym tygodniu. Mi się ono bardzo podoba, zobaczymy jak Benek będzie w tym wyglądał :evil_lol: Zastanawiałam się też czy nie kupić mu jeszcze jakiejś derki.

Posted

A coś zamawialaś, że nie moga dojechac czy jak? :lol:
ja żałuje że to ubranko nie przyszło wcześniej, albo że wogole nie kupiłam czegoś już na jesień.

Posted

A coś zamawialaś, że nie moga dojechac czy jak? :lol:
ja żałuje że to ubranko nie przyszło wcześniej, albo że wogole nie kupiłam czegoś już na jesień.

Zdjecia na poprzedniej stronie.