Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kinguska, za pierwszym "rzutem" oka na to zdjęcie, myślałam, że ma takie skarpeteczki, czy buciki! :lol: http://i39.tinypic.com/5po6bo.jpg Quote
taxelina Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jednak dzis dalam u mnie fotki z 3 czesci :P Sliczne tylko szkoda ze jakos wlasciciele nie mysla.... :/ Quote
Dozia_13 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Niom niestety moje sunie nie zbyt za soba przepadaja... Najgorsza jest Sońka bo ona wszystko zaczyna naszczescie Elza tylko się jeży i jej ustępuje, ale nie raz już ją cępnela naszczescie lekko tak zeby ja wystraszyc... U mnie też są tacy sąsiedzi... tylko ich suczka jest bardzo agresywna, leci do ludzi z zebami, a maluch staja sie powoli takie same... i tez lataja luzem po ulicy:angryy: Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Kinguska, za pierwszym "rzutem" oka na to zdjęcie, myślałam, że ma takie skarpeteczki, czy buciki! :lol: Hehe :lol: U mnie też są tacy sąsiedzi... tylko ich suczka jest bardzo agresywna, leci do ludzi z zebami, a maluch staja sie powoli takie same... i tez lataja luzem po ulicy:angryy: U mnie te to jeszcze da się znieść, chociaż denerwujące jest jak idziesz z psem po ulicy i leca takie trzy kurduple i obszczekują, a jak tupniesz to lecą gdzie pieprz rośnie. U mnie najgorszy jest taki mieszaniec dobermana z owczarkiem, agresywny, a często wychodzi na ulice :angryy: Wygrzebałam jakieś zdjecia sprzed kilku dni :P Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://i44.tinypic.com/ajntzs.jpg to sznaucerek? ;) Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 to sznaucerek? ;-) Hehe, to Benek. A jeśli chodzi ci o rasę małego to jest to mieszaniec ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://i44.tinypic.com/8xtpjq.jpg ten szczeniak mi się podoba :loveu: Ale chyba na ładniejszego niż Benek niewyrośnie :cool3: Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 hej:D sliczny Benek:D wreszcie wrociłas i go nam pokazałas:) a z tych szczeniaczków ten jasny jest przesłodki:loveu::p jak przygotowania do świąt u was?:D Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 jak przygotowania do świąt u was?:-D Choinka jeszcze nie ubrana :eviltong: W tym roku będziemy mieć żywą ( ciekawe co na to Benek?) i jutro dopiero ubieramy. W sumie tak to wszystko przygotowane, chociaż wigili nie będzie u mnie w domu. Ale ja jakoś nie czuję tego klimatu świąt. Quote
Kasia&Rika Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://i44.tinypic.com/8xtpjq.jpg ten szczeniak mi się podoba :loveu: Ale chyba na ładniejszego niż Benek niewyrośnie :cool3: definitywnie nie:cool3: Benek to przeurocza mieszanka:loveu: Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a):Choinka jeszcze nie ubrana :eviltong: W tym roku będziemy mieć żywą ( ciekawe co na to Benek?) i jutro dopiero ubieramy. W sumie tak to wszystko przygotowane, chociaż wigili nie będzie u mnie w domu. Ale ja jakoś nie czuję tego klimatu świąt. ja dzisiaj dopiero ubierałam:D i stwierdzam ze stawnoczo wole sztuczną chyba ze miałabym duży salon i panele albo płytki bez dywanu ,bo tak to musiałam ciagle sprzątac albo mama sprzatała igliwie które opadało:roll: ale fajnie wyglada żywa:) a co kupiłas psiakom i rodzicom?? rodzeństwu(nie wiem czy masz)? Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Benek to przeurocza mieszanka:loveu: Wybuchowa :cool1: a co kupiłas psiakom i rodzicom?? rodzeństwu(nie wiem czy masz)? Psom w sumie zakupiłam te same prezenty bo jakoś nie mialam już pieniędzy żeby wymyślać jakieś zakupy, Sabie kupiłam wielką kość wędzoną, a Benkowi kurze łapki ;) Po świętach planuję zakupy większe to wtedy odkupię im za święta :eviltong: Rodzicom nic nie kupiłam :eviltong: a siostrze muszę coś wymyślić, bo nie mam pomysłu co jej kupić :lol: duży salon i panele no własnie, ja tak mam :eviltong: Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Sweetaśna, a Ty co zakupiłaś psiakom? Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Kinguska']Sweetaśna, a Ty co zakupiłaś psiakom? ja psiakom pokupowałam 3 opakowania takie dosc duze smakołyków na spólke:) i dla kazdego takie opakowanie z 4 pałeczkami kurczakowymi jakimis:eviltong: [quote name='Kinguska']Psom w sumie zakupiłam te same prezenty bo jakoś nie mialam już pieniędzy żeby wymyślać jakieś zakupy, Sabie kupiłam wielką kość wędzoną, a Benkowi kurze łapki ;) Po świętach planuję zakupy większe to wtedy odkupię im za święta :eviltong: Rodzicom nic nie kupiłam :eviltong: a siostrze muszę coś wymyślić, bo nie mam pomysłu co jej kupić :lol: no własnie, ja tak mam :eviltong: aha:D fajnie:) ja siostrze kupowałam ksiązke:) rodzicom tez cos kupiłam:) mamie prefumy a tacie pendrive :) (rodzicom na spółke z siostra kupowałam) to masz fajnie:) ja mam mały salon i jeszce z dywanem na prawie cały i tylko kawałek widac paneli wiec sie nie sprawdza taka choinka u nas:) Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 3 opakowania takie dosc duze smakołyków a u mnie mój Benek stracił apetyt na smakołyki. Pada u nas śnieg! :multi::multi::multi: Czyli są szanse na fajne święta? Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a):A nas już troszkę, ale to troszeczkę przysypało. Ciekawe czy się utrzyma do jutra ? Ale macie fajnie:loveu: A u nas ani grama śniegu:placz: Quote
taxelina Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a): Pada u nas śnieg! :multi::multi::multi: Czyli są szanse na fajne święta? u nas nie ma i nie bedzie przez najblizsze 5 dni:-(:-( Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 A nas już troszkę, ale to troszeczkę przysypało. Ciekawe czy się utrzyma do jutra ? Quote
Pusiakowa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Hej ! :multi: u nas też nie ma śniegu :placz: a święta miały być takie białe ;| . mam nadzieję, że przez noc napada.. no a teraz to WESOŁYCH wam życzę :) Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Dziękujemy śliczna ta kartka! :razz: Quote
C&B Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/11479596-post1540.html Wesołych Świąt !! Quote
Recommended Posts