Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niom niestety moje sunie nie zbyt za soba przepadaja... Najgorsza jest Sońka bo ona wszystko zaczyna naszczescie Elza tylko się jeży i jej ustępuje, ale nie raz już ją cępnela naszczescie lekko tak zeby ja wystraszyc...
U mnie też są tacy sąsiedzi... tylko ich suczka jest bardzo agresywna, leci do ludzi z zebami, a maluch staja sie powoli takie same... i tez lataja luzem po ulicy:angryy:

Posted

Kinguska, za pierwszym "rzutem" oka na to zdjęcie, myślałam, że ma takie skarpeteczki, czy buciki! :lol:

Hehe :lol:
U mnie też są tacy sąsiedzi... tylko ich suczka jest bardzo agresywna, leci do ludzi z zebami, a maluch staja sie powoli takie same... i tez lataja luzem po ulicy:angryy:

U mnie te to jeszcze da się znieść, chociaż denerwujące jest jak idziesz z psem po ulicy i leca takie trzy kurduple i obszczekują, a jak tupniesz to lecą gdzie pieprz rośnie.
U mnie najgorszy jest taki mieszaniec dobermana z owczarkiem, agresywny, a często wychodzi na ulice :angryy:

Wygrzebałam jakieś zdjecia sprzed kilku dni :P

Posted

hej:D
sliczny Benek:D wreszcie wrociłas i go nam pokazałas:)
a z tych szczeniaczków ten jasny jest przesłodki:loveu::p
jak przygotowania do świąt u was?:D

Posted

jak przygotowania do świąt u was?:-D

Choinka jeszcze nie ubrana :eviltong: W tym roku będziemy mieć żywą ( ciekawe co na to Benek?) i jutro dopiero ubieramy. W sumie tak to wszystko przygotowane, chociaż wigili nie będzie u mnie w domu.
Ale ja jakoś nie czuję tego klimatu świąt.

Posted

Kinguska napisał(a):
Choinka jeszcze nie ubrana :eviltong: W tym roku będziemy mieć żywą ( ciekawe co na to Benek?) i jutro dopiero ubieramy. W sumie tak to wszystko przygotowane, chociaż wigili nie będzie u mnie w domu.
Ale ja jakoś nie czuję tego klimatu świąt.

ja dzisiaj dopiero ubierałam:D i stwierdzam ze stawnoczo wole sztuczną chyba ze miałabym duży salon i panele albo płytki bez dywanu ,bo tak to musiałam ciagle sprzątac albo mama sprzatała igliwie które opadało:roll: ale fajnie wyglada żywa:)
a co kupiłas psiakom i rodzicom?? rodzeństwu(nie wiem czy masz)?

Posted

Benek to przeurocza mieszanka:loveu:

Wybuchowa :cool1:
a co kupiłas psiakom i rodzicom?? rodzeństwu(nie wiem czy masz)?

Psom w sumie zakupiłam te same prezenty bo jakoś nie mialam już pieniędzy żeby wymyślać jakieś zakupy, Sabie kupiłam wielką kość wędzoną, a Benkowi kurze łapki ;) Po świętach planuję zakupy większe to wtedy odkupię im za święta :eviltong:
Rodzicom nic nie kupiłam :eviltong: a siostrze muszę coś wymyślić, bo nie mam pomysłu co jej kupić :lol:
duży salon i panele

no własnie, ja tak mam :eviltong:

Posted

[quote name='Kinguska']Sweetaśna, a Ty co zakupiłaś psiakom?

ja psiakom pokupowałam 3 opakowania takie dosc duze smakołyków na spólke:) i dla kazdego takie opakowanie z 4 pałeczkami kurczakowymi jakimis:eviltong:

[quote name='Kinguska']Psom w sumie zakupiłam te same prezenty bo jakoś nie mialam już pieniędzy żeby wymyślać jakieś zakupy, Sabie kupiłam wielką kość wędzoną, a Benkowi kurze łapki ;) Po świętach planuję zakupy większe to wtedy odkupię im za święta :eviltong:
Rodzicom nic nie kupiłam :eviltong: a siostrze muszę coś wymyślić, bo nie mam pomysłu co jej kupić :lol:

no własnie, ja tak mam :eviltong:

aha:D fajnie:)
ja siostrze kupowałam ksiązke:)
rodzicom tez cos kupiłam:) mamie prefumy a tacie pendrive :) (rodzicom na spółke z siostra kupowałam)

to masz fajnie:) ja mam mały salon i jeszce z dywanem na prawie cały i tylko kawałek widac paneli wiec sie nie sprawdza taka choinka u nas:)

Posted

3 opakowania takie dosc duze smakołyków

a u mnie mój Benek stracił apetyt na smakołyki.

Pada u nas śnieg! :multi::multi::multi:
Czyli są szanse na fajne święta?