jmw Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 O Benosławie nadal nic, nieładnie, nie :cool3::mad: Quote
karja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 czesc my pierwszy raz:lol: sliczna suczka:loveu: Quote
Pestka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Dawno mnie nie było. ;) Oto Benek, który jest u mnie już prawie od miesiąca. Podróż była mecząca, bardzo się bał i nam zwymiotował. Był bardzo zlękniony Zaniedbany Ale z Sabą się polubili :D Quote
Pestka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Mały jest wygodny :lol: Moje małe straszydło. Benek zaliczył wizytę u fryzjera. Wyjechał z nami nad morze. Nie boi się już. Chodzi za mną wszędzie. To jest taki mały miś przytulak zawsze rano pakuje mi się na łóżko i liże po twarzy. :D Podoba Wam się? Quote
Tepes Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 O jaki śliczny i widać że ucieszony że jest u Ciebie:) I jak się zakumplował z Sabą:) Quote
dadiii Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ale sliczne psiaki :loveu: :loveu: i wiecej fotek :p PS: skad jestescie??? Quote
Pestka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 O jaki śliczny i widać że ucieszony że jest u Ciebie I jak się zakumplował z SabąDzięki. Oj tak. Bardzo się lubią. :p ale sliczne psiaki i wiecej fotek Specjalnie dla Ciebie ;) : Mały łobuz. :cool3: PS: skad jestescie??? Z Tomaszowa MAz. ;] A Ty ? Z Bełchatowa? :cool1: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Owczarek cudowny, a mały kudłacz rozkoszny :lol: Sama mam kudłacza, tylko troszkę większego, bo to briard, a w zasadzie briardka. Quote
dadiii Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no z Belchatowa :D Benek jest sliczny :loveu: to york? Quote
Pestka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 dadiii napisał(a):no z Belchatowa :D Benek jest sliczny :loveu: to york? Nie, ;) Mieszaniec yorka. Na yorka jest trochę za duzy. Ma za długie lapki. Hmm. Bełchatów. Bliziutko. :cool3: Quote
Illusion Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Fajnie, że Benia i tutaj pokazałaś ;). Czekamy na nowe zdjęcia. Quote
tigrunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witam sie :multi: Sunia prześliczna i przecudowna :loveu: Akurat planuję zakup ONka lub Berneńczyka .. ciężka decyzja :shake: A Benek przeszedł świetną metamorfozę :loveu: Quote
karja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nowy towarzysz Saby:lol: śliczny Benek:loveu: i jaka fajna ma fryzurke:cool3: Quote
Rottie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dadiii napisał(a):no z Belchatowa :D Benek jest sliczny :loveu: to york? Hej, hej ;) Wydaje mi się, że pierwszy raz tu wpadam. Postaram się odwiedzać :) Quote
Cosmo Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 witam :) uwielbiam owczarki, maja w sobie cos majestatycznego:loveu: i fajnie, ze mieszka w domu z ogrodem :p i Benuś - wystrzyzony - sliczny :loveu: P.S. tez jestem z Belchatowa :p pozdrawiam ;) Quote
Selenne Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witanko! My tu pierwszy raz!Śliczny prztulak i śliczny kudłacz xD Będziemy częściej wpadać Quote
Russellka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 śliczne psiaki :loveu: Witamy się :multi: Quote
Pestka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Fajnie, że Benia i tutaj pokazałaś . Czekamy na nowe zdjęcia. Już daję. Witam sie Sunia prześliczna i przecudowna Akurat planuję zakup ONka lub Berneńczyka .. ciężka decyzja A Benek przeszedł świetną metamorfozę Witaj. Dziękujemy. nowy towarzysz Saby śliczny Benek i jaka fajna ma fryzurke Oj.. Dziękujemy. Psiaki naprawdę się świetnie rozumieją. Hej, hej Wydaje mi się, że pierwszy raz tu wpadam. Postaram się odwiedzać Hej ;) Będzie nam miło. witam uwielbiam owczarki, maja w sobie cos majestatycznego i fajnie, ze mieszka w domu z ogrodem i Benuś - wystrzyzony - sliczny Witam. Też bardzo lubie owczarki Według mnie są piękne. Mają taką dumę . Śliczne. Witanko! My tu pierwszy raz!Śliczny prztulak i śliczny kudłacz xD Będziemy częściej wpadać Witamy. Będzie nam bardzo miło :D Witanko! My tu pierwszy raz!Śliczny prztulak i śliczny kudłacz xD Będziemy częściej wpadać Hej. Dziękujemy. Teraz zdjecia znad morza. Quote
Kasia&Rika Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Śliczny :loveu:http://i37.tinypic.com/dmcg81.jpg Quote
Katarama Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ale Benek się przystojny zrobił po wizycie u fryzjera :cool3: pewnie wszystkie paniennki się z okolic za nim oglądają a Sabcia odczówa konkurencje :) Quote
Melisa89 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Onka masz ślicznego, a co do Benka to gratuluję decyzji :) Quote
Katarama Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Kinguska']Fotki z plażyy Ale takiem to dobrze ma wszystko czego mu do szczęścia trzeba :) No tylko dlaczemu mich pusta??:mad: Quote
Recommended Posts