Pestka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Udało, udało... :cool3: Witam w ten zimny dzionek :cool3: Wczoraj wieczorkiem byłam na cmentarzu, taki piękny widok :loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witam i o fotki i zdrówko pytam :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 My też się witamy i na zdjęcia czekamy:) do siebie też zapraszamy, nowe zdjęcia posiadamy:D prawie rymy:D Quote
Bartiśkowa_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 U nas też nowe zdjecia :loveu: A ty kiedy dasz jakieś foty swoich psiulków ?? Quote
karja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 słodkie:loveu:http://i35.tinypic.com/35jwjmd.jpg Quote
taxelina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jeszcze sie Was spytam, przepraszam jesli po raz kolejny.. mam na stronie www znajomych, moge Was tam dodac? Quote
Pestka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Oj jak dawno mnie nie było, cały tydzień. Ale to tylko dlatego, że miałam zawalony tydzień nauka. No, ale na szczęście już mamy weekend. Zdjęć jako takich nowych nie mam. Jest tylko kilka z niedzielnego spaceru. U nas wszystko w porządku. Dzisiaj złożyłam zamówienie w Telzoo. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu przyjdzie. Zamówiłam m.in obrożę :evil_lol: krowiego rogza i wzorek wiosenny z hiltona. Wzięłam też kilka paczek ciastek i zabawek. Quote
crazydaisy Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ej, a co to za szczenior?? http://i38.tinypic.com/ay2ih3.jpg Quote
Pestka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Sajgon ;) Szczeniak mojej koleżanki z którą chodze na spacerki, A teraz dojdzie do nas następny psi towarzysz. Suczka w typie sznupka mini, bo druga koleżanka sobie kupiła.. Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witam cieplutko. Przyszliśmy w odwiedzinki bo przeczytałam ze prawie z jednej miejscowości. Sliczne pieseczki:loveu: Quote
Pestka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 ewa2909 z jednej miejscowości/ to gdzie dokladnie mieszkasz? Quote
agaciaaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://i35.tinypic.com/5eu2ax.jpg śliczny :loveu: Fajny ten szczenior :) Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kinguska napisał(a):ewa2909 z jednej miejscowości/ to gdzie dokladnie mieszkasz? A my z samej Łodzi Quote
Pestka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 ewa2909 napisał(a):A my z samej Łodzi to tylko 65 km :evil_lol: kurczę, Benek przed chwilą był agresywny do mojego taty. Leżał sobie na kanapie i wbiegł tata i zaczął machać na niego żeby zszedl ten zleciał i zaczął warczeć i szczekać na niego, musiałam go trzymać .. to już się powtarzalo kilka razy... kurczę nie wiem co robić, on do mnie nigdy nie byl agresywny a do innych domowników tak. moi rodzice mówią już że ktoś go oddal bo byl agresywny, sama przekonuje siebie że nie ale już nie bardzo jestem do tego przekonana. :placz: Quote
Recommended Posts