Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj jak dawno mnie nie było, cały tydzień. Ale to tylko dlatego, że miałam zawalony tydzień nauka. No, ale na szczęście już mamy weekend. Zdjęć jako takich nowych nie mam. Jest tylko kilka z niedzielnego spaceru. U nas wszystko w porządku. Dzisiaj złożyłam zamówienie w Telzoo. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu przyjdzie. Zamówiłam m.in obrożę :evil_lol: krowiego rogza i wzorek wiosenny z hiltona. Wzięłam też kilka paczek ciastek i zabawek.

Posted

Sajgon ;) Szczeniak mojej koleżanki z którą chodze na spacerki, A teraz dojdzie do nas następny psi towarzysz. Suczka w typie sznupka mini, bo druga koleżanka sobie kupiła..

Posted

ewa2909 napisał(a):
A my z samej Łodzi

to tylko 65 km :evil_lol:

kurczę, Benek przed chwilą był agresywny do mojego taty. Leżał sobie na kanapie i wbiegł tata i zaczął machać na niego żeby zszedl ten zleciał i zaczął warczeć i szczekać na niego, musiałam go trzymać ..
to już się powtarzalo kilka razy...
kurczę nie wiem co robić, on do mnie nigdy nie byl agresywny a do innych domowników tak. moi rodzice mówią już że ktoś go oddal bo byl agresywny, sama przekonuje siebie że nie ale już nie bardzo jestem do tego przekonana. :placz: