chrupcia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Pestka napisał(a):no malutki nie jest, waży całe 7kg :evil_lol: A kiedy przybędzie do Ciebie szczenior? :razz: mój Jazz w cierpieniach przejdzie okres szczeniactwa swojej siostry - tak się domyślam :evil_lol: a szczeniak będzie hmm.. wychodzi na to, że całkiem nie długo ;) Quote
Pestka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Witam się po dłuższej przerwie i przepraszam, że tak rzadko zaglądałam, ale jestem troszkę zarobiona, a mój podrostek daje ostatnio mi ostry wycisk :diabloti: Ja chce z powrotem mojego małego szczeniaczka :loveu: żeby tylko siusiał, spał i się troszkę pobawił :cool3: A tak serio to mimo, że mój dzieciak daje ostatnio mi w kość to i tak go kocham, bo pięknie mi ostatnio pracuje i się skupia, a chwilowe niedociągnięcia można wybaczyć, bo wchodzi w końcu w okres dorastania. Oprócz tego, że świruje w domu i trzeba było powrócić do klateczki i grzecznego "nic nie robienia" (o tak, bo on się ostatnio baaaardzo nudzi w domu, mimo, że wrócił z intensywnego spaceru..), czasem głuchnie na spacerze i chyba odkurzymy linkę to jest całkiem wporzo piesiem, a najbardziej podoba mi się jego aporcik :loveu: Dzisiaj przyszły do nas nowe psie "ciuszki" w postaci szeleczek i obróżek, więc niedługo wrzucimy zdjęcia. A tak poza tym w ten weekend Haczyk zaczał swoją przygodę z agility, czyli zdjecie z naszego pierwszego treningu w towarzystwie borderków i uroczej labradorki (na zdjęciu nawet nie połowa ekipy, ale ciężko było ich wszystkich poustawiać :diabloti: ) Od lewej: Texas, Haczyk, Zi, Jake ;) Quote
gops Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 co to za psiak ta Zi ? śmieszna :) Haczyk świetnie wygląda! Quote
Pestka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='gops']co to za psiak ta Zi ? śmieszna :) Haczyk świetnie wygląda![/QUOTE] Zi to obcięty border :evil_lol: Quote
puchu Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Gdzie skaczecie? Spojrzenie zdecydowanie odziedziczył po ACD ;) Quote
Pestka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='puchu']Gdzie skaczecie? Spojrzenie zdecydowanie odziedziczył po ACD ;)[/QUOTE] Na prywatnym torze właścicielki Zi ;) Spojrzenie jak i całą głowę ma typowo cattle'ową ;) W ogóle udał mi się kundel :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 A więcej zdjęć z tego treningu nie macie? Strasznie żałujesz nam zdjęć :( Quote
Pestka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='Izabela124.']A więcej zdjęć z tego treningu nie macie? Strasznie żałujesz nam zdjęć :([/QUOTE] Niestety nie, tylko ja bylam tam fotografem, więc moj dzieciak ma tylko takie zdjęcie ;) Quote
Pestka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Zapraszamy serdecznie na naszego nowego bloga, na którym postaram się umieszczać regularnie wpisy ;) http://texas-heeler.blogspot.com/ Quote
Anecioreczek Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 czesc wam :) super blog bede zagladac! Quote
agaciaaa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Widzę, że tu stadko się ciągle rozrasta ;) Borderowa czekoladka cudna, Hachi też wyrósł na fajnego psiaka :loveu: Quote
Karolina. Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581626_381617211907547_2034396940_n.jpg O, i nawet dwa Jaikowe dzieciaki są, no proszę :) Fajną ekipę macie! :) Bloga dodaję do obserwowanych ;) Quote
chi23 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Znalazłam was na dogo właśnie:) Czemu mi nikt nie powiedział że robimy grupowe zdjęcie? :eviltong: Quote
Pestka Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 (edited) [quote name='Anecioreczek']czesc wam :) super blog bede zagladac! Witam, i dziękuję :cool3: Zapraszam częściej :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Widzę, że tu stadko się ciągle rozrasta ;) Borderowa czekoladka cudna, Hachi też wyrósł na fajnego psiaka :loveu: Dziękuję :loveu: a Co do Hacza, to powiem Wam szczerze, że myslałam, że będzie większy i co ważniejsze - masywniejszy, a jest taki fajny, kompaktowy :loveu: [quote name='Karolina.']http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581626_381617211907547_2034396940_n.jpg O, i nawet dwa Jaikowe dzieciaki są, no proszę :) Fajną ekipę macie! :) Bloga dodaję do obserwowanych ;) OK, daj adres to dodam Was też ;) No Jajkowe dzieciaki są i na zdjęciu i na żywo baardzo fajniaste :evil_lol: [quote name='chi23']Znalazłam was na dogo właśnie:) Czemu mi nikt nie powiedział że robimy grupowe zdjęcie? :eviltong: Bo chyba akurat biegaliście :niewiem: Ale nadrobimy przy nastepnej okazji :eviltong: A jako, że od kilku dni skąpię szczeniakowi spacerów i wszelkiej aktywności, bo leżę w łóżku, bo złapała mnie jakaś choroba, dzisiaj, że jest już lepiej poszłam wypiłeczkować mojego dzieciaka i ilość energii jaką nagromadził, przez te dni jest niewyobrażalna :diabloti: A tak wygląda biedny, zaklatkowany szczeniaczek po męczącym spacerku :diabloti: Edited September 21, 2012 by Pestka Quote
chi23 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Pestka'] Bo chyba akurat biegaliście :niewiem: Ale nadrobimy przy nastepnej okazji :eviltong: A jako, że od kilku dni skąpię szczeniakowi spacerów i wszelkiej aktywności, bo leżę w łóżku, bo złapała mnie jakaś choroba, dzisiaj, że jest już lepiej poszłam wypiłeczkować mojego dzieciaka i ilość energii jaką nagromadził, przez te dni jest niewyobrażalna :diabloti: [/QUOTE] Możliwe:p Ja też siedzę w domu z masakrycznym przeziębieniem i klikam puszczanie zabawki :lol: Quote
Pestka Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='chi23']Możliwe:p Ja też siedzę w domu z masakrycznym przeziębieniem i klikam puszczanie zabawki :lol:[/QUOTE] Widzę chorobowa nuda dobrze działa na pieski, bo ja klikałam wkładanie zabawek do pudełka :stupid: Quote
Victoria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 ja tez chora i klikam smaki tzn uczymy się jeszcze, że klik to nagroda.. ;] jaki bieedny piesecek w klatce uwięziony. Quote
vege* Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Victoria']ja tez chora i klikam smaki tzn uczymy się jeszcze, że klik to nagroda.. ;] jaki bieedny piesecek w klatce uwięziony.[/QUOTE] Ja też chora jestem :evil_lol: Mam zapalenie zatok, straszny katar i tak mnie wczoraj rano połamało w kościach, ze dopiero dziś rano zdołałam na chwilę wyjść z łóżka :lol: Quote
Illusion Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_1064_zps6e6a5c89.jpg Uroczy jest :loveu: Quote
Pestka Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Victoria']ja tez chora i klikam smaki tzn uczymy się jeszcze, że klik to nagroda.. ;] jaki bieedny piesecek w klatce uwięziony.[/QUOTE] Haha, widzę, że każdy chorujący męczy swoje biedne pieski :diabloti: No niestety, też nie lubię tego widoku, ale co? jak mus to mus ;) [quote name='vege*']Ja też chora jestem :evil_lol: Mam zapalenie zatok, straszny katar i tak mnie wczoraj rano połamało w kościach, ze dopiero dziś rano zdołałam na chwilę wyjść z łóżka :lol:[/QUOTE] Oj, współczuje, ja to mam zwykłe przeziębienie więc i na jakiś spacer pójdę, albo poklikam, jedynie do szkoły mi nie po drodze :evil_lol: Mi się naprawde nudzi :stupid: Skonstruowałam filmik, co prawda o tydzien za wcześnie, ale mam takie krótkie cos na osiem miesięcy. A za tydzien postaram się skleic cos bardziej sztuczkowego ;) [video=youtube;xB6npYwYPSU]http://www.youtube.com/watch?v=xB6npYwYPSU&feature=youtu.be[/video] Quote
monika15 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Filmik obejrzany:grins: Jak ten czas szybko leci... Dopiero co oglądałam fotki maleńkiego Haczyka:loveu: a już się z niego chłopisko robi ;) Quote
Karolina. Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Pestka'] OK, daj adres to dodam Was też ;) KLIK ;) Fajnie sobie pracujecie :cool3: Quote
Obama Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Nie pamiętam czy kiedykolwiek tu już byłam,ale bardzo podoba mi sę umaszczenie Twojego psa. Strasznie "łobuzerski" :) Quote
Recommended Posts