Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Ale fajne krówsko się z niego robi. :)
Na razie licznik nam stoi lekko ponad 5 miesiecy i ma 41cm przy wadze ok 13.5kg ;)
[quote name='Ptysiak']Śliczne zdjęcia :loveu:

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0623.jpg :evil_lol:

Walę się nie dziwię, że jest grzeczny w taki upał :D
Ptysiek też ciągle przysypia w dzień i mniej je. Dziś zjadł do tej pory jedynie 250 gram suchego ale wody za to wypił już chyba z 10 litrów :D Drugie 10 wylał na siebie :roll:
Dobrze że teraz trochę chlodniej to moje kundle przynajmniej mózg włączyły :eviltong:
[quote name='Atkaaaa']Łooooo nieźle młody rośnie! Śledzę na borderowym ale gdzieś mi ostatnio umknął! Jestem ciekawa jaki będzie docelowo! :D
Witam w takim razie :evil_lol:
Ja też jestem ciekawa, ale bardziej jego charakterku, bo na razie ma idealny :loveu: i nie chce, zeby mu sie zmienil :shake:

5 miesieczny pokrak prezentuje sie tak

Posted

[quote name='westie_justa']A robicie coś ?:) sztuczkujecie, czy tam sie trochę kształcicie :lol:?[/QUOTE]
Coś tam robicie ;) Miałam nagrac filmik na 5 miesięcy ale lenistwo wzięło górę :diabloti:
Ogólnie robimy same podstawy jak perfekt przywołanie, aport (z którego jestem dumna :loveu: ), zmiany pozycji etc. Nie robię nic ponad bo jeśli sie uda to pójdziemy na szkolenie do pt i nie chce czegoś zwalić i potem naprawiać, skoro mozna zacząć od 0. Ostatnio z nudów nawet zaczęłam się bawić dyskami i powiem szczerze, że nawet nam się spodobało :evil_lol:

Posted

Witamy BenkoHaczyki;) tak sobie poczytuje wątek, to w końcu trzeba się ujawnić i powiedzieć, że mnie również bardzo podoba się ten ciekawy merlak :loveu:
a jeśli chodzi o to, że to samiec - jak dorośnie to będzie kastrowany ? tak ost jestem w rozterce "pies czy suka?" no i zbieram wszystkie za i przeciw ;)

Posted

[quote name='chrupcia']Witamy BenkoHaczyki;) tak sobie poczytuje wątek, to w końcu trzeba się ujawnić i powiedzieć, że mnie również bardzo podoba się ten ciekawy merlak :loveu:
a jeśli chodzi o to, że to samiec - jak dorośnie to będzie kastrowany ? tak ost jestem w rozterce "pies czy suka?" no i zbieram wszystkie za i przeciw ;)[/QUOTE]
Witam serdecznie ;)
Benek to kastrat ;) A co do Haczyka to się ciągle waham, bo jesli tak to chcę to zrobić jak najwcześniej, wiec zostało mi do namysłu ok 2 miesiące.

Posted

[quote name='Pestka']Witam serdecznie ;)
Benek to kastrat ;) A co do Haczyka to się ciągle waham, bo jesli tak to chcę to zrobić jak najwcześniej, wiec zostało mi do namysłu ok 2 miesiące.[/QUOTE]
oo to faktycznie szybko ja to robiłam w równe półtora roku Jazza. Nie wiedziałam, że wybór płci drugiego psa będzie taaki mega trudny :roll: :lol:

Posted

[quote name='Endher']Ale dłuuuugie łapki :)[/QUOTE]
Długie i brzydkie :diabloti: Ogolnie teraz wchodzi w brzydką fazę swojego życia :evil_lol:
[quote name='chrupcia']oo to faktycznie szybko ja to robiłam w równe półtora roku Jazza. Nie wiedziałam, że wybór płci drugiego psa będzie taaki mega trudny :roll: :lol:[/QUOTE]
Powiem Ci, że ja po Benku chciałam suczke. Byłam w 100% pewna ze chce suke i nic innego, ale że wyszło jak wyszlo wiec mam psa. W tym momencie, gdybym wybierała to chyba też bym wzięła samca ;)

Posted

[quote name='Pestka']

Powiem Ci, że ja po Benku chciałam suczke. Byłam w 100% pewna ze chce suke i nic innego, ale że wyszło jak wyszlo wiec mam psa. W tym momencie, gdybym wybierała to chyba też bym wzięła samca ;)[/QUOTE]
aa no właśnie! ja też, jak nie mogłam szczególnie na spacerach wytrzymać z małym przed kastracją to zarzekałam się na suke, ale tak naprawdę to jakoś bardziej ciągnie mnie do psów.. no i musze się namyśleć porządnie. Najbardziej przerażają mnie cieczki :diabloti:

Posted

[quote name='chrupcia']oo to faktycznie szybko ja to robiłam w równe półtora roku Jazza. Nie wiedziałam, że wybór płci drugiego psa będzie taaki mega trudny :roll: :lol:[/QUOTE]

e tam płeć, rasa to dopiero problem! :shake::diabloti:

Hachi nadal mi się strasznie podoba z wyglądu :loveu:

Posted

[quote name='Pestka']Coś tam robicie ;) Miałam nagrac filmik na 5 miesięcy ale lenistwo wzięło górę :diabloti:
Ogólnie robimy same podstawy jak perfekt przywołanie, aport (z którego jestem dumna :loveu: ), zmiany pozycji etc. Nie robię nic ponad bo jeśli sie uda to pójdziemy na szkolenie do pt i nie chce czegoś zwalić i potem naprawiać, skoro mozna zacząć od 0. Ostatnio z nudów nawet zaczęłam się bawić dyskami i powiem szczerze, że nawet nam się spodobało :evil_lol:[/QUOTE]
Yhym czaje :mdrmed: to trzymam kciuki za dalszą prace ;)

Posted

[quote name='zmierzchnica']

Jako posiadaczka trzech suk i psa... Hm. Nie umiem stwierdzić, która płeć jest lepsza :D Ale pies jest na pewno łatwiejszy w obsłudze, przynajmniej u moich.[/QUOTE]
oo proszę, a mnie ciągle na suke namawiają, że "łatwiej" się z nią żyje.. to ja już nie wiem co myśleć :roll:;)