Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow, niesamowity jest :D I ma więcej zabawek niż moje cztery psy razem wzięte ;) Myślę, że psy lepiej się dogadają, jak mały podrośnie :) U mnie nigdy nie było dobrych relacji między szczeniakiem a dorosłym psem. No, może Frotek tolerował Herę, bo się z nim bawiła, ale ona była jego wielkości, więc uznawał ją za całkiem dorosłego kompana zabaw.

Ciekawa jestem, co z niego wyrośnie :)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
on ma kota na siersci:D

Mi bardziej przypomina jakiegoś wydzierającego się szczura bez zębów :diabloti:
Kurcze, strasznie ciekawa jestem co z niego wyrośnie !

Posted

[quote name='gops']psiak świetny !
ciekawa jestem co z niego wyrośnie mi się z pyska bardziej catllowy wydaje :)
Wiekszość osób mówi, że do cattle jest podobny, więc może cos w tym jest ;) Na pewno mordkę ma bardziej cattle niż aussie.
[quote name='zmierzchnica']Wow, niesamowity jest :D I ma więcej zabawek niż moje cztery psy razem wzięte ;) Myślę, że psy lepiej się dogadają, jak mały podrośnie :) U mnie nigdy nie było dobrych relacji między szczeniakiem a dorosłym psem. No, może Frotek tolerował Herę, bo się z nim bawiła, ale ona była jego wielkości, więc uznawał ją za całkiem dorosłego kompana zabaw.

Ciekawa jestem, co z niego wyrośnie :)
Czy ma dużo zabawek to bym nie powiedziała, bo co dokupuję nowe to poprzednie sa konsekwentnie niszczone :diabloti: Co do relacji Hacha z Benkiem, to musze powiedziec że jak na razię się poprawiło. Mają nawet zalążki zabawy.
[quote name='Kashdog']Mi bardziej przypomina jakiegoś wydzierającego się szczura bez zębów :diabloti:
Kurcze, strasznie ciekawa jestem co z niego wyrośnie !
ja tez, a jeszcze bardziej ciekawi mnie charakter tego "czegoś", ale nie spodziewam się aniołka :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Niesamowite to umaszczenie:)
http://images40.fotosik.pl/1498/49ee25acbc5a5bf3gen.jpg

Maluch jest słodki. A ja jestem ciekawa nie tyle, "co" z niego wyrosnie, ale jaki bedzie mial charakter:)

Pzdr.
[quote name='Kashdog']Łooooł, normalnie szok ! Mały jest uroczy i ja już się zakochałam :loveu:
[quote name='C&B']ten dzieciak jest genialny! :loveu:
[quote name='Illusion']Nie wierzę, wreszcie się doczekałam! :crazyeye: :evil_lol:
Super czekoladek :loveu:.
[quote name='Kaja10014']Prześliczny jest :loveu: Mały cudak :loveu:
[quote name='magdabroy']Rozkoszne maleństwo :loveu:
Dziękujemy! :loveu:
[quote name='Zuzia&Snoopy']jest przecudaczny! :) Jaki ma ogon? Krótki?
Tak, krótki..niestety :roll:

Kilka wczorajszych Haczów. Zrobiłam mnóóóóóstwo fot, a po wrzuceniu na kompa wiekszość nieostrych. Teraz rozumiem narzekanie właścicieli szczeniaków na ich focenie. To nie lada wyzwanie.
Mały przejawia ogromne uwielbienie szarpankiem :loveu: Poza tym jest wrednym manipulantem, który ciągle drze swój zacny pychol. Wczoraj wybiło mu 9 tygodni.