Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Minerva']Fajny spacerek mieliście :)
A jaki Benek jest duży w porównaniu do tego sznaucerka :o
No fajny,fajny, a że duży.. dla niego ta sznaucerka to miniaturka :eviltong: A tak poważnie, to on nie tyle co jest wyższy co i też masywniejszy, dlatego może taki duzy sie wydaje...co nie zmienia faktu że mały to on jest jest :eviltong:
[quote name='Kaja10014']U nas też nie pada i jest ciepło, bo to ten samo województwo :cool3:
Super ekipa spacerowa:loveu:
No u nas generalnie wczoraj tylko padało, a tak to było na dworzu całkiem przyjemnie.. jedynie dzisiaj duchota straszna..
[quote name='Izabela124.']Ojeju tylko jedna fotka, a ja liczyłam na więcej
Dzisiaj jest wiecej :cool3:
[quote name='Asiaczek']Nogi sie plączą, ale ogon nadal trzyma sterowność:)
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_3293.jpg

Pzdr.
[quote name='BellaLab']ekipa spacerowa bardzo fajna
[quote name='Marta_Ares']swietna ekipa!!!
[quote name='Sylwia K']ale macie fajna ekipę spacerkową
[quote name='Anula & Bono']ale fajno ekipa spacerowo;)
psy musiały sie wyszaleć

[quote name='Cerber']ekipa super! wpadne pozniej to nadrobie trcoche, dzieki za wizyte :)
No ekipa fajna nie powiem, mogłaby sie tylko częściej razem zbierac razem ;) Dzięki!
[quote name='Doginka']Ekipa fajna i jaki stos fot ze spaceru:roflt:
Wiem, wiem, nie miałaś czasu robić fot;-) Czytałam...:lol:
:evil_lol:
Dobra, dzisiaj mam spacerowe, bo wjechałaś mi na amibcje chyba :cool3:

Wczoraj odebraliśmy Benkowe wyniki badania krwi,bo były potrzebne do stwierdzenia czy można go już kastrować. Wyszły dobrze, a wet powiedzial że nawet bardzo dobrze :multi: Ciesze się strasznie, mimo, ze i tak podejrzewałam że wyjdą dobrze, to jednak po badaniu jakoś pewniej. Wet wyznaczył kastrację na 10 czerwca, godzina 14.00. Wiec niedługo będzie Ben odjajczony :diabloti:
Poza tym zaczęłam z nim świadomość ciała, tzn generalnie zaczęliśmy cofanie, bo może niedługo gdzieś zaczniemy skakać.. Co dotyczy cofania to miałam z nim taki problem, że on umie komendę "idź stąd", która generalnie polega na tym, że jeśli jestem w łazience i nie życze sobie jego obecności (a on zawsze włazi za mną, wszędzie - dosłownie jak cień) to jest komenda idź stąd a on posłusznie wychodzi - baardzo praktyczna komenda ;) no i tu zastanawiałam się jak go uczyc perfekcyjnego cofania, bo sposób na "nachodzenie psa" a on idzie do tyłu nam nie wypaliłby, bo właśnie mniej wiecej tak uczylam go wychodzenia, wiec postanowiłam metodą dwóch smaczków czyli, żarcie miedzy nogami on krok by zjeść i cofanie by znów spojrzeć na mnie wiec k/s, nauka idzie w sumie fajnie, mam wrażenie,że mniej wiecej załapał, ale wole nie zapeszać.
Dzisiaj zerwałam się ze szkoły po drugiej lekcji i postanowiłam wylatac trochę mojego kundla na polu, wiec zabrałam piłkę, smaki i przy okazji aparat w nadzieji że coś zrobię, ale się przeliczyłam, bo jest u nas strasznie duszno dzisiaj a słonce bardzo przygrzewa, zero wiatru, wiec po zrobieniu kilku zdjeć przy tym po gimnastykowaniu się by zniżyć się do jego poziomu - zdjec mi sie odechciało... Ale kilka wstawie, żeby pusto tu nie było :eviltong:

Posted

[quote name='zmierzchnica'][URL]
Powodzenia w odjajczaniu :diabloti: Ja to na szczęście mam już za sobą. Posiadanie psa-ufo, jak nazwały mojego psa w kołnierzu dzieci, nie jest miłą sprawą :evil_lol: Ale potem jaki święty spokój :pMój pies chodził w ubranku a nie w kołnierzu :P

Posted

Cześć :)
Co tam u Was słychać?

Ja tak po cichu powiem, że zamówiłam dzisiaj dekle dla L. :lol: Aż jestem ciekawa, bo Agata mnie nastraszyła że to co zamówiłam będzie za duże dla L. :-( Ale co mam poradzić, jak mniejszych nie było :eviltong: Wzięłam CS pup (2x) i jeden SoftFlite pup. Zobaczymy jak się będą sprawować...