Pestka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):I jak? I jak? :D Hej, no jak wyszłam z hali po teście to pierwsze moja mysl o matko, porażka , ale teraz jak analizowałam odpowiedzi to chyba nie jest tak źle, bo z samych zamknietych mam około 18/19 na 20 dobrze, nie pamietam tylko co zaznaczyłam w zadaniu 17 :oops: Zadanie o tej radzie gminy mnie też rozwaliło :-o Poza tym temat rozprawki na poczatku wydawał się banalny, ale jak sie potem okazało wcale nie był i w sumie krążyłam ciagle, że wybór szkoły dla gimnazjalistów jest trudną decyzją bo to waży na przyszłości młodych ludzi... :roll: O i jeszcze dobre było o tym Jurandzie, że co nadawało napięcia utworowi.. Ponoć jest, że opis przyrody, no ja zaznaczyłam o tym jeńcu i tu poległam, bo o przyrodzie to tam było tylko idzie burza, idzie burza.. Jutro za to bedzie rzeź, biore sie za wzory z fizyki i matmy i czytam o budownie liscia, kwiatów, człowieka, o budownie i roli kręgosłupa i układzie krązenia, na wszelki wypadek.. No, a Tobie jak poszło? :cool3: Quote
Karolina. Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Hehe, to i tak dobrze że zaznaczyłaś o Jeńcu, bo na forumach różnych ludzie kłócą się co bardziej potęgowało napięcie: opis przyrody czy bochenek chleba haha :P Źle czytałaś, tam było trochę więcej o tej burzy :eviltong: Najpierw: "Ponurej opowieści towarzyszył nie mniej posępny pomruk zapowiadającej się burzy", potem "Na dworze rozległy się pierwsze, dalekie jeszcze grzmoty i błyskawice jęły kiedy niekiedy rozświecać okna" i "Coraz częstsze błyskawice rozświetlały okna, burza była bliżej i bliżej". A jaki tekst streściłaś? O Salomonie? Bo bużo osób i tutaj popełniało błędy. Ja mam identyczną sytuację jak ty, czyli 18 albo 19p /20, i też nie pamiętam co zaznaczyłam w 17 hehe :lol: Właśnie kurcze myślę i myślę co ja tam zaznaczyłam, ale nie mogę sobie przypomnieć... Ale raczej źle, więc liczę tak 18p. A rozprawka wbrew pozorom nie była taka łatwa, tzn. niby temat łatwiejszy niż w poprzednich latach, ale ja argumentowałam po swojemu że tak się wyrażę, a to chyba trzeba było napisać o cechach, możliwościach i konsekwencjach wyboru przyszłej szkoły. Jak co to na off'ie na dg jest temat o testach, możesz i tam zajrzeć, bo tam też są dziewczyny które pisały ten test ;) Tyle że większość stron to testy zeszłoroczne, kilka ostatnich stron jest o naszym :) Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ciekawe ujęcie tego "skupienia":) http://lh5.ggpht.com/_UOLe6AH4BJo/S9Rk_FVkl7I/AAAAAAAAAEA/GAYWpcRXg-E/IMG_3055.JPG Trzymam kciuki za testy:) A właściwie za ich wyniki. pzdr. Quote
Bewarka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 I co? :) Ja dopiero za rok, na szczęście, w sumie tylko humanistycznych sie nie boje, a tak to masakra będzie. :evil_lol: I powodzenia na jutro... Quote
Karolina. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wchódź szybko i pisz jak Ci poszło, bo ciekawa jestem. :cool3: Ja już dzisiaj nie mam takiego dobrego humoru jak wczoraj :-( Quote
Pestka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 deer_1987 napisał(a):A kiedy wyniki? Oficjalne pewnie w czerwcu, ale orientacyjnie mozna juz na edukacja.gazeta.pl zobaczyc ;) Karolina&Lucky napisał(a):Hehe, to i tak dobrze że zaznaczyłaś o Jeńcu, bo na forumach różnych ludzie kłócą się co bardziej potęgowało napięcie: opis przyrody czy bochenek chleba haha :P Źle czytałaś, tam było trochę więcej o tej burzy :eviltong: Najpierw: "Ponurej opowieści towarzyszył nie mniej posępny pomruk zapowiadającej się burzy", potem "Na dworze rozległy się pierwsze, dalekie jeszcze grzmoty i błyskawice jęły kiedy niekiedy rozświecać okna" i "Coraz częstsze błyskawice rozświetlały okna, burza była bliżej i bliżej". A jaki tekst streściłaś? O Salomonie? Bo bużo osób i tutaj popełniało błędy. Ja mam identyczną sytuację jak ty, czyli 18 albo 19p /20, i też nie pamiętam co zaznaczyłam w 17 hehe :lol: Właśnie kurcze myślę i myślę co ja tam zaznaczyłam, ale nie mogę sobie przypomnieć... Ale raczej źle, więc liczę tak 18p. A rozprawka wbrew pozorom nie była taka łatwa, tzn. niby temat łatwiejszy niż w poprzednich latach, ale ja argumentowałam po swojemu że tak się wyrażę, a to chyba trzeba było napisać o cechach, możliwościach i konsekwencjach wyboru przyszłej szkoły. Jak co to na off'ie na dg jest temat o testach, możesz i tam zajrzeć, bo tam też są dziewczyny które pisały ten test ;) Tyle że większość stron to testy zeszłoroczne, kilka ostatnich stron jest o naszym :) No wiem, wiem że było wiecej, ale we mnie to jakoś napięcia nie potęgowało :lol: Ok, wpadne zaraz. Asiaczek napisał(a):Ciekawe ujęcie tego "skupienia":) http://lh5.ggpht.com/_UOLe6AH4BJo/S9Rk_FVkl7I/AAAAAAAAAEA/GAYWpcRXg-E/IMG_3055.JPG Trzymam kciuki za testy:) A właściwie za ich wyniki. pzdr. Dzieki, przydadza sie, oj przydadza! Infortune. napisał(a):I jak po dzisiejszym? :evil_lol: Bewarka napisał(a):I co? :) Ja dopiero za rok, na szczęście, w sumie tylko humanistycznych sie nie boje, a tak to masakra będzie. :evil_lol: I powodzenia na jutro... Karolina&Lucky napisał(a):Wchódź szybko i pisz jak Ci poszło, bo ciekawa jestem. :cool3: Ja już dzisiaj nie mam takiego dobrego humoru jak wczoraj :-( MASAKRA! :shake: Jak bede miec 20 punktów to bede w szoku - naprawdę poszło mi fatalnie ale nie tylko mi, bo wszyscy jak z hali wychodzili to załamani! Ja nie zrobiłam czterech zadan, tzn niektóre zaczełam ale i tak nie skonczylam, m.in o tych brylantach to było masakryczne... Dobrze, że chociaz zrobiłam o tym obwodzie parkingu, mam nadzieje, ze dobrze ale i tak jestem ze 12 punktów w plecy... Te testy to chyba robia dla jakiś geniuszy naprawdę... A Tobie jak dziś? Mam nadzieje, ze lepiej niż mnie? Quote
Karolina. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Pestka napisał(a): MASAKRA! :shake: Jak bede miec 20 punktów to bede w szoku - naprawdę poszło mi fatalnie ale nie tylko mi, bo wszyscy jak z hali wychodzili to załamani! Ja nie zrobiłam czterech zadan, tzn niektóre zaczełam ale i tak nie skonczylam, m.in o tych brylantach to było masakryczne... Dobrze, że chociaz zrobiłam o tym obwodzie parkingu, mam nadzieje, ze dobrze ale i tak jestem ze 12 punktów w plecy... Te testy to chyba robia dla jakiś geniuszy naprawdę... A Tobie jak dziś? Mam nadzieje, ze lepiej niż mnie? poszło mi fatalnie :roll: u nas różnie ludzie gadali... mam nadzieję tylko, że średnia z mat-przyr będzie niska i obniżą progi punktowe w LO :shake: Ja zrobiłam jakąś totalną durnotę z tym obwodem parkingu :-( Coś źle policzyłam, i zły wynik mi wyszedł :placz: Nie wiesz może ile było za to pkt? A jeszcze najlepsze jest to, że wczoraj podczas przeglądania zeszytów z fizy natknęłam się na wzór na gęstość, ale nawet go nie zdążyłam doczytać, bo pomyślałam sobie "o, gęstość, pewnie tego nie będzie"... i było. I mam to zadanie też źle. Quote
Pestka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):poszło mi fatalnie :roll: u nas różnie ludzie gadali... mam nadzieję tylko, że średnia z mat-przyr będzie niska i obniżą progi punktowe w LO :shake: Ja zrobiłam jakąś totalną durnotę z tym obwodem parkingu :-( Coś źle policzyłam, i zły wynik mi wyszedł :placz: Nie wiesz może ile było za to pkt? A jeszcze najlepsze jest to, że wczoraj podczas przeglądania zeszytów z fizy natknęłam się na wzór na gęstość, ale nawet go nie zdążyłam doczytać, bo pomyślałam sobie "o, gęstość, pewnie tego nie będzie"... i było. I mam to zadanie też źle. No ja tam trochę pokreśliłam, bo na poczatku zapomniałam że 1minuta ma 60sekund i napisałam że 100 :lol: i potem musiałam wszystkie obliczenia zmieniać, ale na koncu wyszlo mi że pracownik obróci dwa razy po tym parkingu i po 10 minutach bedzie na odcinku chyba AD...? Dwa punkty mi sie wydaje, ze za to było, ale jak masz to źle to nic w porównaniu ile punktów ja stracilam za te 4 zadania:shake: Quote
Bewarka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Od przyjaciółki też słyszałam, że totalna masakra. No cóż...Może nie będzie tak źle... Quote
Doginka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja dziś skupiłam się nie na Beniutku, tylko na niebie na fotach:lol: Cuudne niebieskie Ci wyszło:loveu: Quote
Pestka Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 deer_1987 napisał(a):a dzisiaj matematyczne byly tak? No, bo we wtorek hum, sroda matprzyr a w czwartek jezykowe ;) Kaja10014 napisał(a):Trzymam kciuki, będzie dobrze :) Dzieki, dzieki! Ja już swoja edukacje na ten rok szkolny zakonczyłam :lol: Pozostaje jedynie zakonczenie działów i próby do balu... Bewarka napisał(a):Od przyjaciółki też słyszałam, że totalna masakra. No cóż...Może nie będzie tak źle... No, ponoć maja obniżać progi w szkołach wiec moze bedzie dobrze. Quote
Pestka Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Asiaczek napisał(a):NO to trzymamy kciuki! Pzdr. dzieki! Doginka napisał(a):Ja dziś skupiłam się nie na Beniutku, tylko na niebie na fotach:lol: Cuudne niebieskie Ci wyszło:loveu: A bo ładna pogoda byla :eviltong: Ale jutro ma ponoć padać juz...? Dzisiaj zaliczylismy miły spacerek z onkowa Chelsi ;) Troche posłuszeństwa, troche zabawy, ale głównie łażenie, bo było tak upalnie, że psom sie nawet nie chciało specjalnie wysilać. Ben mi sie calkiem fajnie skupiał i byłam bardzo zadowolona z jego opanowania przy siad-zostan, wcześniej kiedy Chelsi wstała on by zaraz podleciał, ale on spokojnie siedzi dalej :cool3: Wróciliśmy do domu, ale potem postanowiłam dobić mojego małego potworka i zabrałam go na długaśny spacer z Sabą po polach, nie mam fot, bo już było dość szaro na dworzu, ale uwierzcie, ze teraz Ben - zgon. Wiekszośc zdjeć ze spacerku jest Chelsi, bo Benka i tak tu dużo jest :eviltong: oneczek na chwike padł :cool3: A w tym czasie Benek.. Quote
Pestka Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 siad-zostan i Benkowe pokrzywione lapki ;) i troche rozrywki.. Quote
Cavy Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 O kurczę, to jest Chelsea? :mdleje: Ja ja ostatnio widziałam, jak była berbeciem malutkim i jak się wiaderkiem bawiła. :evil_lol: Strasznie urosła, taki niedźwiedź nabity się z niej zrobił, ale świetna jest. :loveu: Fajne te fotki skupionego Beniola. :cool3: Quote
kaskaSz Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Taki mały przystojniak, a jaką koleżankę ma :) Pozazdrościć. Quote
halgre Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/pecholl/IMG_3094.jpg [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Cuuudo !!! :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/pecholl/IMG_3094.jpg super:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts