Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Ale z Benka zaroślak

Lecę bloga Waszego czytać, bo widzę że nowa notka jest

O właśnie mnie uprzedziłaś, dzięki!, bo miałam napisać, że nowa notka

Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa!
U nas rozpoczęły się ferie! Wreszcie, dwa tygodnie wolnego.. Oczywiście nie jest idealnie, bo zaraz po feriach mam dwa sprawdziany z biologii i z chemii, ale i tak to nie popsuje mojego nastroju i znając mnie zacznę się uczyć dwa dni przed zakończeniem ferii
Pogoda mnie dobija, już myślałam, że będą roztopy i wreszcie ten śnieg zejdzie a tutaj od kilku dni codziennie spada kilka centymetrów śniegu Masakra, do tego na termomentrze góra -5*C więc jest mokro i nieprzyjemnie..
Dzisiaj z Benkiem zaliczylam wędrówkę po zaśnieżonym lesie i polu i się po prostu w śniegu topniłam - po kolana prawie, a Benek pływał w nim.. Nie mogł chodzić tylko skakał jak króliczek Mam nadzieje, że kiedyś to się skończy..
Teraz fotki z dzisiejszego wypadu, co prawda ciemne, nieudane, ale trudno...

Wariactwa

Posted

Infortune. napisał(a):
Kolejna wredna ma ferie. :lol:

Wszystkie foty śliczne, nie będe nic cytować. :cool3:

A co Tobie się skończyły? :evil_lol: Dziękuje.
Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Mały puchaty niedźwiadek :loveu:

Mnie też ta pogoda dobija, myślałam, że w lutym już w miarę ciepło będzie, a przynajmniej będzie słońce :roll:
[/FONT]

No tak naprawdę to ja miałam nadzieję, że na tę moją ostatnią turę ferii to sniegu nie bedzie, a tu jeszcze wiecej!
Marta_Ares napisał(a):
ale fotek:multi:

swietne Benkowe:loveu:

fajnie przez te zaspy sie przedziera:razz:

Noo, dla niego spacer po takim polu z takim śniegiem to jak bieg na kilka kilometrów, do domu padnięty przychodzi :loveu: A jeszcze jak się poganiamy :evil_lol:
zmierzchnica napisał(a):
Zazdroszczę ferii :p Moje "prawie-że-ferie" się właśnie kończą i nowy semestr się zaczyna, bleee :roll:

http://i797.photobucket.com/albums/yy256/pecholl/18.jpg
Haha, cudowne, szczęśliwa śnieżna kuleczka :loveu:

Wspołczucie, ja nie chce myśleć co bedzie za te dwa tygodnie :cool3:
Izuuus napisał(a):
Ale piękny, taki zaroślak :loveu:

No tak Ty mnie jeszcze dobijaj :eviltong: Ja tu ubolewam, że mam zarośniętego psa, a Ty że piękny :evil_lol:
Asiaczek napisał(a):

Doginka napisał(a):
Piękny pycholek:loveu:

Anula & Bono napisał(a):
no to fajnie ferie nom sie zaczęły:D
śniegowy szaleniec Benek:loveu:

halgre napisał(a):

bianka19 napisał(a):
Śliczny Benek

Endher napisał(a):

Daga & Maks napisał(a):

Dzięki! :loveu::loveu:

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Dzisiaj jestem znów mega zadowolona z mojego Bena, bo zaczęłam z nim wstep do swiadomosci ciała, czyli dzisiaj robiliśmy wskakiwanie na pufę. Wyszło super bo podczas jednej sesji wszedl czrerema łapami. Oczywiscie nie obyło sie bez jego cudownego zdenerwowania w postaci krótkich powarkiwań oznaczajacych pewnie irytację w połączeniu z drapaniem w pufe. Komicznie to wyglądało po prostu.
Dalsza część zdjec.

[/FONT]