Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cavy']A ktoś tu tak niedawno czekał na śnieg, a jak już nim sypnęło, to się cieszyłaś. :siara: :diabloti:

Ale Benek zarósł, taki niedźwiedź. :loveu:[/QUOTE]
Bo śnieżek jest fajny... do czasu. :evil_lol: Na sankach byłam, bałwana ulepiłam, może spływać. :evil_lol: :siara:

Posted

Cześć, nie mam siły cytować każdej wypowiedzi wiec powiem po prostu: dziekuje za wszystkie miłe słowa, jak powiem obojgu, to na pewno się uciesza :lol:
Dzisiaj musze wychwalić mojego Benowego. Po około dwu tygodniowej przerwie w szkoleniu (oczywiscie z braku czasu... :shake:) powróciliśmy ze zdwojoną siłą i dzisiaj zrobiłam małemu sesję klikerową. Wyklikałam dzisiaj trzymanie papierka w pyszczku - wstęp do sztuczki z wyrzucaniem papierka do kosza. Chciałam nagrać filmik, ale nie miałam operatora kamery niestety.. Ale pies mi pracował cudownie, stu procentowe skupienie na mojej osobie :loveu::loveu: Zachęcona tym zapałem przećwiczyłam chwile chodzenie przy nodze - na razie bez kontaktu - samo chodzenie z barkiem przy nodze.
No byłam po prostu wniebowzięta po prostu, że on tak super pracuje :loveu:
Byliśmy też na długim spacerze i pięknie mi się odwoływał w lesie, ale jaka ja przezorna wyszlismy z lasu i go zapięłam na szczęście na smycz, bo moze z 10 sekund po zapięciu zza krzaków wylonily się trzy bezpańskie psy :angryy: Gdybym go nie zapięła miałabym po dobrym humorze...
Ale nie psujmy sobie nerwów.. Zmęczony Ben padł jak mucha, a ja spędziłam "babski wieczór" z koleżanką :eviltong:
Teraz fotki, jeszcze wczorajsze "pstryki"

I mój ulubiony uśmiech :evil_lol: