Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za odwiedziny! :loveu:
Karolina, co do tego testu to super, że to zadanie z fizyki anulowali, a wiesz czemu moze?Czy to o te wzory chodziło, ze mozna zrobic to korzystajac z trzech wzorów? Ja sie ciesze, bo i tak tego nie napisałam :cool3:

www.benekmix.blogspot.com
I przy okazji ruszył nowy blog Benkowego! Mozecie być na bieżąco i śledzić co się u nas dzieje ;) Przy okazji, jeśli ktoś ma życzenie to chętnie dodam do linków.

Posted

[quote name='Pestka']Dziękujemy za odwiedziny! :loveu:
Karolina, co do tego testu to super, że to zadanie z fizyki anulowali, a wiesz czemu moze?Czy to o te wzory chodziło, ze mozna zrobic to korzystajac z trzech wzorów? Ja sie ciesze, bo i tak tego nie napisałam :cool3:

www.benekmix.blogspot.com
I przy okazji ruszył nowy blog Benkowego! Mozecie być na bieżąco i śledzić co się u nas dzieje ;) Przy okazji, jeśli ktoś ma życzenie to chętnie dodam do linków.

Tak, ponieważ nie dało się obliczyć tego zadania. Nie było podanego chyba przyspieszenia [?] czy jakoś tak ;) Ja to napisałam, ale i tak źle, więc też się cieszę :lol:

Lecę czytać bloga :cool3:

Posted

Oczywiście, że nie zamykam galerii ;) Na blogu będą takie aktualizacje, gdzie będzie mozna przeczytać co się u nas dzieje, nie wertując stron galerii na dogo, no i dla ludzi, których na dogo nie ma ;)
A tu się nie odzywam, bo nie mam zdjęć żadnych i w sumie nic na razie u nas nowego się nie dzieje. śnieg pada, zimno, zaspy - jak w całej Polsce ;)