Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam siły cytować Waszych wypowiedzi, ale bardzo dziekuje za zyczenia noworoczne! :cool3: Mi też minął całkiem przyjemnie sylwester :evil_lol: Nie odzywałam sie tu troche, bo nie miałam czasu, jak wiecie niedlugo szkola i trzeba nadrobić zaleglości jak sie siedzialo cale wolne i nic nie robilo. Wczoraj spędziałam dzien z historią - Dwudziestolecie między wojenne w Europie i w Polsce, bo w czwartek mam sprawdzian z trzech rodziałow i ja jak zwykle mądra zostawiłam wszystko na ostatnią chwilę, na wtorek do tego mam napisać wypracowanie na temat malarstwa w Polsce w XXw.(chyba taki temat, bo nie uwazałam na lekcji za bardzo). Facet od sztuki jeszcze sobie wymyslił, że ma być samemu pisane, a nie zdaniami z internetu. No fajnie, ciekawe co ja mam wiedzieć o malarstwie. No i najlepsze na koniec czyli wieniec elektryczny na technike. What? :-o No tak, tak ma być ładnie żywymi chojaczkami ozdobiony i zamiast czterech świeczek maja byc lampki albo diody i do tego każda się ma zapalać oddzielnie.. Musze tatę zatrudnić :evil_lol:
Mam tez taki zdjeciowy misz-masz, ale w sumie moze wrzucic, zeby pustek nie bylo :eviltong:

Posted

Cześć :lol:
Widzę , że tu zapracowana jesteś :shake: i jeszcze ten wieniec . :mdleje:
Współczuje Ci :roll:
A Benek śliczniasty zersztą , jak zawsze i Saba też niczego sobie :loveu:

Posted

[quote name='WeronikaM']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_2102.jpg
SUPER !!! słodziaki :iloeyou:
Dzięki.
[quote name='Minerva']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_2104.jpg Super ;)
<<>><<>><<>>
A o szkole już nic nie gadaj :/ Ja mam jutro klasówke z historii, we wtorek katkówke z religii(nawet nie wiem o czym :/) i w ogóle masakra. A ten wieniec to jakieś porąbane. I te diody mają sie świecić oddzielnie? To wykonalne jest xD?
Wykonalne, wykonalne, trzeba zakupić cztery przełączniki i je jakoś za pomoca baterii 9V połączyć. Tak mi się wydaje, jednak ja się na tym nie znam i mój ukochany tatuś mi to zrobi :loveu: :diabloti:
Ja z religii mam zaliczac pytania na bierzmowanie, 25 pytan i nic nie umiem, a mam jeszcze grudzien nie zaliczony właśnie. Na szczęście nie wykorzystałam jeszcze żadnego podejścia :cool3: wiec mam trzy próby, masakra, bo zamiast uczyć się na wązniejsze przedmioty to bede w religii siedziała.. I ciekawe w ogóle czy mnie dopuści ksiądz do teg obierzmowania, bo od września mam dopiero pięć podpisów z mszy niedzielnych :lol: A niektórzy maja już dwie strony w książeczce zapełnione, także boję się iść do zachrystii po ten podpis, bo pewnie kazanie będzie. No i różańcy czy rorat też za dużo nie mam, bo nie można mieć trzech tylko ,a ja różańcy mam 15/32 (?) i roraty 4/25.
[quote name='bianka19']
Cześć
Widzę , że tu zapracowana jesteś i jeszcze ten wieniec .
Współczuje Ci
A Benek śliczniasty zersztą , jak zawsze i Saba też niczego sobie
No sobie tez współczuje. Do tego jak ja mam taki zapał do tej nauki, ze po prostu się pale aż :evil_lol:
[quote name='Kaja10014']Ja też Ci współczuję:( Ja ten ydzień zacznę od klasówek powtórzeń, kartkówek i zaliczeń nie mówiąc o poprawkach:( Załamka..:(
No ja musze zaliczyć sprawdzian z biologi, bo byl dzien przed świetami to już mi sie uczyc na niego nie chciało i do szkoły nie poszłam :eviltong: Zaliczenia pewnie tez bede miec, bo niedlugo wystawianie ocen na semestr..

Posted

Szkoła to zUo... :mdleje:
Ja na szczęście nie miałam takich kosmosów na technice ani tak dużych wymagań co do bierzmowania. :diabloti: Ale teraz też nie jest za wesoło, chociaż ja zamiast się uczyć to czytałam książkę. :lol: Jutro podobno mam coś z historii, ale ten przedmiot jest przeze mnie tak nielubiany że nie będę się nawet zabierać za naukę. :lol:

A oceny już mam wystawione i teraz zaczynamy nowy semestr. :roll:

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_2098.jpg
Jaki on jest cuuuudowny! :loveu::loveu::loveu: Na zlocie ma być zarośnięty :evil_lol: :lol:

Posted

ale słodki Beno . :loveu:
taaaak! szkoła to zUo. ja mam 1 mega spr. z polskiego i jak dostane pałe to od razu pała na koniec roku :shake: . i miałam lekture przez święta przeczytać - palcem nie ruszyłam. ;/ i jeszcze z gegry spr. musze napisać na przyzwoitą ocene, bo bd miała zagrożenie na półrocze.;/ bo jak jej mówie, że nie rozumiem to ona ''trudno, ja nie będę traciła lekcji, od tego jest książka i płyta'' no to sory. ja też to pier.dole .

Posted

Ja pamiętam, jak na zajeciach praktyczno-technicznych pani nauczycielka kazała nam rozłożyc i złozyć kontakt! Mnie się udało, ale jak juz mam mój własny dom, to wolę, aby kontakty sprawdzała osoba kompetentna:)

Pzdr.