Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
A jakie ty ustawienia dalas? bo sie u mnie pytalas jakie ja daje ;)

f/5 , 1/200 . iso tylko nie pamietam.
Jakoś czas naświetlania 1/200 mało jakoś w porównaniu z Toba... chyba musze dawac wiecej.

Posted

Pestka napisał(a):
f/5 , 1/200 . iso tylko nie pamietam.
Jakoś czas naświetlania 1/200 mało jakoś w porównaniu z Toba... chyba musze dawac wiecej.

Do portretow czy do ruchu? tz mowil mi jak dalam, 1/400-1/500 ze on by w ciemny dzien i 1/320 dal a do portretow i 1/100 czasami.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Do portretow czy do ruchu? tz mowil mi jak dalam, 1/400-1/500 ze on by w ciemny dzien i 1/320 dal a do portretow i 1/100 czasami.

Do portertow i ruchu :oops:

Posted

Pestka napisał(a):
Do portertow i ruchu :oops:

No to Ci napisalam ;) poprobuj z 1/320 do ruchu i 1/100-1/500 do portretow ale wlasnie najlepiej samemu focic i probowac, nie tracisz kliszy jak kiedys :D

ja foclam w czwartek i ciemno bylo najpierw a jak mowe u mnie na iso 800 ziarno jest wiec beda jakie beda foty ale tz wlasnie podpowiedzial jak lepiej mozna bylo ;)

Posted

[quote name='Shel']A czym focisz Pestka? ;)
Jak na razie zwykłym kompaktem - Canon Powershot a540 bodajże.
[quote name='Minerva']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_1544.jpg Super fota :lol:
Dzięki :cool3:

Lucky.
Ale dużo zdjęć !
A jakie fajne
A krzaczek trzeba zaznaczyć ;d

Nom czy dużo to nie wiem porównując z Deer :eviltong: Ale dzięki :cool3:
[quote name='deer_1987']No to Ci napisalam ;) poprobuj z 1/320 do ruchu i 1/100-1/500 do portretow ale wlasnie najlepiej samemu focic i probowac, nie tracisz kliszy jak kiedys :D

ja foclam w czwartek i ciemno bylo najpierw a jak mowe u mnie na iso 800 ziarno jest wiec beda jakie beda foty ale tz wlasnie podpowiedzial jak lepiej mozna bylo ;)
Ok to spróbuję teraz jak bede focić ;)

Dam ostatnie czrtery fotki jakie mam, tak na zakończenie weekendu :eviltong: Domowe masakryczne, ale w domu w ogóle nie umiem dobrze ustawien dać wiec...

Tak się ostatnio bawimy :cool3:

I odpoczywamy po spacerze, na dużym, pluszowym psie :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):

Zapuszczacie włos na zimę?
Śliczne Benkowy!

No można tak powiedzieć, ale on od lipca obcinany nie był także to teraz taki zarośnięty jak nie wiem.
A teraz obcinac go nie chce, bo właśnie zima idzie... Ale na święta musze go podciąć chociaż, bo aż wstyd z takim zaroślakiem wyjść do ludzi :cool3: W tym tygodniu jak znajdę chwilke czasu to moze mu podetne łapki, uszka i pyszczek i ogon. Ogólnie mój tata chciał go do fryzjera zabrac, ale ja nie wyobrażam sobie go teraz takiego golaska. Teraz to taki super pluszak jest ze szok :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):

To może jak będziesz podcinać Benkowego to Ci tam podrzucę mojego zaroślaka wstrętnego

A to jak sie nie wierci i stoi spokojnie to chętnie :cool3:

Posted

Pestka napisał(a):
No można tak powiedzieć, ale on od lipca obcinany nie był także to teraz taki zarośnięty jak nie wiem.
A teraz obcinac go nie chce, bo właśnie zima idzie... Ale na święta musze go podciąć chociaż, bo aż wstyd z takim zaroślakiem wyjść do ludzi :cool3: W tym tygodniu jak znajdę chwilke czasu to moze mu podetne łapki, uszka i pyszczek i ogon. Ogólnie mój tata chciał go do fryzjera zabrac, ale ja nie wyobrażam sobie go teraz takiego golaska. Teraz to taki super pluszak jest ze szok :loveu:

Ja właśnie dziś skróciłam moją wredotę, żeby do świąt troszkę odrosła, wtedy będzie idealna. :loveu:

Posted

Pestka napisał(a):
... I jestem przeszczęśliwa, bo od 11 grudnia grają w Tomaszowie "Księżyc w nowiu" :multi: Wreszcie! Juz za sześć dni obejrze film :loveu:

Ja juz 3 x byłam na New Moon:crazyeye: Ale się u Was spóźnili z premierą:crazyeye:

Posted

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_1597.jpg
jak fanjniuchnie:loveu::loveu:
już widza Bona jak siedzi na takim no w sumie nie na ino już w , po zarwaniu sie:evil_lol:
ale Benosław zarós
moga Ci go na zlocie obciąć?:diabloti: