Pestka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Więc wrzucę resztę fot. I taki bonusik w postaci kilku Benkowych sztuczek, bo wreszcie miałam czym film zrobić :cool2: Przepraszam za jakość ale to tylko telefon :roll: No i za mój gustowny ubiór, ale wyszłam na chwilę, a okazało się że jest możliwość zrobienia filmiku :cheers: YouTube - Benek sztuczki Quote
AngelsDream Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Takie małe, a jakie sprytne. :D Quote
bianka19 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Heej:) Śliczności :loveu: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/3-16.jpg Piękne ząbki;):loveu: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/7-14.jpg Ale ten Benuś mądry :loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hej! Ale fajne to Benkowe przeskakiwanie przez nogę :lol: Super! I nawet 'zostań' potrafi :razz: Lucky to by nie usiedział w miejscu :mad: Quote
WeronikaM Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 supr filmik! super trening umysłu - same gesty - gratuluje ;) Quote
Pestka Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='AngelsDream']Takie małe, a jakie sprytne. :D Hehe :evil_lol: [quote name='bianka19']Heej:) Śliczności :loveu: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/3-16.jpg Piękne ząbki;):loveu: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/7-14.jpg Ale ten Benuś mądry :loveu::loveu: Dziękujemy! [quote name='Izabela124.']Wszystko nadrobione :p No to się cieszę :cool3: [quote name='Karolina&Lucky']Hej! Ale fajne to Benkowe przeskakiwanie przez nogę :lol: Super! I nawet 'zostań' potrafi :razz: Lucky to by nie usiedział w miejscu :mad: U niego też na początku było trochę cięzko, bo ten to od razu chcial lecieć i po drodze kilka razy podskoczyć :lol: Więc na poczatku uczyłam go na około 3/4 kroki. [quote name='WeronikaM']supr filmik! super trening umysłu - same gesty - gratuluje ;) Nom, bo ja niektóre komendy typu siad mam na słowo, a niektóre na gesty. Dziękuję :loveu: [quote name='deer_1987']Saby m,i brak.. Mam filmik z zabawy Benka z Sabą moze wstawie niedługo ;) Quote
kajkoowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Fajne focie:loveu: Ale świetnie skacze przez nogę:loveu: Quote
Izuuus Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hej :hand: Jakie tu śliczne fotki. :loveu: I fajny filmik. Zdolny Benek. Quote
bianka19 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Heejoo Wam :) Czekam na ten nowy filmik :loveu: Quote
as_kate Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witamy po czasie :hand: :) Pieknie zaczyacie dogfrisbee ^^ mamy taki sam różowy standart :loveu: filmik mi nie działa :(:(:( a czy te zdjęcia z wystawy to łódź???? Quote
Pestka Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='as_kate']Witamy po czasie :hand: :) Pieknie zaczyacie dogfrisbee ^^ mamy taki sam różowy standart :loveu: filmik mi nie działa :(:(:( a czy te zdjęcia z wystawy to łódź????[/quote] My mamy Pup Csa. :eviltong: Tak to łódź a byłaś moze? Filmik na razie nie chce sie na youtube wrzucić, potem spróbuję :shake: Quote
Foxowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Super fotki frisbee. :loveu: U nas też są :evil_lol::evil_lol: Quote
as_kate Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Pestka']My mamy Pup Csa. :eviltong: Tak to łódź a byłaś moze? Filmik na razie nie chce sie na youtube wrzucić, potem spróbuję :shake:[/QUOTE] nie, nie byłam, tylko widzę znajomych łodziaków z agilitowymi borderkami :D Quote
Minerva Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jaki śiczny frisbowy Benek :loveu::loveu::loveu: U nas też dzisiaj będą frisbowe foty, jak to na mnie przystało okropnej jakości, ale to już przemilczę. Filmik też boski :loveu:. Pozdrawiamy. Quote
Pestka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Witam, jakoś na tygodniu nie mam czasu na długie siedzenie na kompie, ani na robienie zdjęć. Nie mam żadnych nowych fot - po prostu nie mam kiedy robić ;) A u nas wszystko w porzadku, żyjemy sobie jakoś. Niedawno złożyłam zamównienie na Animali, kupiłam m.in karmę, zabawki i smakołyki ;) Quote
Pusiakowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 heeeej!:) co tam u was?:lol: fajne fotki widzialam.:loveu: Quote
Karolina. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hej :p Jak dojdzie paczka to pokaż zakupy :eviltong: :cool3: Quote
Pestka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Pokaże zakupy na pewno :eviltong: Wygrzebałam jakieś z jeszcze ładnej pogody, chyba z przed dwóch tygodni. Quote
Recommended Posts