Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WeronikaM napisał(a):
HEJ !!! ;)

u nas też deszczyk :roll:
na spacer w kaloszach :eviltong:

No, my też w kaloszach - nawet jak nie pada, to trawniki są zawsze mokre z rosy - a wiadomo, że włazimy na te trawska razem z psami ... :diabloti:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
godzinę? :mdleje: u nas były conajmniej 2-3h plus co piątek obowiązkowa 1,5godzinna msza z Oazą.
A w innej parafi trzy godzinne spotkania w każdy piątek.

U mnie będzie chyba raz w miesiacu, to było takie organizacyjne na razie, ale uwierz słuchać godzinę mojego proboszcza - masakra :shake:
halgre58 napisał(a):

WeronikaM napisał(a):
HEJ !!! ;)

u nas też deszczyk :roll:
na spacer w kaloszach :eviltong:

halgre58 napisał(a):
No, my też w kaloszach - nawet jak nie pada, to trawniki są zawsze mokre z rosy - a wiadomo, że włazimy na te trawska razem z psami ... :diabloti:

U Was deszcz? U mnie nie padało nawet słonce na chwilę wyszło, a tak to pochmurno troszkę :razz:
as_kate napisał(a):
Hellou ;) i my witamy się w weekend ;)

Witam :multi:

Nie mam zdjeć, tzn mam ale w aparacie. Ogólnie to mnie chyba choroba rozkłada :roll:

Posted

Pestka napisał(a):

Nie mam zdjeć, tzn mam ale w aparacie. Ogólnie to mnie chyba choroba rozkłada :roll:

To zdróóóóóówka, !!!! chociaż, jak się rozłożysz, to będzie czas na dogo :evilbat::evilbat:

Posted

Dariette. napisał(a):
No, teraz właśnie te choróbska atakują... Skończyło się lato i od razu widać efekty :-D.
Koleżankę też już coś bierze, ja też czuję się gorzej.

Nom bo tak najczęsciej jest, ja ogólnie jeszcze jedisni nie czuję i latam w krótkich spodenkach po takim zimnie czasem i mam efekty :shake:
Minerva napisał(a):
Ja też podupadłam na zdrowiu :shake: No cóż-życzę zdrówka i chęci do hostowania fotek :diabloti:
Pozdrawiamy.

as_kate napisał(a):
To zdróóóóóówka, !!!! chociaż, jak się rozłożysz, to będzie czas na dogo :evilbat::evilbat:

Nom w sumie, jakbym chora była to i na dogo więcej posiedziała :evil_lol: Bo ostatnio mało na kompie jakoś przesiaduje, lektura Intruza mnie wciągla :diabloti:
Karolina&Lucky napisał(a):
Witaj w klubie :cool1:

Tak w olóle to przyszłam się przywitać :cool3:

Hej, widze wszyscy chorzy :razz:
deer_1987 napisał(a):
No to zdrowia zycze!

WeronikaM napisał(a):
zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia :razz: :multi:

Kaja10014 napisał(a):
Zdrowia:multi::multi:
Nie rozkładaj się, bo jeszcze nas zarazisz:mad::evil_lol:

Dzięki, dzięki! Jutro jadę do lekarza, nie będzie mnie na matmie i fizyce :evil_lol:

Ok, wrzucę pięć spacerowych reszta się linkuje ;)

Posted

Czarnulka napisał(a):

Dariette. napisał(a):

Shel napisał(a):

asiunia napisał(a):
Benek jest przeuroczy:pnie sposób się nie uśmiechnąć kiedy sie na niego patrzy:p

bianka19 napisał(a):
Życzę zdrówka kochana . A Benuś cudny :loveu:

halgre58 napisał(a):
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/1-12.jpg
Śliczny portrecik ... :multi::multi:

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/3-14.jpg
Myśli w którą stronę iść ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć ... :p:p

Dziękujemy !
Kasia&Rika napisał(a):
Intruz wciąaaaaaga!:loveu:

Śliczne fotki.

Nom wciąga, wciaga chociaz na początku mi się nie podobał :oops: Ale jak one na tę pustynię wyjechały to się ciekawe zrobiła a teraz sie oderwać nie mogę :cool3:
Minerva napisał(a):
Fotki boskie :loveu: Jak tam zdrówko? Poprawiło sie trochę, bo mi nie :roll:. Kaszlę, kicham i...Chodzę z Fredką na spacery :evil_lol:. U nas powinny byc nowe foty.

Bez zmian, chociaż już nie mam goraczki nadal gardło boli niemiłosiernie. Jutro do lekarza.. No ja też z Benem wychodze, nie mam wyjścia obłożnie chora nie jestem :evil_lol:

Następne pięc fot, przepraszam, że tak po pięć daję, ale mam ich naprawdę mało, a nie wiem kiedy następnym razem wybiorę sie na spacer z aparatem ;)