Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pestka napisał(a):
Czesc wszystkim, wiem ze powinnam dac zdjecia ale niestety nie mam czasu anio dawać zdjeć ani Was odwiedzać :( Do weekendu!

Wybaczam, bo sama rozumiem, na dogo wchodzę tylko wieczorami i to jeszcze-ucząć się czegoś w między czasie :shake:. A to dopiero początek szkoły...:-o
Pozdrawiamy!

Posted

Hej weekendowo :multi:
Wrzucę tylko pięć zdjeć, bo resztę mam w aparacie a nie mam czasu zrzucać wezmę sie za to wieczorem. W szkole na razie załapałam już dwóję z geografii, trzy z polskiego i cztery plus i pięć z religii :cool3: Niezły początek nie ma co, szczególnie ta geografia i polski :shake: No więc wrzucam i pędze do was bo dzisiaj o 17.45 mam spotkanie dla bierzmowanych w kosciele :roll:

Benkowe uśmiechy.

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Jak ja uwielbiałam spotkania dla bierzmowanych:roll:

Fajne fotki.

Boze to była jakaś masakra ponad godzine siedzieć i słuchac głupot proboszcza :shake: Mam nadzieje że na innych spotkaniach dla bierzmowanych zrobia fajne grupy i z młodym księdzem bo będzie ciekawiej..
***Paulina*** napisał(a):
Wpadłyśmy się przywitać:multi:

To hej!
WeronikaM napisał(a):

deer_1987 napisał(a):

stratoos napisał(a):

bianka19 napisał(a):
Jaki śliczny :loveu::loveu:
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/39.jpg

Mój kochany!:eviltong:

Izabela124. napisał(a):

Dariette. napisał(a):

Dziękujemy! :multi:
Martunia napisał(a):
Śliczne zdjęcia :loveu:
A ocenami się nie przejmuj, będzie dobrze! ;)

Mam nadzieję.. :razz:

Posted

Pestka napisał(a):
Boze to była jakaś masakra ponad godzine siedzieć i słuchac głupot proboszcza :shake: Mam nadzieje że na innych spotkaniach dla bierzmowanych zrobia fajne grupy i z młodym księdzem bo będzie ciekawiej..

godzinę? :mdleje: u nas były conajmniej 2-3h plus co piątek obowiązkowa 1,5godzinna msza z Oazą.
A w innej parafi trzy godzinne spotkania w każdy piątek.