Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mqrtynq']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/20.jpg alę język :cool3:
:evil_lol:
[quote name='łapeczek']hej hi hello
Hej :eviltong:
[quote name='deer_1987']e tam zalezy jaki powershot ja moj lubilam:D
Co? :lol:
[quote name='Cavy']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/20.jpg
Ale radosna i ten jęzor. :loveu:

I jak tam jesteś nastawiona na jutrzejszy dzień? :razz: Ty już do trzeciej gim idziesz nie? E...to stara jesteś. :evil_lol: :eviltong:
O tak jutro się zaczyna katorga :lol: ogólnie jutr jak jutro od środy najgorzej :roll: Nom, ja juz a nawet dopiero do 3 gim.

Posted

Hej Wam!
Widzę, że prawie wszędzie temat o szkole :placz::placz::placz: Nie mogę dać sobie rady z myślą, że to już jutro :placz::placz::placz:. Jak ja wstanę o 7 rano :shake:...
Pozdrawiamy

Posted

Pestka napisał(a):

Beznadziejnym Canonem Powershot a540 a co? ;)
Ejj :eviltong: Ja mam A530 i żyje :evil_lol: Fotki są spoko...przy idealnym świetle :D

Posted

Minerva napisał(a):
Hej Wam!
Widzę, że prawie wszędzie temat o szkole :placz::placz::placz: Nie mogę dać sobie rady z myślą, że to już jutro :placz::placz::placz:. Jak ja wstanę o 7 rano :shake:...
Pozdrawiamy

O 7 rano to mogłabym wstać, ale ja muszę około 6 wstać :shake: :placz:

Zapraszamy do siebie na fotki. :razz:

Posted

[quote name='Minerva']Hej Wam!
Pozdrawiamy
Ja wstałam o 6.30 :eviltong:
[quote name='Anula & Bono']witam:loveu::loveu:
i niestety ale rzadziej będziemy Was odwiedzać bo niestety szkoła...:shake:
pozdr

Witam, my też także Cię rozumiem.
[quote name='deer_1987']nie no ty pisalas ze focisz tylko takim to ja odp ze zalezyu jaki powershot bo ja moj lubilam :D
Ahh o to chodzi, no ja akurat swojego nie lubię..
[quote name='Bewarka']Ejj :eviltong: Ja mam A530 i żyje :evil_lol: Fotki są spoko...przy idealnym świetle :D
No w sumie tak - jak jest słonce to ładne nawet zrobić się da, ale jak tylko coś ze światłem to beznadziejnie foci..
[quote name='Cavy']O 7 rano to mogłabym wstać, ale ja muszę około 6 wstać :shake: :placz:

Zapraszamy do siebie na fotki. :razz:
Już idziemy na foty ;)

Ja juz jestem po rozpoczęciu, krótko bylo 9.50 gdzieś to ze szkoły wyszłam. Plan mam taki sobie gdyby nie te dwa wf'y w srodku dnia to bylby ok. Jutro mnie czeka polski, niemiecki, matma, religia, WoS i wf. Sroda jest fajna bo wf ostatni :D I w sumie jest lepiej niż w 2 gim, bo w jeden dzien tylko mam 7 lekcji, a we wszystkie 6 czyli wrócę o 14 do domu.
Ok, teraz fotki ze spacerku z psem koleżanki - Sajgonem, pamietacie go?

Posted

Fotki :multi: Szkoda tylko, że smycze widać, bo to trochę psuje efekt(to tylko i wyłącznie moje zdanie), ale wiadomo-dla bezpieczeństwa psiaków lepiej. Ja mojego cielaka puszczam tylko z dala od ulic:roll:
A tak w ogóle udało mi sie wstać o 6.40 :multi::razz:.
Pozdrawiamy.

Posted

To Ty teraz w III jak ja? ;)
Ja teraz w III gim mam codziennie po 6 lekcji, tylko w poniedziałek mam 5, ale i tak będziemy zostawać w szkole jak najdłużej się da pewnie...
Bo to kółka, przygotowania do egzaminów i wgl, masakra... :roll: