Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja10014 napisał(a):

Dziękujemy!
Minerva napisał(a):
Jak ja uwielbiam ONki :loveu::loveu::loveu::loveu:
Boska jest :loveu::loveu::loveu:
A tak w ogóle u nas też padało, obecnie nie pada, ale zimnooo i się chodzić po dworzu nie chce:angryy:
Pozdrawiamy

stratoos napisał(a):
Hej :hand: Wreszcie fotki Saby!! :multi:

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/2-12.jpg Jaka Saba jest piękna :loveu: Też uwielbiam ONki :p

Ja też lubię ONki ;)
Dzięki za wizytę :loveu:

Ja czekam aż przestanie padać, ale to chyba nie nastąpi tak szybko i nidługo idę z Benciem na deszczowy spacerek..

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Clandestine napisał(a):
Jak tam na deszczowym spacerku Pestka? :D

Wróciliśmy - cali mokrzy, ubłoceni ale szczęśliwi :D Ben wylatał się za piłką i padł, no cóż ze 2 godziny mam spokój :evil_lol:
Martunia napisał(a):
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/4-12.jpg oo w koncu Saba :loveu::loveu: pięknisia :cool3:
U mnie właśnie przez cały czas chłodno i pochmurno, ale nie padało w ogóle ;) A teraz się w końcu rozpogodziło :) I jest chłodno, to przyjemnie ;)
Miłego spacerku :) (chyba spóźnione xD)

Dziękujemy, a spacerek byl miły owszem :cool3: U nas już przestało lać i co najważniejsze nie jest duszno tylko wiaterek wieje i chłodno :loveu:
Foxowa napisał(a):

bianka19 napisał(a):
Śliczna Saba :loveu:
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/4-12.jpg

Uwielbiam Twoje dwa psiaki :loveu::loveu::loveu:

Dzięki :razz:
Minerva napisał(a):
Ja właśnie wróciłam ze spacerku i za jakieś 15 minut będą moje okropne rozmazane foty czyli to, co w moją galerię wyróżnia :evil_lol:.
Pozdrawiamy.

Hehe :diabloti:

Posted

Cześć ...

Na moim piętrze też jest owczarek długowłosy - sunia i też ... Saba :evil_lol::evil_lol:
Jak się akurat spotkają z Dindkiem na sieni, to nie można ich zagonić do domu i albo Dindek znajdzie się w domu u Saby, albo odwrotnie - zależnie od tego, które mieszkanie zostanie pierwsze otwarte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poprostu szaleją i rozjeżdżają się na tej posadzce jak nie wiem co :multi::multi: A jak jadą razem windą, to trzeba oba krótko trzymać bo winda ciasna, jeszcze my dwie pańcie - a te chcą szaleć, skakać :multi::multi:

Posted

deer_1987 napisał(a):
To fotki z tego samego dnia co poprzednie?

Tak ;)
halgre58 napisał(a):
Cześć ...

Na moim piętrze też jest owczarek długowłosy - sunia i też ... Saba :evil_lol::evil_lol:
Jak się akurat spotkają z Dindkiem na sieni, to nie można ich zagonić do domu i albo Dindek znajdzie się w domu u Saby, albo odwrotnie - zależnie od tego, które mieszkanie zostanie pierwsze otwarte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poprostu szaleją i rozjeżdżają się na tej posadzce jak nie wiem co :multi::multi: A jak jadą razem windą, to trzeba oba krótko trzymać bo winda ciasna, jeszcze my dwie pańcie - a te chcą szaleć, skakać :multi::multi:

Haha :diabloti: A Sab - ONków ogólnie jakoś sporo jest :razz: