Pestka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 deer_1987 napisał(a):Szkoda ze nie ma bo najlepiej sie dwa oglada :D Ale foty sliczne!! Wiem że dwa ale nie mam z kim iść z dwoma. A dzisiaj nie robiłam fot wogóle bo aż niemiło sie po dworzu chodziło :roll: asiunia napisał(a):nowe fotki chcem;) Będą moze jutro, bo nie ma nowych :eviltong: Mqrtynq napisał(a):Witamy się ;) Witam! :multi: Dzisiaj chodziłam po osiedlu koleżanką i znów spotkałam te dwa błąkające się psy.. Kurcze jakie one chude, a takie urocze :loveu: Jeden taki szarawy dostal imię od nas Edward, a drugi przypominający mini ONka to Jake. Oba średnie do kolana, Edward strasznie skoczny do frisbie pasowałby jak ulał skaczę na wysokość szyi, a mam 166cm wzrostu. Szkoda mi ich, dałam im trochę karmy to się chciały zabić o jedzenie :shake: Quote
Pestka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Minerva;1286696:ylsuper:7 napisał(a):Witamy się po raz pierwszy! Śliczne psiaczki :loveu:. Jak ja uwielbiam Onki :loveu::loveu::loveu::loveu:. Ale Benek też niczego sobie facet :razz:. Będziemy wpadać częsciej. Pozdrawiamy. Witamy serdecznie! :multi: O tak ONki są urocze ;) No i mam nadzieję, ze będziecie częstymi gośćmi :cool3: bianka19 napisał(a):Heelo nocnie :ylsuper: Hello :ylsuper: Myslalam że śpicie :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Pestka napisał(a): Hello :ylsuper: Myslalam że śpicie :evil_lol: My o tej porze czasami na spacer wychodzimy :diabloti: Quote
Pestka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 bianka19 napisał(a):My o tej porze czasami na spacer wychodzimy :diabloti: Ja z Benem też zaraz idę ale to taki krótki na siku tylko ;) A Wy na ile łazicie tak po nocy? Nie boisz sie? Quote
Minerva Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Pestka napisał(a):Witamy serdecznie! :multi: O tak ONki są urocze ;) No i mam nadzieję, ze będziecie częstymi gośćmi :cool3: Postaramy sie wpadać jak najczęściej :p. Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Pestka napisał(a):Ja z Benem też zaraz idę ale to taki krótki na siku tylko ;) A Wy na ile łazicie tak po nocy? Nie boisz sie? My tylko też na chwilkę na siku i do domku :evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pestka napisał(a):Wiem że dwa ale nie mam z kim iść z dwoma. A dzisiaj nie robiłam fot wogóle bo aż niemiło sie po dworzu chodziło :roll: No pamietam ze pisalas ze Saba sie inaczej zachowuje na dworzu Quote
IzabelaB Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 my również witamy i czekamy na zdjątka ! ;) Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Witamy się porannie :hand: i wypytujemy kiedy fotki? Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gdzie się podziewacie ? :placz: A .. Dzień dobry.! :p Quote
Pestka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Jesteśmy, jesteśmy, ale nie miałam zdjeć to i nie pisałam nic ;) U nas wczoraj był upał a dzisiaj - leje :roll: Do 10 było jeszcze tak fajnie, chłodno, pochmurno i wiatr był :loveu: A teraz się rozpadało :shake: A teraz mam coś dla fanów Saby :razz: Quote
kajkoowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/9-8.jpg piękna:loveu::loveu: Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jak ja uwielbiam ONki :loveu::loveu::loveu::loveu: Boska jest :loveu::loveu::loveu: A tak w ogóle u nas też padało, obecnie nie pada, ale zimnooo i się chodzić po dworzu nie chce:angryy: Pozdrawiamy Quote
stratoos Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hej :hand: Wreszcie fotki Saby!! :multi: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/2-12.jpg Jaka Saba jest piękna :loveu: Też uwielbiam ONki :p Quote
Recommended Posts