Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses']Dobry :multi:
Fotki śliczne.

Fajne dyski :razz:
[quote name='halgre58']Witam ...
[quote name='Efciq']Hejka ;)
No fajne dyski,fajne :D
[quote name='bianka19']Cześć z ranka :loveu::loveu:
Cześć :D

A my mamy dzisiaj paskudną pogode - parno, duszno, wilgotno do tego z rana lało. A ja dzisiaj wstałam o 5 rano :multi: Trzeba sie przyzwyczajac do wczesnego wstawania nie? :razz:
Ok wstawiam ostatnie z tamtej sesji i znów pozostałam bez fotek :shake:

Posted

as_kate napisał(a):
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/7-9.jpg oj niebezpiecznie :angryy:

O 5?! ja jak dobrze pójdzie to o 6 do szkoły wstaję ^^ a u mnie fajna pogoda, chłodnawo i wcale nie duszno, nawet słońca zbytnio nie ma i da się żyć :cool3:

Czy ja wiem czy niebezpiecznie? ;) Raczej jakby jechał jakiś pociąg to bym nie wyszła na tory nie? ;)
Ano o 5, bo wstałam żeby Benkowego z domu wypuścić na sikanie i potem usnąć nie mogłam i mama wstała juz, ja patrze po 5 troche mówi nic nie będę się w łóżku tłukła i wstalam, trochę potem przed tv przysypiałam bo nic fajnego nie bylo i ziewa mi się, ale nic musze się wcześniej położyć bo jutro też mam zamiar wczesniej wstać :razz:
Ania :) napisał(a):
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/7-9.jpg :loveu::loveu::loveu:
U nas nad ranem o 4 lało strasznie i była buurza :diabloti:

No u nas jak wypuściłam Bena o 5, to po 5 zaczęło grzmieć i lunęło to ja szybko musiałam go do domu chować :cool3:

Posted

Pestka napisał(a):
Czy ja wiem czy niebezpiecznie? ;) Raczej jakby jechał jakiś pociąg to bym nie wyszła na tory nie? ;)
Ano o 5, bo wstałam żeby Benkowego z domu wypuścić na sikanie i potem usnąć nie mogłam i mama wstała juz, ja patrze po 5 troche mówi nic nie będę się w łóżku tłukła i wstalam, trochę potem przed tv przysypiałam bo nic fajnego nie bylo i ziewa mi się, ale nic musze się wcześniej położyć bo jutro też mam zamiar wczesniej wstać :razz:

To powodzenia :razz: Ja nie mam problemów z rannym wstawaniem, tylko będę musiała poćwiczyć wcześniejsze chodzenie ^^

Posted

as_kate napisał(a):
To powodzenia :razz: Ja nie mam problemów z rannym wstawaniem, tylko będę musiała poćwiczyć wcześniejsze chodzenie ^^

O dzięki przyda się, bo ja mimo że nie lubię długo spać to śpie najczęsciej do 10 :shake: Ale to dlatego też pewnie że długo siedzę w nocy.
Kaja10014 napisał(a):
Heej:hand:
Zaszłam i tu;)
Fajne dyski:)
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/6-9.jpg :loveu:

Witam, fajnie że wpadłaś ;)
Martunia napisał(a):
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/7-9.jpg śliczny Benek :loveu:
Co do pogody to się zgadzam... U mnie o 1:30 była wielka burza :roll:

Nie cierpię wlaśnie takiej pogody, juz wolałabym burze a tu pogrzmialo i duchota na dworze. Ehh, jak ja kocham wiatr :loveu:

Posted

U Nas około 6.00 zaczeło potwornie lac i grzmiec to wyjrzałam przez okno. Nic nie było widac kompletnie oprócz parkingu przed blokiem:shake:
A teraz jesr piękne słońce i już ponad 20 stopni:shake:

Posted

sunshine napisał(a):
U mnie słyszałam tak o 4:30 że lało ale burzy nie słyszałam...:lol:. Pewnie przespałam:diabloti:...i juz robi się gorąc:-(

Kaja10014 napisał(a):
U Nas około 6.00 zaczeło potwornie lac i grzmiec to wyjrzałam przez okno. Nic nie było widac kompletnie oprócz parkingu przed blokiem:shake:
A teraz jesr piękne słońce i już ponad 20 stopni:shake:

Ja miałam rzekę przed domem, bo mieszkam na górce i wszystko spływalo..
A no i u mnie już gorąco jest, masakra :shake:
bianka19 napisał(a):
Melduję się , że fotki obejrzane :loveu:
Śliczne :loveu:
Benek to mały przystojniacha :evil_lol:

To się ciesze, że obejrzane :D
maksowa17 napisał(a):
masz wspaniałe psy! :loveu:

dziękuje ;)

Posted

Witamy się po raz pierwszy!
Śliczne psiaczki :loveu:. Jak ja uwielbiam Onki :loveu::loveu::loveu::loveu:. Ale Benek też niczego sobie facet :razz:.
Będziemy wpadać częsciej.
Pozdrawiamy.