as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 15 lat? WOW! Nie spodziewałam się, ża ma aż tyle :crazyeye: (albo nie doczytałam, przepraszam, nie dotarło do mnie). WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w takim razie :) Wydrap ją i wymiziaj :loveu: od nas też :cool3: Quote
Pestka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='***Paulina***'] Dzięki! [quote name='as_kate']15 lat? WOW! Nie spodziewałam się, ża ma aż tyle :crazyeye: (albo nie doczytałam, przepraszam, nie dotarło do mnie). WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w takim razie :) Wydrap ją i wymiziaj :loveu: od nas też :cool3: Hej, dobra wydrapę sie i wymiziam :lol: Quote
as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Acha, dużo kieszeni, nie smutny szary, ale najlepiej ciemny, chociaż z optymistycznymi akcentemi, I duzo kieszenil. I najlepiej firmowy, chociaż te, niestety, zazwyczaj maja 1 czy 2 kieszenie ^^ Quote
Czarnulka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 :tort: Wszystkiego najlepszego;) :smilecol::new-bday: Quote
asiunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Pestka']Dobra niech stracę :lol: A chcialam Wam oznajmić że dzisiaj Pestka kończy 15 lat :roll: Nie ma to jak miec urodziny pod koniec wakacji.. najlepszego!!!! ja mam urodziny 31.08 więc całkiem w ostatni dzień;) Quote
as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pestka Ok, załapałam :oops: to Ty masz dziś urodziny :oops: nie masz przeciez psa Pestki ;););) Wybacz gafę :oops: :cool1::cool1::cool1: Miziaj się i drap, jak lubisz ;) asiunia moja znajoma ma 31.12 :p ta to dopiero ma :p Quote
bianka19 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Pestka']No tylko jedną ale taka sporą i jedna malutka. No ja chyba tak bede robic ze wepchnę jakos ten strój, statecznie mogłabym chyba iść wymienić, ale nie wiem bo tamten drugi jaki brałam pod uwage średnio mi sie podobal. Moze jakos dam rade a jak nie to kupie we wrzesniu drugi :lol: I bede nosić ten jak nie bede miec wfu a tamten jak bede, zawsze jakies rozwiązanie nie?:cool3: No właśnie zawsze jakieś rozwiązanie jest;) Ale przejdźmy do rzeczy :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [SIZE="3"]Wszystkiego najlepszego !!! :ylsuper::sweetCyb::smilecol::BIG::new-bday: :laola::cunao::pepsi::loveu: Quote
sunshine Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Sto lat! Sto lat! wszystkiego najlepszego!! Quote
LadyK Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [SIZE="4"]Wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Quote
Skibka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [SIZE="5"]Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń!:laola::BIG: Quote
Karolina. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Pestka']Dobra niech stracę :lol: A chcialam Wam oznajmić że dzisiaj Pestka kończy 15 lat :roll: Nie ma to jak miec urodziny pod koniec wakacji.. Ja miałam 19 sierpnia. Też skończyłam 15 :eviltong: To ty teraz też do 3-ciej gimn. idziesz? :razz: Wszystkiego najlepszego ;) Quote
Cavy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 I jak tam, imprezę jakaś robisz? :evil_lol: :eviltong: Quote
Pestka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='as_kate']Acha, dużo kieszeni, nie smutny szary, ale najlepiej ciemny, chociaż z optymistycznymi akcentemi, I duzo kieszenil. I najlepiej firmowy, chociaż te, niestety, zazwyczaj maja 1 czy 2 kieszenie ^^ No to popatrze u siebie i jak coś to Ci wysle :evil_lol: No fakt te firmowe maja max 2 kieszenie... [quote name='Cavy']Wszystkiego najlepszego! :laola: [quote name='Czarnulka']:tort: Wszystkiego najlepszego;) :smilecol::new-bday: [quote name='Anula & Bono']NAJLEPSZEGO:loveu::loveu::loveu: [quote name='bianka19']No właśnie zawsze jakieś rozwiązanie jest;) Ale przejdźmy do rzeczy :evil_lol: [quote name='Martunia']Wszystkiego najlepszego !!! :ylsuper::sweetCyb::smilecol::BIG: :laola::cunao::pepsi::loveu: [quote name='sunshine']Sto lat! Sto lat! wszystkiego najlepszego!! [quote name='LadyK']Wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: [quote name='Skibka']Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń!:laola::BIG: Dzięki wielkie! :loveu::loveu: Quote
Dariette. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wszystkiego najlepsiejszego, Pestko ;). Quote
Pestka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='asiunia']najlepszego!!!! ja mam urodziny 31.08 więc całkiem w ostatni dzień;) oo, panna też? :cool3: dzięki! [quote name='as_kate']Pestka Ok, załapałam :oops: to Ty masz dziś urodziny :oops: nie masz przeciez psa Pestki ;););) Wybacz gafę :oops: :cool1::cool1::cool1: Miziaj się i drap, jak lubisz ;) asiunia moja znajoma ma 31.12 :p ta to dopiero ma :p Hehe :cool3: No mójkolega ma 1 stycznia - temu sie upiekło :lol: [quote name='Karolina&Lucky']Ja miałam 19 sierpnia. Też skończyłam 15 :eviltong: To ty teraz też do 3-ciej gimn. idziesz? :razz: Wszystkiego najlepszego ;) Nom, ja teraz do 3 klasy gim ide ;) Dziękuje! [quote name='Cavy']I jak tam, imprezę jakaś robisz? :evil_lol: :eviltong: Impreze? Hmm, ogólnie nie :D Ok, no to taki prezencik urodzinowy ode mnie :cool3: Quote
as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Świetne fotki, bardzo dobrze wyglądają z ramka :) http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/6-7.jpg :loveu: Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No to ja tez przychodze zyczyc spelnienia marzen! Quote
Pestka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='as_kate']Świetne fotki, bardzo dobrze wyglądają z ramka :) http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/6-7.jpg :loveu: Dzięki! :loveu: [quote name='deer_1987'] No to ja tez przychodze zyczyc spelnienia marzen! Dziękuje bardzo ;) :loveu: Fotki - wstecz proszę! Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wszystkie ladne ale wybieram to: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/10-3.jpg Quote
Recommended Posts