Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pestka napisał(a):
Ci ludzie to generalnie chyba lubia psy z tego wnioskuje, bo przygarnęli je z ulicy, ale jesli wzięli sobie tyle psów to powinni liczyć się z tym, że to większy kłopot i obowiązek.
No patrz na taki pomysł to nie wpadłam, ale pomyślę :evil_lol: Raz sarenka raz zajączek :lol:

Wszystko dobre, bylw w miarę. Nie mam nic przeciwko przygarnianiu zwierzaków, świadczy to o wielkim sercu, ale z drugiej striny czy jest to tego warte, kiedy pies jest tak czy siak zaniedbany przez ograniczenie sobie pola obowiązków przez włascicieli.
Dorzuć na kolację kuropatwę czy bażanta :evil_lol: Smacznego :)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pestka napisał(a):
No teraz to wszędzie zboże pościnane, a gdzie Wasze pole się podzialo?
O tak, Ty już do szkoły, a jja dopiero za tydzień. Ale strasznie to lato szybko inęło, naprawdę dopiero co z zakończenia roku szlam, a już na rozpoczęcie trzeba leciec.

pole ciagle jest ale sciete i nie ma makow i zboza co focilam tak niedawno....

niom mi tez minelo szybko ciagle w pracy...

Posted

[quote name='as_kate']Wszystko dobre, bylw w miarę. Nie mam nic przeciwko przygarnianiu zwierzaków, świadczy to o wielkim sercu, ale z drugiej striny czy jest to tego warte, kiedy pies jest tak czy siak zaniedbany przez ograniczenie sobie pola obowiązków przez włascicieli.
Dorzuć na kolację kuropatwę czy bażanta :evil_lol: Smacznego :)
Dokładnie, no ale tym ludziom trudno to przetłumaczyć także..
O bażancika też dorzucę :evil_lol: To kiedy wpadasz do nas na kolację? :cool3:
[quote name='deer_1987']pole ciagle jest ale sciete i nie ma makow i zboza co focilam tak niedawno....

niom mi tez minelo szybko ciagle w pracy...
Ale ja tam wolę to ścięte zboże chyba, bo więcej miejsca na polu jest i się przejść po tym polu można ;)
[quote name='bianka19']Heej wam :D
Śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:
Hej :razz:

Posted

as_kate napisał(a):
Podpowiem Ci - tam jest jedyna tama na Wiśle i ketchup :evil_lol::evil_lol: Od wrocławia to ho ho!

Tak? A byłam przekonana że to koło Wrocławia jest :lol:

Posted

bianka19 napisał(a):
Miłego dzionka ;)

Dzięki, a dzionek ujdzie od rana na kompie siedze z zaraz na TV idę :lol: A potem na spacerek o i jeszcze do miasta musze podskoczyć kupić plecak wreszcie do szkoły.. :shake:

Posted

Pestka napisał(a):
Dzięki, a dzionek ujdzie od rana na kompie siedze z zaraz na TV idę :lol: A potem na spacerek o i jeszcze do miasta musze podskoczyć kupić plecak wreszcie do szkoły.. :shake:

Ja już plecak mam :) z Adidasa , kupiłam w Czechach jak byłam tzn. w Pradze.
Cemu te wakacje tak szybko minęły ? :-(

Posted

bianka19 napisał(a):
Ja już plecak mam :) z Adidasa , kupiłam w Czechach jak byłam tzn. w Pradze.
Cemu te wakacje tak szybko minęły ? :-(

Osz Ty masz czeski plecak :mad:
Też chce. A ja byłam w sportowym u mnie w Tomaszowie i sobie taki zielony we wzorki Nike upatrzyłam, ale facet powiedział że w poniedziałek dostawa nowych będzie (nie wiem gdzie oni je pomieszczą bo tam jest od groma tych plecaków :-o) to stwierdziłam, ze zobaczę tę dostawę i jak nic ciekawego nie będzie to wezmę ten zielony.
Ano szybko minęły, niestety. Pamiętam dopiero co z zakończenia szłam a tu juz na rozpoczecie iść trzeba :roll:

Posted

Pestka napisał(a):
Naprawdę? :oops:

No, jak widać na mapce ;) Nie masz się co martwić ;) Kiedyś to było tlyko miasto wojewódzkie, ale teraz jest mniej województw :p jekieś 100 km jak jedzie się na Gdańsk (jechałam z Gdańska to wiem :evil_lol:

Posted

Pestka napisał(a):
Osz Ty masz czeski plecak :mad:
Też chce. A ja byłam w sportowym u mnie w Tomaszowie i sobie taki zielony we wzorki Nike upatrzyłam, ale facet powiedział że w poniedziałek dostawa nowych będzie (nie wiem gdzie oni je pomieszczą bo tam jest od groma tych plecaków :-o) to stwierdziłam, ze zobaczę tę dostawę i jak nic ciekawego nie będzie to wezmę ten zielony.
Ano szybko minęły, niestety. Pamiętam dopiero co z zakończenia szłam a tu juz na rozpoczecie iść trzeba :roll:

No właśnie tak szybko to minęło :shake:

A niechcesz jakiegoś orginalnego plecaka ?
Np. Adidas , Puma , Nike ? :razz: