Alicja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowskie te uchi http://images44.fotosik.pl/176/54301d62a3a94f3c.jpg Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='deer_1987']Aha no to czekma :D ja mam na flog :P Już są obiecane :eviltong: [quote name='Martunia']Noo same imprezy w tym tygodniu :evil_lol: Ale cóż, trzeba trochę pobalować przed wrześniem :eviltong: Też dodałam i zostawiłam komentarz :D Dzięki! A no trzeba pobawić się trochę, bo potem to tylko w weekendy można imprezowac :diabloti: [quote name='stratoos']Cześć Wam :hand: :hand: [quote name='bianka19']Witamy się wieczorem :buzi: Hej! :cool3: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowskie te uchi http://images44.fotosik.pl/176/54301d62a3a94f3c.jpg Hehe :lol: Dobra teraz dzisiejsze marne jakże by inaczej - spacerowe. Quote
C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A ja krótko i na temat: Śliczny Benio :loveu: Quote
Dariette. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Kocham Twoje ONki, ale Benek też fajny psiak, wprawdzie nie przepadam za yorkami, ale ten aż taki za bardzo 'yorczy' nie jest i wydaje się sympatyczne psisko :loveu:. Głaskanko dla psiaków ;). Quote
Cavalierkaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zapraszam do Galerii - nowe zdjęcia :eviltong: Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='C&B']A ja krótko i na temat: Śliczny Benio :loveu: [quote name='Martunia']Śliczny jest :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy! [quote name='Dariette.']Kocham Twoje ONki, ale Benek też fajny psiak, wprawdzie nie przepadam za yorkami, ale ten aż taki za bardzo 'yorczy' nie jest i wydaje się sympatyczne psisko :loveu:. Głaskanko dla psiaków ;). Moje ONki? Ja mam jednego pseudo ONka :cool3: A Benek to nie jest york ;) Jestem wyczulona na tym punkcie strasznie nie lubie kiedy ktoś go tak nazywa, on yorkiem nie jest nie wiem czy czytałaś na pierwszej stronie - jest kundelkiem z Fundacj Emir. Jest o WIELE większy od przeciętnego yorka bo waży teraz 8 kilo a powinien przytyć jeszcze trochę, do tego nie ten wzrost, bo ma 36 cm w kłębie. A yorka moze mieć tylko pyszczek, ale tylko jak jest obcięty, bo jako zaroślak - przejrzyj sobie galerię - to zwykły kudłaty kundel :evil_lol: Quote
Dariette. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Pestka'] Moje ONki? Ja mam jednego pseudo ONka :cool3: A Benek to nie jest york ;) Jestem wyczulona na tym punkcie strasznie nie lubie kiedy ktoś go tak nazywa, on yorkiem nie jest nie wiem czy czytałaś na pierwszej stronie - jest kundelkiem z Fundacj Emir. Jest o WIELE większy od przeciętnego yorka bo waży teraz 8 kilo a powinien przytyć jeszcze trochę, do tego nie ten wzrost, bo ma 36 cm w kłębie. A yorka moze mieć tylko pyszczek, ale tylko jak jest obcięty, bo jako zaroślak - przejrzyj sobie galerię - to zwykły kudłaty kundel :evil_lol: Oj cicho :lol:, pomieszało mi się z ONkami Aleksandorssy :oops:. Chodziło mi o takiego z lekka yorkowatego, z pyszczka. ;) I świetnie, że wzięłaś go z fundacji i dałaś dom, a nie z jakiejś pseudo. Kudłaty kundelek :loveu:. Quote
Cavalierkaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :diabloti: Z jakiej firmy macie obróżke? Bo mi się strasssznie podoba :roll: Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 CaneSs napisał(a):Zapraszam do Galerii - nowe zdjęcia :eviltong: Już byłam, widzialam :eviltong: Dariette. napisał(a):Oj cicho :lol:, pomieszało mi się z ONkami Aleksandorssy :oops:. Chodziło mi o takiego z lekka yorkowatego, z pyszczka. ;) I świetnie, że wzięłaś go z fundacji i dałaś dom, a nie z jakiejś pseudo. Kudłaty kundelek :loveu:. Spoko ;) Według każdego on ma coś z yorka, wg mnie to zwykły kondler :razz: Ludzie zaczepiaja mnie na ulicy i "taki duzy york?". Wiem, ale wiesz najpierw było wahanie i przekonywanie rodziców że pies ze schroniska czy własnie jak u mnie z fundacji nie musi być brudny, śmierdzący, zapchlony i wogole jakiś totalny "syfiarz". Bo takie bylo wyobrażenie moich rodziców o psie ze schroniska. Wiesz, "Jak do domu takiego psa ze schroniska, pewnie jakiś chory czy coś". Ale decyzja o wzięciu Bena (wtedy Frycka) była spontaniczna. Zobaczyłam jest pies i dzwonimy :cool3: Quote
Dariette. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Pestka napisał(a):Już byłam, widzialam :eviltong: Spoko ;) Według każdego on ma coś z yorka, wg mnie to zwykły kondler :razz: Ludzie zaczepiaja mnie na ulicy i "taki duzy york?". Wiem, ale wiesz najpierw było wahanie i przekonywanie rodziców że pies ze schroniska czy własnie jak u mnie z fundacji nie musi być brudny, śmierdzący, zapchlony i wogole jakiś totalny "syfiarz". Bo takie bylo wyobrażenie moich rodziców o psie ze schroniska. Wiesz, "Jak do domu takiego psa ze schroniska, pewnie jakiś chory czy coś". Ale decyzja o wzięciu Bena (wtedy Frycka) była spontaniczna. Zobaczyłam jest pies i dzwonimy :cool3: I dobrze, że pokazałaś rodzicom, że schronisko wcale takie być nie musi, a psy z niego to równie wesołe i spragnione miłości psy jak i te rasowe ;). Oby więcej takich ludzi jak Ty :multi:. Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Dariette. napisał(a):I dobrze, że pokazałaś rodzicom, że schronisko wcale takie być nie musi, a psy z niego to równie wesołe i spragnione miłości psy jak i te rasowe ;). Oby więcej takich ludzi jak Ty :multi:. Chociaż gdzieś mam fotki ,jak on do mnie przyszedł to taka mała, chuda, wystraszona i cała w kołtunach bida :shake: Ale teraz już minał rok także :multi: Quote
Dariette. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Pestka napisał(a):Chociaż gdzieś mam fotki ,jak on do mnie przyszedł to taka mała, chuda, wystraszona i cała w kołtunach bida :shake: Ale teraz już minał rok także :multi: O, to jak znajdziesz to pokaż ;). Może też dasz na METAMORFOZY? ( O ile jeszcze nie dałaś ;) ) Quote
taxelina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Pole jak wszedzie indziej, juz takie krotkie.. Quote
Pestka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Dariette.']O, to jak znajdziesz to pokaż ;). Może też dasz na METAMORFOZY? ( O ile jeszcze nie dałaś ;) ) Jest juz na metamorfozach ;) http://i33.tinypic.com/zknzns.jpg http://i34.tinypic.com/2gskh8y.jpg Zaraz po przyjeździe do domu ;) [quote name='CaneSs']:diabloti: Z jakiej firmy macie obróżke? Bo mi się strasssznie podoba :roll: Red Digno :evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']witamy :loveu: fajne fotki Hej, dzieki! [quote name='deer_1987']Pole jak wszedzie indziej, juz takie krotkie.. Nom... Quote
halgre Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 http://www.crea-dance.com.pl/uploads/tx_bsheaderselector/taniec_wspolczesny.jpg [SIZE="3"]Cześć Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ła zdjęcia spacerowe to co ino Benek na spacerku był?:D http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/5-3.jpg przystojniak:loveu: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 CZESC !!!! my wpadamy jeszcze przed spacerkiem ze skarpeetka xD Quote
Skibka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/7-1.jpg Cudowny Benio..:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts