Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak Beniutek dziś się czuje? Błagam, napisz, że jednak jest poprawa:modla:

Prezydent chciał bardzo być na uroczystości poświęconej Ofiarom Katyńskim i niestety został z Nimi już na wieki:-(

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Biedny Benek...Duużo zdówka mu życzę ;)
[quote name='bianka19']Zdrowia ;)
[quote name='Daga & Maks']szybkiego powrotu do zdrowia Benkowi życzę
[quote name='Izuuus']Niech Benek jak najszybciej zdrowieje! ;)
[quote name='Kaya93']Zdrówka dla Benka! :buzi:

A jeśli chodzi o wczoraj, to ktoś tak trafnie powiedział, że Katyń ciągle żąda ofiar... :(
Dzięki, przyda się na pewno to zdrowie, oj przyda!
[quote name='zmierzchnica']Biedny Benek.. :shake: Trzymam kciuki za jego zdrowie!

A co do tragedii, też mnie to ścięło, masakra :-(
Dzięki, mnie tak samo jak usłyszałam to taki szok..
[quote name='Izabela124.']Dobrze, że Benek już lepiej się czuje
[quote name='Doginka']I jak Beniutek dziś się czuje? Błagam, napisz, że jednak jest poprawa:modla:

Prezydent chciał bardzo być na uroczystości poświęconej Ofiarom Katyńskim i niestety został z Nimi już na wieki:-(
Dzisiaj byliśmy w lecznicy i dostał tylko dwa zastrzyki, obyło sie bez kroplowki, welfron w łapince został na wszelki wypadek jakby sie pogorszyło, ale najprawdopodobniej jutro bedzie zdjety bo Benkowy dochodzi do zdrowia.
Benko juz sie ogółem czuje dobrze, co prawda nadopiekuńcza pańcia ciągle się martwi i nie pozwala się zbyt forsować to dzisiaj maly sie tak upominał robienia CZEGOS, a nie tylko lezenia jak w ostatnie dni, ze aż zaczął mi podgryzać rękaw bluzy, a potem szarpał mi skarpetki które miałam zamiar załozyć na stopy, w efekcie troche mu porzucalam żeby energii wyładowal nadmiar :evil_lol:
W lecznicy też dokazywał, na ogól spokojny dzisiaj za wszelką cenę chciał się zapoznać ze starszą jamniczką wędrująca po korytarzu poczekalni, chorą czarną labradorką i małym chyba shih tzu który byl na rekach właściciela.
Wczoraj a to chciał go zeżreć dziki ON, który byl w poczekalni sam, bo wszyscy czekający czekali na zewnątrz, swoją droga ludzie mogliby użyć mózgu, ze z agresywnym psem sie nie przyjeżdża bez kaganca.. :shake:
Takie komórkowe z lecznicy.

Posted

Ehh, same nieszczęście ostatnio się sypią.. Pamietacie Sajgona? dodawalam czasem fotki ze wspólnych spacerów Benka i Sajga, nawet ostatnio nad Pilicą byliśmy.. Kilka dni temu Sajgon umarl, prawdopodobnie ktoś go otruł, nie wiem jak można być takim nieczułym by otruć psa? Trzeba być cholernym egoistą, nie mam już słów..

Posted

To dobrze, że tak szybko zareagowałas na złe samopoczucie Benka. Wczoraj odszedł pies mojej koleżanki, właśnie pougryzieniu przez kleszcza...

Benek widzę, juz wraca do zdrowia i koniecznie pilnuj tych wszystkich zabezpieczeń p/kleszczowych. KONIECZNIE!

Dla Sajgona ["]

Pzdr.