Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pusiakowa']ale słodki Beno . :loveu:
taaaak! szkoła to zUo. ja mam 1 mega spr. z polskiego i jak dostane pałe to od razu pała na koniec roku :shake: . i miałam lekture przez święta przeczytać - palcem nie ruszyłam. ;/ i jeszcze z gegry spr. musze napisać na przyzwoitą ocene, bo bd miała zagrożenie na półrocze.;/ bo jak jej mówie, że nie rozumiem to ona ''trudno, ja nie będę traciła lekcji, od tego jest książka i płyta'' no to sory. ja też to pier.dole .
Ooo, tez mam taką nauczycielkę - panią od matmy. Ona w ogóle na przykład zadań nie tłumaczy tylko każe przepisać definicje z ksiażki i juz zadania robimy. Jak ktoś mówi że nie rzumie to jest wielki krzyk :shake:
[quote name='as_kate']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/pecholl/p24.jpg czy to sopelek na klasie czy cuś inne?
wypracowanie o sztuce to mogłabym napisać, temat interesujący. a wieniec sprawa prosta, łączysz równolegle i masz ;) ja kiedyś z koleżanką stworzyłyśmy mysz ze świecącymi oczami i nosem na technikę...:evil_lol:
Z wypracowaniem się męczyłam cały poniedziałek, a do tego nic nie było w necie o tym i musiałam sama coś z pojedynczych infromacji napisac. W efekcie wyszło mi tylko półtorej strony..
A wieńca jeszcze nie robiłam, w poniedziałek meczyłam sie z tym na sztuke i nie miałam czasu.. Zrobie za tydzien ;)
[quote name='Asiaczek']Ja pamiętam, jak na zajeciach praktyczno-technicznych pani nauczycielka kazała nam rozłożyc i złozyć kontakt! Mnie się udało, ale jak juz mam mój własny dom, to wolę, aby kontakty sprawdzała osoba kompetentna:)

Pzdr.
Ja nie mam ręki do takich technicznych rzeczy :oops:
[quote name='Infortune.']Szkoła to zUo... :mdleje:
Ja na szczęście nie miałam takich kosmosów na technice ani tak dużych wymagań co do bierzmowania. :diabloti: Ale teraz też nie jest za wesoło, chociaż ja zamiast się uczyć to czytałam książkę. :lol: Jutro podobno mam coś z historii, ale ten przedmiot jest przeze mnie tak nielubiany że nie będę się nawet zabierać za naukę. :lol:

A oceny już mam wystawione i teraz zaczynamy nowy semestr. :roll:

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_2098.jpg
Jaki on jest cuuuudowny! :loveu::loveu::loveu: Na zlocie ma być zarośnięty :evil_lol: :lol:
Ja mam oceny wystawiane do przyszłego piątku.. Teraz jeszcze kto ma coś do porpawy to zalicza.. Ja w tym półroczu miałam jasne oceny, jedynie z biologi zaliczałam w środę sprawdzian.. Ale zaliczyłam :multi: wiec wydaje mi sie, że mam całkiem przyzwoite oceny, chociaz mogło byc lepiej ale to zawsze sie tak mówi..
[quote name='Shel']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_2098.jpg
super mu w tej obroży! Wgl ta obroża jest extra :] i Benek!
[quote name='WeronikaM']ja też :D
dopiero zaczynam :) :)
[quote name='LadyK']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_2098.jpg śliczny :loveu:

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_2104.jpg nie ma to jak mrożona trawa :D:D
Dzięki!

Ja padam na szczescie juz czwartek, jutro sie przmecze jeden dzien i weekend :loveu: Ale juz myslałam, ze dzisiaj bede miec spokoj, a tu nasza super Pani od fizyki/chemii powiedziała, że za nasze zachowanie bedą dwie kartkówki z I i II klasy gimnazjum...

Posted

Te kartkówki i z fizyki i z chemii? Tej pierwszej szczerze nie zazdroszczę :diabloti:
Ja sobie już od dziś zrobiłam wolne (mieliśmy przeniesioną kart z historii i nie chciało mi się uczyć:evil_lol:), jutro też się nie wybieram do szkoły. :lol:

Posted

Ja padam na szczescie juz czwartek, jutro sie przmecze jeden dzien i weekend Ale juz myslałam, ze dzisiaj bede miec spokoj, a tu nasza super Pani od fizyki/chemii powiedziała, że za nasze zachowanie bedą dwie kartkówki z I i II klasy gimnazjum...

chemie lubię, ale fizyka ... bleeee :D :D

Posted

Tak, te wszystkie ruchy jednostajne prostoliniowe, prędkości itd brrr, nie lubię fizyki. Ale chemia też nie jest lepsza, najdziwniejsze równania, zapisy, jakieś dziwaczne zadania. OD czasu gdy mam oba te przedmioty bardzo polubiłam matmę:diabloti:

Co u Was?

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tak, te wszystkie ruchy jednostajne prostoliniowe, prędkości itd brrr, nie lubię fizyki. Ale chemia też nie jest lepsza, najdziwniejsze równania, zapisy, jakieś dziwaczne zadania. OD czasu gdy mam oba te przedmioty bardzo polubiłam matmę:diabloti:

Co u Was?

E tam, wcale nie takie trudne :] Fizyka jest fajna ,bo można własnymi słowami i kity cisnąć się da. A wzory też łatwe do zapamiętania.

Posted

Doginka napisał(a):
Biologia i Chemia cud miód i orzeszki:loveu::cool3:

Zdecydowanie! :loveu: :diabloti:

Shel napisał(a):
E tam, wcale nie takie trudne :] Fizyka jest fajna ,bo można własnymi słowami i kity cisnąć się da. A wzory też łatwe do zapamiętania.

Taa, jasne, gdybyś jeszcze mogła pracować na gotowych wzorach. :lol: Masz zadanie, które musisz rozwiązać takim i takim wzorem, ale nie możesz bo żeby do niego dojść musisz przeliczyć jeszcze 15 innych. :lol:
No i kitów też się nie da bo wszystko musi być doookładnie wyjaśnione. :diabloti:

Posted

Shel napisał(a):

U Nas trza mówić zgodnie z zapisem w książce, ale formułki sa proste na szczęście. Ale pani jest do d..y nie tłumaczy zgodnie z książka, ciągle zmienia temat i nikt nie wie o co jej chodzi.

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Czym jest kartkówka z I i II klasy, jak ja za tydzień piszę testy, łee :placz:

Cześć :)

Ja mam testy próbne w środe, czwartek i piatek :p Pomijajac to, ze dowiedziałam sie o nich kilka dni przed..
Doginka napisał(a):
Jak dobrze, ze ja już do szkoły nie muszę chodzić:lol:

A foteczki śliczne:loveu: - widzę, że i Was śnieg nie oszczędza:diabloti:

Ciesz sie, ciesz szkoła to samo zło.:evil_lol:
WeronikaM napisał(a):
chemie lubię, ale fizyka ... bleeee :D :D

WeronikaM napisał(a):
shetanka - masz rację

oooo :crazyeye: jak to możliwe ??
fizyka jest ... :shake: okropne :diabloti: :oops:

Noja Ci powiem, że chyba też wole chemie... Bo fizyka idzie w parze z matematyka, a z nią u mnie krucho...
Shetanka napisał(a):
a ja na odwrót...

ej ale trochę głupio na forum gadać o szkole D: !

Trochę glupio, ale trzeba czasem sobie ponarzekać :cool3:
Kaja10014 napisał(a):

Co u Was?

Ja tych ruchów nigdy sie chyba nie naucze to jakas najwieksza masakra.. Chociaz jeszcze lepsze są te wszystkie prawa - Archimedesa, Pascala itp i reguły - lewej reki czy reguła liter :shake:

Posted

Doginka napisał(a):
Biologia i Chemia cud miód i orzeszki:loveu::cool3:

No ja biologie tez lubie, co prawda sporo wkuwania samej teorii (przynajmniej z moja nauczycielka), ale ogólniej jest ciekawa, a chemia? W równaniach troche sie gubiłam na poczatku, ale to wystarczy zrozumiec i samo idzie... Chociaz niedawno jak miałam alkeny, alkany alkiny to myslalam,ze oszaleje..
Shel napisał(a):

Co ja słysze? :-o Wzory to tragedia dla mnie :cool3:
Izabela124. napisał(a):

No oczywiscie ze tak :evil_lol:
Infortune. napisał(a):
Zdecydowanie! :loveu: :diabloti:

Taa, jasne, gdybyś jeszcze mogła pracować na gotowych wzorach. :lol: Masz zadanie, które musisz rozwiązać takim i takim wzorem, ale nie możesz bo żeby do niego dojść musisz przeliczyć jeszcze 15 innych. :lol:
No i kitów też się nie da bo wszystko musi być doookładnie wyjaśnione. :diabloti:

O no przekształcanie to tez masakra jest.. Juz bym sie mogła wykuc tych wzorów ale co z tego jakja nie wiem jak mam to zastosowac :lol:

Posted

Shel napisał(a):
Ja wzory łatwo zapamiętuje :P

Gorzej z definicjami, które wymaga biologia :angryy:

No wzory wzoramisie zapamieta, ale jak masz z 10 takich samych praktycznie tylko zmienia Ci sie jedna literka lub miejsce literki to idzie oszaleć..
Biologie łatwiej zapamietac bo nie myli sie tak jak wzory, bo to kazda ma inna tresc no i jakos na zrozumienie mozna jez wziać.
Kaja10014 napisał(a):
U Nas trza mówić zgodnie z zapisem w książce, ale formułki sa proste na szczęście. Ale pani jest do d..y nie tłumaczy zgodnie z książka, ciągle zmienia temat i nikt nie wie o co jej chodzi.

No u mnie pani na szczescienie wymaga slowo w slowo zksiazki, alei tak sama definicji nie uloze przeciez... :shake:
Bartiśkowa_ napisał(a):
Witamy was ;)
Co słychać ?

Hej.
Nas zasypało.. Mamy codziennie zamiecie sniezne :-o A snieg w niektorych miejscach do kolan :crazyeye: Benek w sniegu pływa bo snieg ma po szyje i skacze jak królik.. Zdjec nie mam bo nie mam kiedy robic.. :shake:

Ps.Musiałam podzielic bo taki dlugi nie chcial sie wyslac.

Posted

Pestka napisał(a):
Ja mam testy próbne w środe, czwartek i piatek :p Pomijajac to, ze dowiedziałam sie o nich kilka dni przed..

o,o,o! To ja też mam właśnie środa, czwartek, piątek! :roll: A 'najlepsze' jest to, że testy piszemy o 11.30, a wcześniej jeszcze lekcje mamy :roll: Jakby nie mogli nam już wolnego zrobić...
A, to ty też jesteś w III gimn. :p Wiedziałam przecież, ale jakoś mi z głowy wypadło :evil_lol:

Ja tych ruchów nigdy sie chyba nie naucze to jakas najwieksza masakra.. Chociaz jeszcze lepsze są te wszystkie prawa - Archimedesa, Pascala itp i reguły - lewej reki czy reguła liter :shake:

Haha, ja akurat teraz mam na fizyce te reguły prawej ręki, lewej ręki itp. :lol:

A z chemii też niedawno miałam alkany, alkeny, alkiny.
Łatwe to nawet jest ;)