marta95 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witamy ! :D Saba to cudny ONek, yorczek też cudaśny ;) . Ja bym poprosiła więcej fotek tej koleżaneczki z sąsiedztwa jak można . ;p Pozdrawiamy i wpadnijcie do nas w odwiedzinki ;) . Quote
Infortune. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Super koleżanka :loveu::loveu: U nas śnieg już zaczyna topnieć :placz::placz::placz: Quote
Karolina. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_1936.jpg Ale szaleje :evil_lol: :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Już niedługo tych szaleństw na śniegu, bo ocieplenie idzie [/FONT];) [FONT=Comic Sans MS]Trzeba korzystać póki czas :D[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Koleżanka śliczna :lol:[/FONT] Quote
Doginka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Koleżanka czarnulka sweetaśna:loveu: A to świetny pocałunek:crazyeye::loveu: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/14-6.jpg Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Alez słodki Czupurek:) http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_1695.jpg Pzdr. Quote
Lucky. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ta koleżanka jest boska ! A u nas cały czas sypie ! :d Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Niemozliwe! Zapowiadają ogólnokrajowe ocieplenie... Pzdr. Quote
WeronikaM Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 :hand: mam coś dla was ;) wesołych świąt !!!!!!!! :D Quote
Doginka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Moje życzenia dla Was Kliknij Tu też kliknij Quote
halgre Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Mikołaja w kominie, prezentów po szyję, 2 metry choinki, cukierków 3 skrzynki, przed domem bałwana, Sylwestra do rana, z butelką szampana, pysznej wigilijnej kolacji i mnóstwa atrakcji w 2010 roku!!! życzy Halina z mężem oraz Dindkiem [/FONT] Quote
Pestka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Hej, dziekujemy za wszystkie odwiedziny i za życzenia :loveu: Ja bym poprosiła więcej fotek tej koleżaneczki z sąsiedztwa jak można . ;p Postaram się moze o jakieś jej zdjecia, bo ostatnimi czasy czarna kolezanka towarzyszy nam na spacerach i we wszelkich zabawach :lol: My od wczoraj zaczęliśmy oficjalnie świąteczne leniuchowanie :cool3: a tak ogólnie to inaczej wyobrażałam sobie rozpoczęcie weekendu. Chciałam poświęcić trochę na pracę z psami, a przy takiej pogodzie dużo zdziałac nie można, bo oba nie chcą wyściubić nawet nosa na dwór.. U nas w nocy lał straszny deszcz i do jakiejś 11 tak samo.. Teraz się przejaśniło, więc może niedługo jeśli znów nie zacznie lać to wyjdziemy na jakiś porządny spacer. A na dworzu nieprzyjemnie - pelno kałóż i brudnego śniegu. Nie lubię takich mrozów i śniegu, ale jak już był to mógł chociaż zostać do świąt.. Mam kilka domowych gniotów, ale nie mam umiejętnosci focenia w domu, także foty wyszły jak z komórki, ale tak Benkowy spedził dzisiejsze przed południe;) Przepraszam za jakość. Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/IMG_1989.jpg Ale słodziutka minka :loveu: <<>><<>><<>><<>> Wesołych świąt i udanego Sylwka życzymy :) Quote
bianka19 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jaki śliczne fotki :loveu: Nie martw się , ja mam tak samo :shake: Deszcz ciągle lał , a śnieg zaczął topnieć :placz: [FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku![/FONT] Quote
kajkoowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! Quote
Martunia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hej, hej :D! Długo mnie tu u Was nie było :D Wybaczcie :) Wesołych świąt!!! :loveu: Quote
Recommended Posts