Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! :multi:
Dzisiaj korzystając z ładnej, bo słonecznej i w miarę ciepłej - biorąc pod uwagę kilka ostatnich tygodni - pogody, wybraliśmy się na dłuższy spacerek, oczywiście korzystając z okazji dość dobrego światła wzięłam aparat, wiec mogłam uwiecznić ładne kolorki liści tegorocznej jesieni :loveu: Poćwiczyliśmy też posłuszeństwo, bo ostatnimi czasy przez brak czasu trochę zaniedbałam sprawy szkoleniowe, ale wszystko Benek sobie przypomniał i ruszamy pełną parą z nauką chodzenia do tyłu. Utrwaliłam już dość dobrze wskakiwanie na ręce i kłanianie się oraz mogę pochwalić się dobrym skupieniem na mnie na spacerach - nad czym w ostatnim czasie dużo pracowaliśmy. Oczywiście do ideału duzo brakuje, ale dużym sukcesem jest to, że przy obcym psie Benek wpatruje się we mnie, a nie jak wcześniej w psa :evil_lol: Chociaż oczywiście przy bliższym spotkaniu z ów psem musiał pokazać kto tu rządzi, ale poza tym ładnie siedział przy nodze kiedy pies latał wkoło nas.
Co do spraw frieesbe'owych to na razie zatrzymaliśmy się na etapie rollerów i łapania dysku z ręki z wszelakimi przeskokami. Za to też się trzeba wziąć :shake:
No więc tyle moich nocnych rozważań. Teraz fotografii kilka z dzisiejszego wypadu ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Ej? a wiecej zdjec? takie jesienne niskie slonce jest inne ale fajne foty wychodza dzieki temu ;)[/QUOTE]
Jak więcej? Pieć starczy - muszę mieć na następne dni, żeby co wstawiać :evil_lol:
Nie no tak naprawdę to nie robiłam dużo zdjęć, bo ja ogólnie nie lubię robić zdjęć na spacerach, bo wolę zająć się psem niż foceniem także nie mam zbyt dużo fot ;)
[quote name='RCookie']Gratulujemy sukcesów szkoleniowych i życzymy takich więcej :multi:.
Jesień jest świetna :loveu:, nie wiem, jak można jej nie lubić... :evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki :loveu:
No, ja bardzo lubię jesień. Jest chyba moją ulubioną porą roku, szczególnie listopad lubię :loveu:

Posted

[quote name='WeronikaM']hej :hand:

fajne fotki, ale mało ;):razz:
[quote name='Izabela124.']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/1-16.jpg super tu wyszedł
[quote name='Minerva']Fotki :loveu::loveu::loveu::loveu:
http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/2-19.jpg Jesień ma swoje uroki :loveu:. Szkoda, że u mnie zimnooo i pochmurno :placz:.
Pozdrawiamy.
Dziękuje bardzo za odwiedziny!

Zaraz wstawię więcej zdjęć :diabloti:

Posted

[quote name='RCookie']Ja za listopadem akurat nieszczególnie przepadam, bo wtedy zazwyczaj najwięcej pada :shake:, ale na razie mamy ładną pogodę :).[/QUOTE]
No ja za deszczem nie przepadam, ale jak na razie to najgorsza pogoda byla chyba w październiku :cool3: Mam nadzieje, że listopad będzie mniej deszczowy.

Posted

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/8-15.jpg :loveu::loveu:
wszystkie cudne, Benkowi do pyska z jesiennym słońcem :D

Ja jak idę sama na spacer to też trudno focić, bo pies nie biegnie nigdy w moją stronę, no i jak się z nim bawię to nie jestem w stanie równocześnie robić zdjęć nieporuszonych, no a jeszcze pilnować piesa trza. Zresztą sama zazwyczaj w ogólę aparatu nie biorę bo mój krów ciągnie czasem na smyczy, bez wiszącego półkilowego obciążnika łatwiej mi go utrzymać :eviltong: