Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Judyciak napisał(a):
Noo, ja też :razz: Jutro mam na 8 ( i tak wstaję o 7.00 :cool1:) i rano wita mnie sprawdzian z przyrody :mdleje:

Ja wstaje o 6:00, mam 8 lekcji w tym fizyka, biologia, chemia, dwa polaki i dwie technologie informacyjne. Dzień zaczynam biologią z zakresem rozszerzonym :razz:

Posted

ja dzis mialam na 7.15 :roll::roll: .musialam wstac o 6 ! :angryy:
jeszcze od baby dostalam lekki ochrzantus , ze sie spóznilam ! :angryy::mad:
a mialam dzis chyba 8 lekcji i jedyna taka "luzna" lekcja to byla religia . :lol:

Prosimy fotki :multi:

Posted

Ja jak idę na ósmą to wstaję koło 6.45 :eviltong:
A ja dzisiaj mialam biologię, WoS, angielski, matmę, polski i religię. Najfajniej na religi, mamy takiego fajnego księdza. :razz:

Foty?
Niedlugo będą, na razie nam się pogoda zespuła, leje cały dzień i nie mam gdzie ładnych fot zrobić.:shake:

Posted

Kinguska napisał(a):
Ja jak idę na ósmą to wstaję koło 6.45 :eviltong:
A ja dzisiaj mialam biologię, WoS, angielski, matmę, polski i religię. Najfajniej na religi, mamy takiego fajnego księdza. :razz:

Foty?
Niedlugo będą, na razie nam się pogoda zespuła, leje cały dzień i nie mam gdzie ładnych fot zrobić.:shake:

Hej,
Ja mam jutro chyba jeszcze gorsze lekcje niż dziś :shake: ja chce weekend :roll:
Dobra, to chyba nie miejsce na takie offy :p

Czekamy na foty :razz:

Posted

Dziękuję mi też się podoba.
Doszła dzisiaj paczka z Animalii!:multi:
Ogólnie jestem zadowolona, wysłano w środę dzisiaj mam. Tylko zamawiałam trzy paczki smaków z Gimborna i za tyle zapłaciłam a dostałam jedną! Ale już to zgłosiłam i zobaczymy co zrobią.
Oto zawartość:

Posted

Dzisiaj mamy fatalną pogodę. Pada, słońce, leje, słońce i tak cały czas. To tego jest pochmurno.. Jednak złapaliśmy słońce i zrobiliśmy trochę zdjęć.

Nasze dzisiejsze niebo.

Posted

Benek slicznczny:loveu: tylko gdzie fotki Sabci??:mad:
u nas tez caly dzien leje , zimno i pochmurno..to my pod kocykiem siedzimy i kawke pijemy:eviltong:

Posted

karja napisał(a):
Benek slicznczny:loveu: tylko gdzie fotki Sabci??:mad:
u nas tez caly dzien leje , zimno i pochmurno..to my pod kocykiem siedzimy i kawke pijemy:eviltong:

Sabci dzisiaj nie udało się cyknąć ładnych fot. Ciągle biegała i wychodził tylko jej tył. :lol:

A Benio grzeje kanapę a ja wżeram miód. :lol: